• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim günüm bugün ama benimkinden tık yok. Hafif sancım var yolda gelecek heralde.kaç aydır 1 gün bile sekmemişti.

Bende bu ay preseed kullanacam. Ama kafam karıştı kullanayımmı kullanmayayımmıcadıarzu

inşallah hiç gelmez canım
hamile haberini duyarız senin

[/B]
okiş şeker tamam barıştımkaydirigubbakcemile5
unutma beni bi daha ama:olmaz: :kedi:

okiş tatlişkommŞeniz

yok hastalanmadımda ne biliyim birden efkarlandım.ama belirtileri var ,gerçi olmasını şu an istemiyorum.doktorumda sonbahara kadar tavsiye etmiyor ama yine korunmuyoruz biz.eşime korunalım diyorumm oralı değil ilaç kullanıyorum ve ilaç birden kesilemiyormuş bebeğe zararlıymışta.çok karışığım düşünüyorum hamile kalsam çok sevinecem .tedavim tamamlanmadanda yeniden nüksetme gibi durumu var gebelikte sıkıntı yaratıyormuş..offffffff offfffffffffffff bilmiyorum ya..:gitme:

geçmiş olsun canımm..rabbim sifalar versin bir an önce

uykucu şirinim ne güzel kaç gündür eğleniyoduk
sana böyle üzgün halini hiç yakıştıramadım
her zaman yüzün gülsün inşallah Allahım çok yakında meleğini gönderir de yüzün hep güler
öptüm seni fıstıkımŞeniz

arada bir geliyor sevcan'ım..atlatırım ben merak etme sen..

inşş canım..hepimizin yüzü gülsün hep..zati biraz arkadaşlara moral olsun istemiştim topik için..herkes dağılmıştı acık ..bir nebze güldürdüysem sizi ne güzel..

şu işlerimi halledeyim yeni icraatlar yaparık olarmı
kaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldim bende barıştım bu arada kaydirigubbakcemile5 yerimseniben yerimseniben

ŞenizŞenizŞeniz

uykucum şirinem ne oldu sana kaydirigubbakcemile5

dövdüler beni balll... mafoldumben
git döv onları emii , :oklava:

keçilerimi yani :roflol:

Merhana Uykucuşirine listene benide eklermisin yeni adet tarihim 18 Ağustos

Eşim artık daha dayanamıyor aşılma yapalım diyor
ama ben istemiyorum. Hala onun sperm sayısını artırmak için neler kullanması gerektiği yönünde araştırmalar yapıyorum. dün Arı sütünün çok iyi geldiğinin duydum arıcılık yapan bir aile dostumuzdan hemen istedim. 2 - 3 ay daha şansımızı deneyeceğim. eğer normal yoladan hamiş kalamazsam direk tüp bebek yapacağım.

canım ağustos listesi için not almğışım zaten seni canım okişşş..

inşş gerek kalmaz canım tüp bebeğe ..ama kalırsa olsun lpg li olcak bebelerimiz dimi
delikafadulden

herkese şimdiden iyi hafa sonları diliyorum
ben giremeyebilirim yarın kardeşimin kız arkadaşına gidicez
aileler tanışıcak kısmetse eğer onuda evlendiriyoruz

hayırlısı olsun aymesim..
Allah iyilerle karşılaştırsın..

Kızlar bende yokum hafta sonu..
pazar akşamı görüşmek üzere öptüm hepiciğinizi.. opuyorumnanaktan

meraba kızlar topik bomboş nazar degdi sanırım kimsecikler kalmamıs gerci yaz aylarından kaynaklanan bosluk olabilir ben de evde oturuyorum kociş işte burda akrabamız yok arkadaslar tatilde sıkıldım kızım tekmeliyip yalnız olmadıgımı hissetiriyo ben de bol bol dua ediyorum tedavide olan olmayan tum bebek sahibi olmak isteyenleri Allahım cok ugrastırmadan inşallah nasip eder kendinie iyi bakın kocaman optum opuyorumnanaktan

çınar hoşgeldin..
evet artık eskisi gibi dolu olamıyor burası..
maşallah kızına..
kaç aylık oldunuz..
hayırlı doğumun olsun inş..

ıkı kısıyız ya topıkte..
selam fadık nasılsın?
benımde esım ateslendı.suan ona buzlarla yatırıyorum.soguk bır dusamı soksam ne yapsam ya.

sebebini bende bilmiyorum canım..günlerdir deli doluydum ya birden bişeyler oldu bana bende anlamadımm...sanırım dünkü gezmeden sonra oldu..

komşumla alışverişe gittik trabzon a ..kendime ciciler aldım ama bilmiyom işte..doğumuna az aldı onun üçüncü bebişi olcak inşş.bebiş içinde ciciler aldık ..burukluk oldu birden sanırım ondan gibi ya..yüreğime ateş düştü birden bende anlamadım birden iyiyken tepe taklak oldum yine..

kıskançlık değil kesinlikle en az arkadaşım kadar heyecanlıyım ..ilk iki çocuğu erkek bu sefer kıs geliyor hayırlısıyla..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..

bu günlerde biraz sınavım ağırlaştı gibi sanki ..kaybettiğim bebeğim üzerine tüm apartman hamiş kaldı nerdeyse..

önce bu bahsettiğim komşum,sonra onun üstünde bir komşu onun ilk bebeği olcak ama korunarak olmuş,birde karşıma yeni birileri taşındı buraya gelince oda hamiş kaldı istemiyorlarmış çünkü onunda üçüncü olacak...

rabbim güç kuvvet sabır versin hepimizee...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım yaa kıyamam sana bende bugün komşumla gittim pazara:1hug: komşum ikizlerine hamile ve günleri doğmak üzere ve bi oğlu var 1.5 yaşında istemiyodu ama oldu onlarda oğlan ama ben ona baktıkça hem mutlu oluyorum hemde hüzünleniyorum içimden isyan etmek geliyo o kadar tedavi oluk olmadı onlarsa istemedikleri halde oluyo die ama sabır ediyorum
allah büyük canım bizde bu günleri atlatırız inş meleğğimiz gelir

ıkı kısıyız ya topıkte..
selam fadık nasılsın?
benımde esım ateslendı.suan ona buzlarla yatırıyorum.soguk bır dusamı soksam ne yapsam ya.
canım kusura bakma mesajını görmeden çıkmışım...
çok geçmiş olsun canım....inşallah ateşi düşmüştür şimdi...

canım yaa kıyamam sana bende bugün komşumla gittim pazara:1hug: komşum ikizlerine hamile ve günleri doğmak üzere ve bi oğlu var 1.5 yaşında istemiyodu ama oldu onlarda oğlan ama ben ona baktıkça hem mutlu oluyorum hemde hüzünleniyorum içimden isyan etmek geliyo o kadar tedavi oluk olmadı onlarsa istemedikleri halde oluyo die ama sabır ediyorum
allah büyük canım bizde bu günleri atlatırız inş meleğğimiz gelir

sabır bitanem sacede ..sakın ama sakın isyan etme..
:olmaz:

rabbim büyük elbet sabrımızın mükafatını verecektir elbet bir gün mutlaka ..ama bu dünyada ama öbür dünyada :Saruboceq:

çınar hoşgeldin..
evet artık eskisi gibi dolu olamıyor burası..
maşallah kızına..
kaç aylık oldunuz..
hayırlı doğumun olsun inş..

hosbulduk canım 6 bucuk aylık olduk valla ben dönuyorum dolasıyorum burda buluyorum kendimi tum sıkıntılı anlarımda yanımda oldunuz dualrınızla her namazın arkasından aklımdan geciyosunuz dua ediyorum inanıyorum olacagına Allahım saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin insallah sizi cok seviyorum opuyorumnanaktan

selam kızlar adet oldum sonunda son klomen tedavımde...
bundan sonra beklemedyıım..
yıne gelmesse melegım..
son care olarak tup bebek tedavısı olcam...
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

selam kızlar adet oldum sonunda son klomen tedavımde...
bundan sonra beklemedyıım..
yıne gelmesse melegım..
son care olarak tup bebek tedavısı olcam...
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

canım ya hayırlısı.bu bebeler klomenle gelmiyor bi bakmışsın tedaviyi bırakmışsın hamilesin.rabbim en kısa zamanda nasip etsin işallah...:teselli::teselli:

Back
X