• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım zten ben evlendim ham,le kaldım doğal ama 20 günlüktü düştü bidahada olmadı ama bende perde de varmış hemde tam onu aldırdım 2 ay önce o perdeden düştü herhalde bebek oraya tutunmuş sanırım doktorda yeni evlisiniz ve bir kere kalmışın dedi oyüzden doğaldayız ama yaş geçiyoo ben 31 eşim 35 yaşında:delphin::delphin:

septum yani..
geçmiş olsun canım..
o ameliyatı olup doğal yoldan hamile kalan çok arkadaşım var..
hatta bir tanesi bu cumartesi doğum yapacak inşallah..
bir arkadaş da o septumla doğurdu..bebek sağ tarafına yerleşmiş,hatta karnı da hamileyken sağa yatıkmış..anlayamamış kimse..
doğumda anlaşıldı septum olduğu..
ama bebek sağ salim doğdu..
%0 morfolojiyle doğal yodan hamile kalman bir mucize..
ama evet yaş konusunda da haklısın..
ben de 30 yaşımdayım ve 5 yıllık evliyiz..:delphin::delphin:

evet septum ve bendeki bindebir durum muşş olduk allahtan 2. ye gerek kalmadı ama ablamdada var ve o 2 tane doğurdu ama onudada çocuklar dönmemişti.... şuan halletikk beniii ama sıra eşimde ama bilemiyoruum dediğin gibi mucize benmkiinin sülalesinde var sorun bugun halasının oğluna gittik onlarda tüp yaptırmışlar hareketmiş onlardada bi amcsının oğlu varikosel ameliyt oldu ama tık yok daha bide benim eşimm olmuyoo

neden daha önce düşünmedin miii neden bekledin beş sene
ama 25 yaştada düşünülmezki sanırım öğretmensin tayin falan olayları sanırım aa bende vekil öğretmenlik yaptım bu arada söliim

yok güzelim son 2 senedir düşünüyoruz..yani ilk 3 sene düşünmedik.
düşündüğümüzün ilk senesi olmadı ve ondan sonra doktora gittik..
ikinci senesinde de yarım rahim olduğumu ve eşimin sayı ve hareket sorununu öğrendik..
yarım rahimler için de genişletme ameliyatı yapılıyor..
ama o ameliyatı olmadan hamile kalıp doğuranlar da yok değil..(çok az gerçi ama)):delphin:
bir de o aralar şu keçiboynuzunu falan öğrendim..belli mi olur?belki olur..
biraz da böyle deneyelim dedik ama yine olmadı..işte bu senenin sonlarına doğru tüp bebeğe başvurduk..yine olmadı..:delphin::delphin:

sen düşünmüyomusn ameliyat olmayı sanırım lapraskopi yapılo yada daha mı farklı offf yaa pekii doktor bişi demedimi olman gerrekiyo diye.. ben evlendiğim andan itibaren istedim hiç korunmadım yaş çünkü geçiyoo bide maddiyad var tabiii oda çok büyük sorun bende napcaz bilmiyorum 2 sene önce 7 milyara mal oldu dedi akraba hocanın göle yoğurt çalması hesabı ya tutarsa..... zorrr canım yaa

arkadaşlar benimde eşimde bi sorun var.Varikosel...
ameliyat dendi bize ama ameliyattan 1-2 ay sonra eskisinden daha kötü olduğunu duyduk bu konuda bilgisi olan varmı? birde bazen düzelip bazen kötü oluyormuş eşiminki.düzeldiği zamana denk gelirse hamiş kalabilirmişim. varikosel ile hamile kalan var mı aranızda?
birde son soru preesed etkili olabilirmi bizde?
KUSURA BAKMAYIN UZUN OLDU BİRAZ AMA BU KONUDA ACAYP DOLUYUM:(

yok histeroskopi ile yapılıyor..ve bunu yapan Türkiyede sadece bir doktor..benim şu anki doktorum gerek olmadığını,rahmimin diğer unikorn uteruslu(yarım rahim) hastalara göre daha geniş ve bir hamileliği kaldırabilecek yapıda olduğunu söylüyor..ama bilmiyorum tabii..ilk tüp bebek denememden kalan yaklaşık 8 tane 1.kalite dondurulmuş embriyom var..onlar bitene kadar denemeyi düşünüyorum..
inşallah bu arada hamiş kalabilirim hayırlısıyla..
olmazsa diğer doktorda o ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum..
benim de tüp bebkten önce rahimiçi polip çıktı..histeroskopi ile alındı polip..
hem bu histeroskopi hem tüp bebk olayı bize de 10 milyara patladı..
bunda da sonuç alamazsam diye şimdiden o yarım arhim ameliyatı için para biriktirmeye başladık..
napalım??
şu anda bizim için 1.derecede en önemli eksiğimiz,en önemli ihtiyacımız bu..

ameliyat dendi bize ama ameliyattan 1-2 ay sonra eskisinden daha kötü olduğunu duyduk bu konuda bilgisi olan varmı? birde bazen düzelip bazen kötü oluyormuş eşiminki.düzeldiği zamana denk gelirse hamiş kalabilirmişim. varikosel ile hamile kalan var mı aranızda?

walla benim bi bilgim yok ama preseed vaijinal kuruluğu engellemek için ama bu sırada sperlerinde canlı kalmasını sağlıyo bildiğim kadarıyla etkili olurmu bilelemem denemek lazım ben yetkili biriyle görüştüm amacının inferltilite olmadığını sadece vajinal kuruluğu gidermek olduğunu ama bır çok bayanuını hamile kalmak için kullanıldığını ve işede yaradığını söledi

ezgicim..bu ameliyattan sonra düzelip değeri yükselenler de var,değerleri düşen de..doktorlar da bunun sebebini tam olarak anlayabilmiş değil..
preseed kullanıp hamile kalan arkadaşlar vardı bu topikte..yararlı olduğunu söylüyorlar..
biz tüp bebek denediğimiz için pressed kullanmak nasip olmadı..

yok histeroskopi ile yapılıyor..ve bunu yapan Türkiyede sadece bir doktor..benim şu anki doktorum gerek olmadığını,rahmimin diğer unikorn uteruslu(yarım rahim) hastalara göre daha geniş ve bir hamileliği kaldırabilecek yapıda olduğunu söylüyor..ama bilmiyorum tabii..ilk tüp bebek denememden kalan yaklaşık 8 tane 1.kalite dondurulmuş embriyom var..onlar bitene kadar denemeyi düşünüyorum..
inşallah bu arada hamiş kalabilirim hayırlısıyla..
olmazsa diğer doktorda o ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum..
benim de tüp bebkten önce rahimiçi polip çıktı..histeroskopi ile alındı polip..
hem bu histeroskopi hem tüp bebk olayı bize de 10 milyara patladı..
bunda da sonuç alamazsam diye şimdiden o yarım arhim ameliyatı için para biriktirmeye başladık..
napalım??
şu anda bizim için 1.derecede en önemli eksiğimiz,en önemli ihtiyacımız bu..

evet bizim içinde geçerli ben histereskopiyi uygun fiyata yaptırdığımı düşünüyorum bilmem uygun olurmu fiyat vermem walla eşimde arsa satmaya uğraşıyooo bunun için
inşallah 8 kere şansın var demek buu hadi hayırlısı rabiim bekletmesin bizi bu yoldaa

osetyacım ben artık yatıyorum gözlerim yanmaya başaldııı umarımmm allah bizleri bu yolda beklemez ve hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza öpüyorummmm

yok 8 değil de 3 defa daha diyelim..
biliyorsun embriyolar tek tek konmuyor..2li veya 3lü konuyor..
yarım rahim old.için doktor ilk denemde 2 tane koydu ama bundan sonra 3 istiyorum dedim..
dondurulmuş olduğu için 3 tane koyabiliriz olabilir dedi doktor..
bakalım işte..

tamam tatlım,sohbet güzeldi..
iyi geceler sana..
yarın görüşürüz..
Allahım inşallah bize enyakın ve en hayırlı zamanda meleklerimizi gönderir..

yok canım onlar iyiymiş işte..

yok anam yok onunkiler donun içine sığmıyor da ondan giyemiyor garibanlar.. :roflol::roflol::roflol:

aramayalım biz yapalım :roflol: :roflol: :roflol:

Gerçektenmi :enbuyukkk::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar
hadi kıslar bugün güzel bi haber gelsin artık
temmuzda tık yok hiç kimseden
halay çekelimde keyfimiz yerine gelsin
kurtlarımızı dökelim dimi opuyorumnanaktan

merhaba ezgıcım benım esımdede galıba varıkosel var doktora gıtmeyı kabul etmedıgınden gıttıgım hastanenın urolojı doktoru ıle gorustum hareketsızlıgın onemlı sebebı varıkosel dedı emınonunden aktardan bende ıyı gelen ne vardıye arastırdım elma sırkelı at kestanesı ve caksır suyu dedıler kecıboynuzu kurunun ıcıne azar azar katıp verıyorum bakalım sonuc ne olacak at kestanısı zaten toplardamar varıs gıbı seylere cok ıyı gelıyormus

yaaa elchınn nerdesınnnnn test yapıcaktın yaaaaaaaa dun aksamdan berıı beklıyorummmm:oklava:

merhaba ezgıcım benım esımdede galıba varıkosel var doktora gıtmeyı kabul etmedıgınden gıttıgım hastanenın urolojı doktoru ıle gorustum hareketsızlıgın onemlı sebebı varıkosel dedı emınonunden aktardan bende ıyı gelen ne vardıye arastırdım elma sırkelı at kestanesı ve caksır suyu dedıler kecıboynuzu kurunun ıcıne azar azar katıp verıyorum bakalım sonuc ne olacak at kestanısı zaten toplardamar varıs gıbı seylere cok ıyı gelıyormus

Benim eşimdede varikosel vardı
ameliyat oldu 1,5 sene oldu nerdeyse ama hiç düzelme olmadı
şu at kestanesini duymadım ben hiç nasıl bişey
faydalı olurmu acaba ben her duyduğumu alıp eşime içiriyorum
oda bıktı artık garibim sesinide çıkaramıyo
kendimi kobay gibi hissediyorum diyo sadecekaydirigubbakcemile3
umut dünyası işte belki biyerden fayda buluruz diye uğraşıyorum

Back
X