• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tebrik ederim sabina gözünaydın bizim içinde dua et ne olur ben yeniyim o yüzden bişey soracağım senin sorunun neydi ve ne kullanmıştın cnm

sağol canım ne demek sürekli dau ediyorum ve ederim
rabbim size ve isteyen herkeze nasip etsin inşallah
canım bende pko vardı aynı zamandada aeşim yaklaşık 10ay önce varikosel ameliyatı olmuştu ameliyattan altı ay sonraki değerlerimizde morfolojimiz %3 tü
incir kürünu uygulamıştım tatlım

slm varikosel ameliyatından sonra hamile kalan bayanlar!:olmaz:
yaa biz orda meraktan ölüyoruz bi umut bekliyoruz hergün bi hamile haberi gelsin diye siz burdan haykırın bizi unutun hıh valla kızdım size:oklava::oklava::oklava:
şaka bi yana tebrikler başardınız sonunda darısı başımıza sağlıkla kucağınıza alın inş:sm_cool:

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım benimde aynen sorunum sizin gibi eşimde varikosel var ameliyat oldu ama soruç değişmedi bu ay da aşılama denedik malesef olmadı yıkıldım çok kökü oldum rabbim yardımcımız olsun en kısa zamanda bu güzel duyguyu tattırsın bizlerede.rica etsem benide eklermisinz tekrar görüşmek üzere.

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım benimde aynen sorunum sizin gibi eşimde varikosel var ameliyat oldu ama soruç değişmedi bu ay da aşılama denedik malesef olmadı yıkıldım çok kökü oldum rabbim yardımcımız olsun en kısa zamanda bu güzel duyguyu tattırsın bizlerede.rica etsem benide eklermisinz tekrar görüşmek üzere.

canım benim gcemiş olsun muhakak zamanı vadır gelicektir bebeişin merak etme yıkılmada bende yaşadım aşılamanın negatif sonucunu maalesef Rabbim ol demeyince olmuyor

selam arkadaşım hoşgeldin aramıza
daha zamanı gelmemiş demekki biraz daha sabır
bizde bekliyoruz bak kolay değil biliyorym ama
Rabbim nasip edicektir inşallah bizede:Saruboceq:

Aymesim bişeyler yapalım yaaaaaaaaaa ... topik çok sessiz var mı bi fikrin .. :jeyyar:

merhaba kızlar
daha önce de yazdım. bizde son durum şu problem varikosel. önce özel bir hataneyeb gittik. doktor elle muayene yaptı ve sperm sayısı sadece 350.000 çıktı. ileri derece varikosel dedi ve ileri tekikler istedi. dopler, hormon falan. bu sonuçlara bakınca da yanılmışım varikosel yokmuş dedi. direk tüp bebek, vakit kaybetmeyin dedi. biz ilça falan yazamaz mısınız diyince 2 çeşit iğne pregnyl, menagon ve bir de klomen hap yazdı. biz bir araştırdk bu ilaçalrı hiç sperm çıkışı olmayanlara veriyorlarmış. hipogonadizm teşhisi koydu. biz bu doktora güvenemedik yine başka bir özele gittik. 4-5 gün arayla sperm sayımız 3 milyon çıktı ve doppler sonucu varikosel var dedi doktor. iki tarafta da ameliyat olmalısınız dedi. bu arada hareketlilik ve morfoloji %60. amaliyatla da size ancak %20 şans verebilirim dedi. çünkü sperm sayınız az dedi. ama bu doktor da hiç elle muayene yapmadı. bir doktora daha araştırıyoruz bakalım. bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. kafamız çok karışık.

merhaba kızlar
daha önce de yazdım. bizde son durum şu problem varikosel. önce özel bir hataneyeb gittik. doktor elle muayene yaptı ve sperm sayısı sadece 350.000 çıktı. ileri derece varikosel dedi ve ileri tekikler istedi. dopler, hormon falan. bu sonuçlara bakınca da yanılmışım varikosel yokmuş dedi. direk tüp bebek, vakit kaybetmeyin dedi. biz ilça falan yazamaz mısınız diyince 2 çeşit iğne pregnyl, menagon ve bir de klomen hap yazdı. biz bir araştırdk bu ilaçalrı hiç sperm çıkışı olmayanlara veriyorlarmış. hipogonadizm teşhisi koydu. biz bu doktora güvenemedik yine başka bir özele gittik. 4-5 gün arayla sperm sayımız 3 milyon çıktı ve doppler sonucu varikosel var dedi doktor. iki tarafta da ameliyat olmalısınız dedi. bu arada hareketlilik ve morfoloji %60. amaliyatla da size ancak %20 şans verebilirim dedi. çünkü sperm sayınız az dedi. ama bu doktor da hiç elle muayene yapmadı. bir doktora daha araştırıyoruz bakalım. bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. kafamız çok karışık.

canım ikinci doktor dopler istemiş ve elle muayeneye gerek kalmamış..
ilk doktor neden yok deyip ikinci var diyor anlamadım..
birinden biri yanılıyor ama hangisi..
bu yüzden bir doktora daha gitmeniz lazım..
hareketlilik ve morfolojiniz iyi..
sayı az ama çoğu sağlıklı sperm..
eğer bu durumda aşılama falan denemek isterseniz bir şansınızı deneyin derim ben..
asıl önemli olan hareket ve morfoloji..
ameliyat etkisini 1 yılda gösteriyor doktorların dediği de bu benim eşimde yaşadığımız durumda bu..
şimdi yeniden düştü ama sağlık olsun..
varikosel şimdi ağrı yoksa bile zamanla ağrı yapıcaktır..
ameliyat olayı bunda kaçınılmaz yani..
bir doktora daha gidip kesinleştirin canım..

Back
X