Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nevrocum canım
adını aşagıda görmek ne güzel
paşaya öpücükler
selam kızlar nevoda gelmiş hoşgelmiş hayırlı kandiller diliyorum dualarımız kabul olsun inşş
Hoşgeldim bitanemmm. :1hug: :asigim: a.s. Amin canım. Senin de kandilin mübarek olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
![]()
Miraç kandiliniz mübarek olsun kızlar..
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere ve tüm isteyenlere..
Allah'ın rahmeti üzerimize olsun..
günahlarımızı affetsin yarabbi..
[ı]mİraÇ kandİlİnİz mÜbarek olsun arkadaŞlar bu gece yaptıĞınız dualar İnŞallah kabul olur allah hepİmİze hayırlı evlatlar nasİp eder İnŞallah [/ı]
arkadaşlar herkesin kandili hayırlı olsun
Allah dualarımızı bu mübarek günün suyu hürmetine inşallah kabul eder
kucaklarımıza hayırlı evlatlar nasip eyler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kandiliniz hayırlı dualarınızın kabul olmasını dilerimopuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek , dualarımız kabul olsun kızlar.......
Hepinizin kandili mubarek olsun ettiğiniz dualar kabul olsun kucaklarınız bebelerle dolsun inşallah..
arkadaşlarım, dert ortaklarım, canlarım benim
kandilimiz mübarek olsun...
Rabbbim yolundan şaşırtmasın, yolunda ilerleyecek evlatlar nasip etsin hepimize
Canlarımmm ; iyi pazarlar. Hepinizi özlemle kucaklıyor , kocamaaaaaaannnnnn öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
Kandilimiz mübarek olsun kızlar. ALlahım dualarımızı kabul etsin. Hakkımızda hayırlı olan dileklerimizi gerçekleştirsin. Bebek bekleyenlerin yüzlerini hayırlısı ile güldürsün. Tedavide olan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun. Hamile olanlarımıza da sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin. Eşlerimizle mutlu , huzurlu , sağlıklı bir evliliğin devamını sağlasın. Sevdiklerimize uzun ömürler versin , onları başımızdan eksik etmesin. Bütün dertlilere derman , hastalara şifa versin inşallahhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlı günler kızlar............miraç kandilimiz mübarek olsun rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışlasın bizleri doğru yolundan HZ.Muhammed alehisselamın o mübarek yolundan ayırmasın sevdiklerimizle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallahhhh
kandılınız mubarek olsun..
rabbım tum dualarımzı kabul etsın.
hayırlı evlatlar versın hepımıze..
selam kızlar nevoda gelmiş hoşgelmiş hayırlı kandiller diliyorum dualarımız kabul olsun inşş
Kandiliz mübarek olsun arkaşlar bu mübarek günde Rabbim dualarımzı kabul eylesin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
kızlar merhaba sizlere güzel haberler vermeyi okdar çok isterdim ki dün annem zorla test aldı bana yap belki olmuştur dedi yaptım ama malesef kocaman bir tek çizgi kısmet değilmiş buseferde napalım çok üzüldüm tabi en çokda aileme çünkü onlar benden çok umutlanmışlardı
hala adet gelmedi ama bugün dönüyorum yarın iş başı bir tatilide böyle bitiridk umarım sizler
güzel haberler verirsiniz buarada hepinizin miraç kandiili mübarek olsun
kızlar merhaba sizlere güzel haberler vermeyi okdar çok isterdim ki dün annem zorla test aldı bana yap belki olmuştur dedi yaptım ama malesef kocaman bir tek çizgi kısmet değilmiş buseferde napalım çok üzüldüm tabi en çokda aileme çünkü onlar benden çok umutlanmışlardı
hala adet gelmedi ama bugün dönüyorum yarın iş başı bir tatilide böyle bitiridk umarım sizler
Fadikciğimin sperm testinde baya düşüş var , üzüldük ama sıcaklara bağlıyorum ben. Şeniz
Şimdilik çıkıyorum. Kahvaltıdan sonra listeleri güncellerim dediğim gibi. Hepinizi kocaman öpüyorum. Şeniz]