• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eeee! şimdi sabina kaçıncı hamişimiz,listeler hala varmı nevrocuğum ilgilenebiliyormu?

slm kızlar nasılsınız
ealnas çok geçmiş olsun canım allah korumuş
kızlar ya ayın 20 sinde adet olmam gerekiyodu hala olmadım
bakalım bu günde olmassam yarın test yapıcam
dua edin benim için olur mu
inşallah çift çizgiyi görürüm
inşallah hamişsindir canım..:CüvCüv:
ayyy heyecanlandım bak şimdi..:sm_cool:

kızlar troid sonucum iyi çıktı :teytey: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :dance: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile4 :hooray: a.s.duarınız için teşekür ederim.rabbimde sizin gönlünüzde ne geçiyorsa nasip etsin..:Saruboceq: :Saruboceq:doktorum tatildeydi başka doktora gösterdik oda burnunun ucuyla baktı. dedim sintigrafi sonucu nasıl ameliyata gerek varmı?beklediğimiz gibi hipo ameliyatlık bişey yok ilacına böyle devam et yavaş yavaş kesmeye çalışacaz dedi.çok şükür rabbime.ama yinede doktorum gelince bi daha ona gösteririm..
sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım..:1hug:

Yabangülüm gözün aydın canım,Allah hepimize sağlık versin seninde gönlüne göre versin inşallah.

Ealnas geçmiş olsun canım,trafik canavarı işte eğitimli eğitimsiz farketmiyor bence bir saniyelik birşey işte.

ayyy evet tülinim okuya okuya geliyorum ya..
daha şimdi gördüm...
ve çooookkkkkkk sevindim...
sabinacım tebrik ederim..
ne güzel bir hamişimiz daha çıktı..:teytey::teytey::teytey::teytey:
darısı hepimizi başına inşallah..
valla ben de sabinaya dicektim ki..3 gün geçtiyse,idrarda da çıkar..
git test yap da bizi merakta bırakma dicektim..
ben diyene kadar yapmış tabii..
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar troid sonucum iyi çıktı :teytey: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :dance: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile4 :hooray: a.s.duarınız için teşekür ederim.rabbimde sizin gönlünüzde ne geçiyorsa nasip etsin..:Saruboceq: :Saruboceq:doktorum tatildeydi başka doktora gösterdik oda burnunun ucuyla baktı. dedim sintigrafi sonucu nasıl ameliyata gerek varmı?beklediğimiz gibi hipo ameliyatlık bişey yok ilacına böyle devam et yavaş yavaş kesmeye çalışacaz dedi.çok şükür rabbime.ama yinede doktorum gelince bi daha ona gösteririm..

gördünmü bak herşey yoluna gircek
üzülme demedikmi biz sana çok sevindim canım çokkkkkkkk
:teytey: :teytey: :teytey: sositososito sositososito sositososito

kızlar test yaptım
allahıma binlerce şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyorum ya şoktayım
rabbime binlerce kez şükürler olsun
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Allahhhhhhh hamiş varmış
canım çok ama çokkkkkkk tebrik ederim
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
uzun zaman olmuştu oynamayalı oh döktürelim şöyle
kıslar tutun halayın bi ucundan :lepi:

canım hadi bakalım bununla geçmiş olsun bundan sonra böyle korkular yaşamssın inşallah

kızlar test yaptım
allahıma binlerce şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanamıyorum ya şoktayım
rabbime binlerce kez şükürler olsun

canım ya hadi gözün aydın tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar dondurulmuşlarla deneyen varmı aranızda??
merak ediyorum..bunda protokol nasıl işliyor?
doktorum sadece rahimi kalınlaştırmak için hap vericem,iğnen falan olmayacak.
dolayısıyla daha az stressiz olacak bu kez dedi ama..
bunda da ara ara muayeneye kontrole falan gitmek gerekiyormu?
yoksa haplardan sonra direk transfermi oluyor?
daha tatile çıkamadık da..
bu ay düşünüyorduk..
ondan soruyorum cannlarım..

temmuz ayında 3. hamişimizde çıktı
inşallah sonuna kadar daha bi sürü hamiş çıkar
bu ay çok azaldı hamişlerimiz valla
kıslar çalışmaları duraksattınız galiba :jeyyar:
sıcak etkiledi bizi yerimseniben

sabinacım sizde sorun tam olarak neydi
okadar kalabalığızki bazen karıştırıyorum

birde incir küründen başka bişey uygulandınmı bu ay:uhm:

uykucusirine evet banada yüksek geldi ama doktorum 12 ye kadar normal yolla gebelik olur bunun için tedaviye şimdilik gerek yok dedi bakalım yine yaptırcam test o zaman yükselmişmi düşmüşmü anlayacağım.

yabangülüm geçmiş olsun canım çok sevindim zemuszemus

sabina gözün aydın canım
opuyorumnanaktan

sabina canim tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin uzun zamandir sevinmemistik
:teytey::teytey::teytey:

osetyacim ben 3kez dondurlumuslarla denedim, burda progynova diye bi hap veriyolar rahimi kalinlastirmak için bide progestan fitillerini kullaniyosun çok rahat oluyo digerinden daha kolay, sadece rahim için verilen hap karinda sislik ve goguslerde dolgunluk ve sanci yapiyo ama tabii herkeste ayni yan etkiler olmayabilir, transfer sonrasida ayni onlemler aliniyo

simdiden hayirli olsun canim insallah sonuc pozitif olur ve tabii meryeminde sonuc pozitif olur yanilmiyosam o'da dondurulmuslarla denicekti

güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar
inanın hala şoktayım
ne diyeceğimi bilemiyorum
bu ay incir kürünü uygulamıştım işe yarıdı demek ki

başka neler yaptınnn kısssssdelikafaduldendelikafadulden

uykucusirine evet banada yüksek geldi ama doktorum 12 ye kadar normal yolla gebelik olur bunun için tedaviye şimdilik gerek yok dedi bakalım yine yaptırcam test o zaman yükselmişmi düşmüşmü anlayacağım.

inşş güzel çıkar değerlerin canım..çok ciddi bişey değil benim fikrimce..zaten 12 den sonra tehlikeli biraz

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
sabina çoookkk tebrik ederim canım rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah
rabbim bizlerede o duyguları nasip etsin :Saruboceq:

ealnas geçmişler olsun rabbim beterinden korusun :Saruboceq:

yabangülüm gözün aydın olsun canım inşallah kökten kurtulmuşundur rabbim bir daha yaşatmasın :Saruboceq:

Back
X