Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Aysecim,
nasılsın ??? Evet hamilelik boyunca dis bakımı yapılıyor ancak anestezi almamak kaydıyla olur mesela disin curudu apse yaptı ilac kullanmak gerekecek cekim isi icinde anestezi bunlar risk tabiki o yuzden dis bakımında gecmek hamilelik donemini rahat gecirmek anlamına geliyor sekercim. Dis doktorum beni tebrik etmisti :)))
selam kızlar
slm kızlar
hayırlı günler kızlar.....2 günden beri giremiyordum malum ankaraya gideceğiz hazırlık yapıyoruz bugünde sabah 6 dan beri hastanedeyiz sevk işleriyle uğraşıyorduk ve bayağı yorulduk herşeyi zora çekiyolar sinir oldum zar zor yaptırdık sevki az kalmıştı allahtan sabır geldide kavga çıkarmadım .dr. beyin keyfi gelmedi ben üniversite hastanelerine sevk yapmam dedi hangi dr gidiyosan o yapsın diyo hıyara bak sen nesin yapmak zorundasın hem benim dr. zaten ankarada bende ankaraya gitmek için sevk istiyorum kazma herif ay kızlar ya allah kimseyi kimsenin eline komasın çok zor milletin ağız kokusunu çekmek...........neyse ben birkaç gün giremeyeceğim topiğe şimdide zaten ev işleriyle ve eşyalarımı hazırlamakla uğraşıyorum belki fırsat bulursam yine uğrarım topiğe geçmişide okuyamadım sizlere haber vereyimde gidem dedim...allah kismet ederse görüşürüz inşallah........bu arada ankaraya dr. kontrolüm var malum gözlerim rahatsız inşallah güzel gelişmeler olmuştur iyi haberler alırız allahın izniyle ...hepinizi öptüm
bende yavaş yavaş toparlanıyım
mesai saatim dolmak üzere
kendinize ii bakın akşama giricem bakıyım
gece sohbetleri çok güzel oluyo kıskandım
ben giricem ya bu gece kimse gelmez kesinkaydirigubbakcemile3
malum çok kısmetliyimdirkaydirigubbakcemile3
aferin yağmurcum..değiştirdim çok ısrar ettiniz delikafadulden bakın olmuş mu
sağol canım inşallah..a.s.
osetya herşeyin yolunda olması çok güzel inşallah tedavinde güzel sonuçlanır hayırlısıyla
a.s.a.s.:1hug:osetya tedavin hayırlı olur inşallah:Saruboceq:
sağol ayşecim,seninkiler de iyiymiş,sayısı da iyi maşallah..osteyacim valla benimkilerin kalitesini tam bilmiyorum ama doktor iyi kalanlarin hepsi 8hucreli demisti 12ane dondurulmustu 2kez 2transferim oldu tutmadisenağlama
insallah kalanlardan beni begenen olurda tutar:lepi:
slm sabina, eger yanlis hatirlamiyorsam, 1kasik bala 1er cay kasigi tarcin ve corek otu karsitirip sabahlari yiyosun ama ac karnami bilmiyorum, ve adetin ilk gunu basliyosun , balsurat daha iyi biliyo bizde pko oldugundan adetin ilk gununden itibaren 3-4gunden fazla olmuyo, benim bildiklerim bu kadar canim....
valla osetya ben artik gaffur sozunu dilimden dusurmuyorum "yoksa ben bbegenmiyorsunmu"![]()
slm herkese kızlar
kızlar moralim çok bozuk netim bozuk giremiyorum hepiniz aklımdasınız 4 aylık klomen tedavisi gördüm bu ay 2 ay günüm gecti doktora gittim kızlar o zamana kadar bekledim sonuç hüzüntü kist çıktı çok moralim bozuldu doktor bana adet olmam için ilaç verdi adet olunca rahim filmi çekecek bilen varsa aydınlatsın beni moralim bozuk yemeden içmeden kesildim