• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Preseed kullananlar ve kullanacaklara sesleniyorum bende adet gecikmesi yaptı

ayrıca söylemeyi unuttum drum bu ay değişik bişey kullanıp kullanmadığımı sordu

rahim duvarına yapışıp kalan bişey var atılamamış dedi bak şimdi geldi aklıma

sanırım duphastonuda o yüzden verdi rahim duvarını temizlemek ve hazırlamak için

paylaşmak istedim sadece...

kullanmayın demiyorum ama bana faydasından çok zararı oldu

bilginize...

yapma canım ya bendede adet gecikmesi yaptı biliyosun
içime kurt düştü şimdi Allaha çok şükür bende sorun yoktu
bide herşeyi düzelticem derken kendimi mahfetmiyim:çok üzgünüm:

amin canım. inşalah isteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip eder. evdeyim canım sıkılıyor. kk ya girip kafayı yiyorum bazen. öğretmenim ama şimdi tatil. eşim çalışıyor. o yüzden dualara sarıldım ben de. sıkıldığımda giriyorum buraya.
belirtiler okuyunca da isan piskolojik etkileniyor. geçen ay çok umutluydum. kasık ağrılarım vardı, çok şiddetliydi. mide bulantım vardı. kesin hamileyim sanıyordum. daha önce hiç öyle kasık batması yaşamamıştım. uykudan uyandım kaç kez. adet bittikten sonra da bir kaç gün devam etti. geçmeseydi doktora gidecektim. diyorum acaba hamile kaldım da düşük falan mı oldu?bilmiyorum nasıl bişey. ufak bi kaza yaşamıştım. bir araba bizim olduğumuz arabaya arkadan burdu acaba o zaman mı bişeyler oldu diyorum. ama tuvalette dikkat ettim çıkan bişey olmadı. hepsi piskololikmiş. sonra eşim doktora gitti ve bu haberi aldık. yıkıldık. bu yüzden bu ay hiç umudum yok. belirtim de yok.öyle yani moral bozuk.

boşver moralini bozma..
bu durum bizlerden kolay kolay gitmeyecek..
aynı şeyi ikinci bebeklerimizde de yaşayacaz belki..
belirtilere inanmıyorum artık ben..
hepsi kandırmaca kendimiz de yapıyoruz biraz..
vücudu dinlememek lazım..
geçmiş olsun canım.. kolay atlatmışsınız şükür ki..
Allah dualarını kabul etsin inş..

sabom bu arada tickerin çok şeker olmuş,
benim okadar zamanım yok biraz iş yapıyorum
biraz buraya uğruyorum ikisini bi idare etmeye çalışıyorum
ama her ikisinede yetişiyom allahtan
çok işim olduğunda gelemiyom tabiki kdv ssk v.s zamanlarında

Preseed kullananlar ve kullanacaklara sesleniyorum bende adet gecikmesi yaptı

ayrıca söylemeyi unuttum drum bu ay değişik bişey kullanıp kullanmadığımı sordu

rahim duvarına yapışıp kalan bişey var atılamamış dedi bak şimdi geldi aklıma

sanırım duphastonuda o yüzden verdi rahim duvarını temizlemek ve hazırlamak için

paylaşmak istedim sadece...

kullanmayın demiyorum ama bana faydasından çok zararı oldu

bilginize...

:mymeka:O kadar dedim sana kullanma diye.pressed diye tutturdun:1hug:

[ı]burası canımcım..[/ı]
[ı]sende sık gelemiyorsun bak..[/ı]
[ı]eskiler gitti zaten..[/ı]
[ı]geyik burda da olsa olmuyor..[/ı]
[ı]nerdeeee sayfalarca yazılmışı okumak..[/ı]

anladım canım ama yaz dönemi ve insanlarda hava değişiminden dolayı gelen bi uyuşukluk var galiba... Ayrıca bende izin dönemi olduğu için eskisi gibi bakamıyorum... Arkadaşlarımı idare ediyorum malesef...

ayrıca sabina hamilemiymiş...cadıarzuçok sevimdim... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

boşver moralini bozma..
bu durum bizlerden kolay kolay gitmeyecek..
aynı şeyi ikinci bebeklerimizde de yaşayacaz belki..
belirtilere inanmıyorum artık ben..
hepsi kandırmaca kendimiz de yapıyoruz biraz..
vücudu dinlememek lazım..
geçmiş olsun canım.. kolay atlatmışsınız şükür ki..
Allah dualarını kabul etsin inş..

amin canım cümlemizin.

hımm şaşırdım canım ya inş. olmaz...ben ibrahim saraçoğlunun verdiği incir kürüyle beraber kullandım geçen ay adetim erken geldi aksine bu ay bakalım ne olacak incir kürüyle kullanıyorum gene..

Bende byük bir istekle almıştım ama hiç düşünmedim böyle olacağnı tedavimi bile erteletti :mymeka:

yapma canım ya bendede adet gecikmesi yaptı biliyosun
içime kurt düştü şimdi Allaha çok şükür bende sorun yoktu
bide herşeyi düzelticem derken kendimi mahfetmiyim:çok üzgünüm:

Valla aymesim ben doktorun söylediklerini yazdım ne eksik ne fazla yerimseniben ama herkeste etkisi farklı olabilir .. demekki benim vücut hassas :uhm: ben sadece yaşadığımı paylaştım amacım preseedi kötülemek değil asla süprizzzzz biliyosun nasıl istekle almıştık beraber kaydirigubbakcemile

sabom bu arada tickerin çok şeker olmuş,
benim okadar zamanım yok biraz iş yapıyorum
biraz buraya uğruyorum ikisini bi idare etmeye çalışıyorum
ama her ikisinede yetişiyom allahtan
çok işim olduğunda gelemiyom tabiki kdv ssk v.s zamanlarında

Sağol kuşum kaydirigubbakcemile2

[QUOTE=Balsurat;8110659]:mymeka:O kadar dedim sana kullanma diye.pressed diye tutturdun:1hug:[/QUOTE]
Doğru diyosun balkuşum ama işte preseed topiğindeki hamişşleri görünce dayanamadım :kedi:

kızlar preseed den memnun değilsiniz galiba doğru mu anladım (

Hoppalaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kuşum ben vazgeçirmek için yazmadımki sadece bana faydası olmadı dedim siz kullanın ama doktorunuza da sorun bence yerimseniben tekrar yazıyorum amacım preseed i kötülemek değil yerimseniben preseed kullanarak hamile kalan çok insan var kaydirigubbakcemile4

Valla aymesim ben doktorun söylediklerini yazdım ne eksik ne fazla yerimseniben ama herkeste etkisi farklı olabilir .. demekki benim vücut hassas :uhm: ben sadece yaşadığımı paylaştım amacım preseedi kötülemek değil asla süprizzzzz biliyosun nasıl istekle almıştık beraber kaydirigubbakcemile

biliyorum tabiki canım benim
belki bi umut diye alıyoruz işte
kısmet bazılarında fayda oluyo bazılarındada (bizim gibi)
olmuyo işte bak keçiboynuzu kürü herkesin değerlerini yükseltti
benim eşimin değerlerini düşürdü bende tabiki kötülemiyorum
sadece bizde böyle oldu diye paylaşmıştım daha önceki günlerde
seni yanlış anlamayız endişelenme biz seni tanıyoz ve sefiyosŞeniz

Hoppalaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kuşum ben vazgeçirmek için yazmadımki sadece bana faydası olmadı dedim siz kullanın ama doktorunuza da sorun bence yerimseniben tekrar yazıyorum amacım preseed i kötülemek değil yerimseniben preseed kullanarak hamile kalan çok insan var kaydirigubbakcemile4

tamam canım yanlış anlama olmaz inşallah bünyeden bünyeye değişiyor sanırım hayırlısı olsun ne dielim

Aymes altta misafir kuulanıcı var aldılar işte kokuyu yaaaa kaydirigubbakcemile3 nerelere kaçsam acep :roflol:

Back
X