Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın kızlar bugun galiba ben once geldim. Dun gece arkadasima ziyarete gitmistik. Donuste arabanın teki kırmızı işikta bizim arabaya arkadan çarptı. Arabada bebek vardı apar topar indik arabadan. Esim adamın üzerine yürüyordu zor durdurdum. Dedim genc yasta dulmu bırakcan beni. Neyse çarpan adam binlercekez ozur diledi filan sonra beraber kaza raporu tuttuk durduğumuz yer yolun ortası olduğu için gelen giden bize el kol hareketi yapıyor ne duruyorsunuz kenara cekin diye. Ben zaten acemiyim ne yapılacak bilmiyorum. Tam bir kesmekes yani. Bizim oğlan arabada horul horul uyudu olan bitenden habersiz. Bize arkadan carpan adam doktormus esim şok oldu eğitimliniz bunu yapıyor inanmıyorum dedi. Bende ona büyütme eğitimsizimizde otobanda piknik yapıyor dedim (tatil dönüsü otobanda arabanın biri durmus yolun kenarına sermisler bezi yemek yiyorlardı esimin gözleri yerinden fırlamıştı) dedim olay kapandı Eve dönmemiz 11 i buldu nerdeyse. Sonrada uyku tutmadı. Çunku eşim bütün gece söylendi.
slm kıslar hayırlı günler hepinizeeee hihoyyytkaydirigubbakcemile2sositosositosositosositosositosositosositososito
tünaydın kızlar nasılsınız hayırlı günlerhihoyyyt
çok geçmiş olsun canım atlatmışsınız olaysız bidaha olmasın inşş:Saruboceq:
sizlerede hayırlı günler şekerlerherkese hayırlı günler şekerlera.s.
keyifler nasıl bakalım...
ealsnascanım çok geçmiş olsun...allah beterinden korusun...
slm kızlar nasılsınız
ealnas çok geçmiş olsun canım allah korumuş
kızlar ya ayın 20 sinde adet olmam gerekiyodu hala olmadım
bakalım bu günde olmassam yarın test yapıcam
dua edin benim için olur mu
inşallah çift çizgiyi görürüm
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
ealsnas gecmıs olsun...
beımde en cok koorktugum sey trafık kazası:gitme:
sabına ınsallah cıft cızgıyı gorurusn canım...dusukden sonra hemn hamsı kalma fazla demsılerdı bana...
ben olmadım belkı sana ugrarar bu ınanıs:ecrin_bebek:
AYMESIM KAYSERI TOPIGINEDE GELIRMIS...
melonyle bulusacaz..21 kayserıye gelecktı..suan kayserıde ama henuz gorusemedık..umarım gelır bulusmaya gercı soz verdı gelcekkaydirigubbakcemile5
cok sevınıyorum.erkek ınfertılıtesı topıgınden bırıyle tanısacamkaydirigubbakcemile2
sende gel...
yada yolun duserse kayserıye mısafırım olŞeniz
canım senin ismini görünce dayanamdım
hemen daldım topiğe keşke öyle bi şansım olsada
tanışabilsek çok isterim gerçekten ben sizi
çok sefiyom kıs görmek beni çok mutlu ederdiŞeniz
güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar ya iyi ki varsınız
göğüslerime dokunamıyorum çok ağrıyo
fazla ümitlenmek istemiyorum aslında ama işte elimde değil
her an adet olucak gibiyim
hamile kaldığım ay hiç hatırlamıyorum göğüslerim bukadar hassasmıy dı diye
acaba yolda geliyomu adetim
çok değişik bi ruh hali içerisindeyim
bu gün gidip bi test alıp yapsam mı diye düşünüyorum aslında ama tek çizgiyi görmekten korkuyorum açıkçası
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
kızlar benide ekleyin biraz tuhaf bi durum benimkiCADIARZU
eşimin sperm değerleri çok iyi hiçbir sorun yok ama her iki tarafındada varikosel saptandı.:1shok:
ameliyat olcak büyük bi ihtimal agustosta doktorumuz ameliyattan 3 ay sonra gebelik mümkündür dedi.
yani agustosta ameliyat olursa kasımda hamile kalmalıyım inş yaaa.:CüvCüv:
Gunaydın kızlar bugun galiba ben once geldim. Dun gece arkadasima ziyarete gitmistik. Donuste arabanın teki kırmızı işikta bizim arabaya arkadan çarptı. Arabada bebek vardı apar topar indik arabadan. Esim adamın üzerine yürüyordu zor durdurdum. Dedim genc yasta dulmu bırakcan beni. Neyse çarpan adam binlercekez ozur diledi filan sonra beraber kaza raporu tuttuk durduğumuz yer yolun ortası olduğu için gelen giden bize el kol hareketi yapıyor ne duruyorsunuz kenara cekin diye. Ben zaten acemiyim ne yapılacak bilmiyorum. Tam bir kesmekes yani. Bizim oğlan arabada horul horul uyudu olan bitenden habersiz. Bize arkadan carpan adam doktormus esim şok oldu eğitimliniz bunu yapıyor inanmıyorum dedi. Bende ona büyütme eğitimsizimizde otobanda piknik yapıyor dedim (tatil dönüsü otobanda arabanın biri durmus yolun kenarına sermisler bezi yemek yiyorlardı esimin gözleri yerinden fırlamıştı) dedim olay kapandı Eve dönmemiz 11 i buldu nerdeyse. Sonrada uyku tutmadı. Çunku eşim bütün gece söylendi.