Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nolsun ikinci aşılamada fooss oldu artık ramazana kadar tedavi olmayacam ramazanhdan sonra tekrar başlarım tedaviyee inşş tatile gidemiyorm eşimin işinden dolayı malesefff senin nasıl gidiyoo hayatcanım sağlık olsun üzülme sakın olurmu inşallah seneye çok güzel geçer iznin kavuşursun burdaki sevdiklerine ......şimdiden iyi tatiller canım iyi eğlen tamammı takma kafanı hiçbişeye deşarz olup ge
canım benim sağol iyiyiz allaha şükür seni gördüm daha iyi oldum sende ne var ne yok varmı değişiklikler tatil matil gitmiyomusun canım senbi yerlere bende bu yıl evdeyim bi yere gitmiycez......çooooookkkkk öptüm canım
inşş karyılyırız canm geldimm bakk ama gene yoksunn sennözgülcüm bende sünnet düğününe gitmiştim bu akşam..
karşılaşırız nasılsa öptüm seni.. opuyorumnanaktan
kıııııııııızzzzzzzzzz yap artık şu testi..
anam nasıl duruyosun..
3 gün değil 5 gün değil 12 gün abboooooovvvv delikafadulden delikafadulden delikafadulden
inş inş bebeğin içindedir canım opuyorumnanaktan
selam kızlar ........
sanada selam canım ya bişey sorcam bilgisayarımdaki resmi nasıl ekleyebilirim denedim olmuyo yardımcı olursan sevinirim canım:)) netten ekledimde bilgisayarımdakilerden ilk defa denemiştim olmadıslm caneylom
canım nolsun ikinci aşılamada fooss oldu artık ramazana kadar tedavi olmayacam ramazanhdan sonra tekrar başlarım tedaviyee inşş tatile gidemiyorm eşimin işinden dolayı malesefff senin nasıl gidiyoo hayat
inşş karyılyırız canm geldimm bakk ama gene yoksunn senn
slm canımm naberr
kıızzz balum tatil mi yapcan yokum yazmışsın yaaa
uykucu şirinem sen nasılsın tatlımm
evet pek bi sakiniz bende çıkıyorum byby..............
canım nolsun ikinci aşılamada fooss oldu artık ramazana kadar tedavi olmayacam ramazanhdan sonra tekrar başlarım tedaviyee inşş tatile gidemiyorm eşimin işinden dolayı malesefff senin nasıl gidiyoo hayat
inşş karyılyırız canm geldimm bakk ama gene yoksunn senn
slm canımm naberr
kıızzz balum tatil mi yapcan yokum yazmışsın yaaa
uykucu şirinem sen nasılsın tatlımm
ArkadaŞlar merhaba yazdıklarınızı uzun uzun okuyorum ve bazen ÜzÜlÜyorum bazen umutlanıyorum benım durumum bİraz karıŞık 2 yıllık evlİyİm 1.5 yıldır korunmuyoruz uygulamadıĞım tedavİ kalmadı pregnly 5000 ovİtrella hsg hepsİnİ denedİk ama sonuÇ hep olumsuz en sonunda bende bİr Şey olmadıĞına sorunun eŞİmde olduĞuna karar verdİler eŞİm spermİgrom testİ yaptırdı bİr Şey Çıkmadı ama bİr tÜp merkezİ olan doktardanda krugger testİ yaptırdık ve Şekİl bozukluĞu var denİldİ ama tam anlamıyla gÜvenemİyorum Çok Çaresİz kaldık ve 3 aydır tedavİyİ herŞeyİ bıraktık eŞİm keÇİboynuzu İÇİyor ama ne Çarekİ malatyada bunu bulmakta olay of kızlar bana akıl verİn lÜtfen
kızlar eşimin 6 ay önce sprem leri
miktar:1.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:7.5
SAYI:40000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:40000000 ej
SPREM HAREKETLERİ
A İLERİ HIZLI:10
B.İLERİ YAVAŞ:20
C.YERİNDE HAREKETLİ:10
D.HAREKETSİZ:60
GÖRÜÜNÜM ANOMALİSİ:4
YUVARLAK HÜCRE SAYISI:6000000 ml
LÖKOSİT SAYISI:1000000 ml
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTİNASYON: YOK
buda dünkü sperm sonuçları
miktar:2.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:8
SAYI:110000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:110000000 ej
SPREM HAREKETLERİ
A İLERİ HIZLI:32
B.İLERİ YAVAŞ:18
C.YERİNDE HAREKETLİ:17
D.HAREKETSİZ:33
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTİNASYON: YOK
eşim 6 ayda 95 kilodan 80 kilo ya düştü acaba bu yüzden mi arttı. sizce nasıl
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar
eşimin yeni sonuçları
başka bir doktora gittik. tahlili aldık ama sonucu doktora gösteremedik. çalışma süresi dolmuş. bugün yarım günmüş.
volüm:0.4ml
renkpelesan
likefaksiyon 55 dk.
ph:7.5
hareket oranı 30':%60
60':%50
120':%40
normal yapılı:%60
baş anomalisi :%20
kuyruk anomalisi:%20
7-8lökosit görüldü
1 cc'de 3 mil/ml
anlayabildiğimiz kadarıyla sayı az gözüküyor 3 milyon olarak anladık. ama yine de sevindik. çünkü bundan önceki doktorda sayı 350.000 çıkmıştı. 4-5 günde bu kadar oynar mı ya?sizin yorumlarınızı bekliyorum. bir de varikosel olasılığı var doppler çektirdik.
solda evre 2, sağda evre 1 varikosel ile uyumlu görünüm.
yorumlarsanız sevinirim.
nevrosky cim nasılsın en son görüştüğümüzde hamilesydin şimdi nasıl gidiyor hamilelik iyisindir işallah
kızlar slm nasılsınız uzun zamandır sizlerle görüşemiyordumocakta bir bebeğimi kaybettim oz amandan beri pek sık girmedim
genetik araştırmalar yapıldı ve kanımda pıhtılaşma orta çıktı ve hetorizigot taşıyıcısıymışım
kızlar benim eşimin morfolojisi % 4 çıkmıştı ama doktor önemli olmadığını söyledi benim tedirginliğim sağlam olmayan spermler denk gelirse oda düşüğe sebep oluyormuş bu tür rahatsızlığı olan arkadaşlareın doktorları ne diyore acaba bana yardımcı olurmsunuz
evet gene karşılaşamadık senle saglık olsun bende napıyım şimdilik ara verdik ramazan sorası devam ederiz yolaa canımhamdolsun canım çok şükür ....
burda festivaller var hafta sonu eşim görevli malüm bende hem eşimin yanına hemde acık festival için gidip geldim ama sen gitmişin canım...
sen nasılsın iyisindir umarım[/COLOR][/B]
sanada selam canım ya bişey sorcam bilgisayarımdaki resmi nasıl ekleyebilirim denedim olmuyo yardımcı olursan sevinirim canım:)) netten ekledimde bilgisayarımdakilerden ilk defa denemiştim olmadı(
canım şimdide ben geldim sen yoksun sağlık olsun canım ramazanda bol bol dua edelim rabbim dualarımızı kabul eder inşallah....
güle güle canım hafta son u vurmuş topiği