• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar troid sonucum iyi çıktı :teytey: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :dance: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile4 :hooray: a.s.duarınız için teşekür ederim.rabbimde sizin gönlünüzde ne geçiyorsa nasip etsin..:Saruboceq: :Saruboceq:doktorum tatildeydi başka doktora gösterdik oda burnunun ucuyla baktı. dedim sintigrafi sonucu nasıl ameliyata gerek varmı?beklediğimiz gibi hipo ameliyatlık bişey yok ilacına böyle devam et yavaş yavaş kesmeye çalışacaz dedi.çok şükür rabbime.ama yinede doktorum gelince bi daha ona gösteririm..

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:Yabanımm çokk sevindimmm hadii gözünaydınnnnn:dance:

günaydın kızlarrr sabina tbr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: yabangülüm inş böyle devam eder canım

sağol canım..darısı size ve tüm isteyenlerin başına inşallah

gny tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlar sabah şekerleriniz hayırlı olsun gününüz güzel bol hamişlli bir gün olsun
manilerle açtım topiği yabangülüm inşallah dahada iyi olacak bebek tedavinede başlıcan herşey düzelicek hamiş varmış sabinacım tebrikler cnaım allah tamamına erdirsin rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
şimdi halay zmanı :teytey::teytey::teytey::dance::dance::teytey::nazar::nazar:
aslında benden yana kötü bir haber vericem size bugn kırmızı kartı gördüm sonunda gelebildiler 18gün
geçikmeden sonra inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur
yeni adet tarihim ki eğer geçikmesse 23 ağustos hepinize güzel günler diliyorum
buarada sidelyacım nerrlerdesin görüşemiyoruz kız özledim seni öptüm

amin canım sağol darısı başınıza inşallah

sabina çok tebrik ederim:dance::teytey:
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın:Saruboceq:
sen bu ay kuru inciri zeytinyağında bekletip sabah yemiştin dimi?:lepi:

çok sağol sevcancığım aminnn
evet canım allah razı olsun senden bu ay evet incir kürünü uygulamıştım bende

Sabinaaa Tebriklerrr canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh:teytey:
amin balım inşallah
darısı başına canım
sabina tebrik ederim Allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla .. darısı tüm bekleyen isteyen arkadaşlarımın ve tabii benim başıma :nazar::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray: opuyorumnanaktan

inşlallah canım amimmmmmmmm çok sağol

kızlar çoklu alıntı yapmayı beceremedim ya
biri bana söylesin nasıl yapılıyo
güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun arkadaşlar
darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah
inşallah sorunsuz bir şekilde meleğime kavuşurum

tebrik ederim sabina gözünaydın bizim içinde dua et ne olur ben yeniyim o yüzden bişey soracağım senin sorunun neydi ve ne kullanmıştın cnm

zemuszemusNerde bu topiğin eskiii neşesiii,güzelliği.
tadı tuzu kalmadı artık şahsen kendi görüşüm:sm_confused:
Bende başka topiklerde eğlenmeye bakıyorum artıkkaydirigubbakcemile2

zemuszemusNerde bu topiğin eskiii neşesiii,güzelliği.
tadı tuzu kalmadı artık şahsen kendi görüşüm:sm_confused:
Bende başka topiklerde eğlenmeye bakıyorum artıkkaydirigubbakcemile2

farkındayım çok az uğruyosun artık:olmaz:
valla ne yapsak eskisi gibi olsa bende bilmiyom:sinifsinif:
bende eskisi gibi olmadığını düşünüyorum:kedi:

Kısır döngü partimle.sevgili dinazor arkadaşlarımla eğlenmeye bakıyorum bende:roflol: :roflol:fosillerim benim :jeyyar:

Back
X