• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlar herkese
ealsnas çok geçmiş olsun canım
aman bebişinde arabadaymış Allah korumuş valla
bende eşinin yerinde olsam sinirlenirdim yani
neyseki sen sakinleştirmişin:1hug:

Aymes gelecekti kandırdı bizi gamyoncuiremsu

özür dilerim tatlım erken saatte geldim siz yoktunuz
daha sonrada misafir geldi kapatmak zorunda kaldım
çok geç gitmeseler yine kalırdım ama geç gidince
napıyım anca mutfağı falan toparlayıp yattım
malum bugün iş var dağınık bırakmak istemedim
sen geçmi geliyon akşamları:uhm:

Evet ben allahtan bu tur durumlarda cok soguk kanlıyım aslında sansımıza duzgun biri cıktı ya trafikte bir magandayla yasamıs olsaydık bunları herhalde olay karakolda biterdi

Gunaydın kızlar bugun galiba ben once geldim. Dun gece arkadasima ziyarete gitmistik. Donuste arabanın teki kırmızı işikta bizim arabaya arkadan çarptı. Arabada bebek vardı apar topar indik arabadan. Esim adamın üzerine yürüyordu zor durdurdum. Dedim genc yasta dulmu bırakcan beni. Neyse çarpan adam binlercekez ozur diledi filan sonra beraber kaza raporu tuttuk durduğumuz yer yolun ortası olduğu için gelen giden bize el kol hareketi yapıyor ne duruyorsunuz kenara cekin diye. Ben zaten acemiyim ne yapılacak bilmiyorum. Tam bir kesmekes yani. Bizim oğlan arabada horul horul uyudu olan bitenden habersiz. Bize arkadan carpan adam doktormus esim şok oldu eğitimliniz bunu yapıyor inanmıyorum dedi. Bende ona büyütme eğitimsizimizde otobanda piknik yapıyor dedim (tatil dönüsü otobanda arabanın biri durmus yolun kenarına sermisler bezi yemek yiyorlardı esimin gözleri yerinden fırlamıştı) dedim olay kapandı Eve dönmemiz 11 i buldu nerdeyse. Sonrada uyku tutmadı. Çunku eşim bütün gece söylendi.

gunaydın kıslarrr

canım çok geçmiş olsun ALLAH korumuş sizi dikkat edin kendinize bebeişinize

aymes+, casper33+, ozlem82do+ üçü bir yerdeler sizi.................çok özlemişim kızlar sizi yaaa

ahh canım benimmmmm iyi kalpli arkadaşım benim .burdaki kıslar niye bu kadar güzel kalpli ve kendileride bir o kadar guzel acaba ALLAH çirkinbahtı versin demişler ya doğru .Rabbim bizede tez zamanda çirkin bahtı versinn .guzel arkaslarıma

ahh canım benimmmmm iyi kalpli arkadaşım benim .burdaki kıslar niye bu kadar güzel kalpli ve kendileride bir o kadar guzel acaba ALLAH çirkinbahtı versin demişler ya doğru .Rabbim bizede tez zamanda çirkin bahtı versinn .guzel arkaslarıma

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Doğru diyon valla canım
annemde hep bana çirkin bahtı olsun
inşallah derdi

özür dilerim tatlım erken saatte geldim siz yoktunuz
daha sonrada misafir geldi kapatmak zorunda kaldım
çok geç gitmeseler yine kalırdım ama geç gidince
napıyım anca mutfağı falan toparlayıp yattım
malum bugün iş var dağınık bırakmak istemedim
sen geçmi geliyon akşamları:uhm:
gece geldiğim oluyo canım 11-12 gibi
ama sen çalışıyosun geç saatte gelemezsin
:teselli:

Gunaydın kızlar bugun galiba ben once geldim. Dun gece arkadasima ziyarete gitmistik. Donuste arabanın teki kırmızı işikta bizim arabaya arkadan çarptı. Arabada bebek vardı apar topar indik arabadan. Esim adamın üzerine yürüyordu zor durdurdum. Dedim genc yasta dulmu bırakcan beni. Neyse çarpan adam binlercekez ozur diledi filan sonra beraber kaza raporu tuttuk durduğumuz yer yolun ortası olduğu için gelen giden bize el kol hareketi yapıyor ne duruyorsunuz kenara cekin diye. Ben zaten acemiyim ne yapılacak bilmiyorum. Tam bir kesmekes yani. Bizim oğlan arabada horul horul uyudu olan bitenden habersiz. Bize arkadan carpan adam doktormus esim şok oldu eğitimliniz bunu yapıyor inanmıyorum dedi. Bende ona büyütme eğitimsizimizde otobanda piknik yapıyor dedim (tatil dönüsü otobanda arabanın biri durmus yolun kenarına sermisler bezi yemek yiyorlardı esimin gözleri yerinden fırlamıştı) dedim olay kapandı Eve dönmemiz 11 i buldu nerdeyse. Sonrada uyku tutmadı. Çunku eşim bütün gece söylendi.
Çok geçmiş olsun canım ya Allah korumuş Şeniz

Back
X