Canlarım, benim eşimde varikosel ve morfoloji sorunu vardı. Ocak ayında ameliyat oldu, ondan sonra test yaptıramadık. 4 ay bittikten sonra benim yumurtlama günlerime dikkat etmeye başladık. Ateş ölçme ile. Sonra Türkiyeden ovulasyon testi getirtdim. Hepiniz bilirsiniz adını çok bilinen bir marka, onu kullandım. Ve o günü kaçırmadık:)) Daha sonra kayınbabam bizi aradı ve dediki burada baktığım bir garip (deli) var. Ona sordum, senin oğlunun cumartesi bir kızı oldu, ne zaman doğacak dedi!! Ve o cumartesi yani 27 haziran benim ovulasyon testinde çift çizgi gördüğüm gündü:)) Yani o garip bildi, bakalım kızım mı olacak onu da bilebilecek mi?
Bu arada eşime her sabah fındık yedirdim, elimden geldiğince keçiboynuzu içirdim, dengeli beslenmesini sağladım. 15 kilo zayıfladı. Bide tiroidi varmış, onun için ilaç kullandı, o da zayıflamasına etki etti.
Dualarım hepinizle birlikte, sizde bana dua edin canlarım. Öpüyoruuumm..
Bu arada eşime her sabah fındık yedirdim, elimden geldiğince keçiboynuzu içirdim, dengeli beslenmesini sağladım. 15 kilo zayıfladı. Bide tiroidi varmış, onun için ilaç kullandı, o da zayıflamasına etki etti.
Dualarım hepinizle birlikte, sizde bana dua edin canlarım. Öpüyoruuumm..