canım kusura bakma mesajını görmeden çıkmışım...
çok geçmiş olsun canım....inşallah ateşi düşmüştür şimdi...
saol canım.acıle gıdıp serumu yıyınce dustu cok sukur.salgın varmıs aman dıkkat edın.herkezın atesı vardı ve ıstıfra edıyorlardı acılde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kusura bakma mesajını görmeden çıkmışım...
çok geçmiş olsun canım....inşallah ateşi düşmüştür şimdi...
saol canım.acıle gıdıp serumu yıyınce dustu cok sukur.salgın varmıs aman dıkkat edın.herkezın atesı vardı ve ıstıfra edıyorlardı acılde..
malatyada übeyte giden varmı
oy canımbeniim teyzem vardıburda onu görmeye gedimcanım bizde seni çookk özledika.s.:1hug:
İzmitte neler yapıyosun
hoş geldin yetercim nasılsın tatildesin sen değil mi şimdi
Yumoşlarımı son kezz çatlattım az önce![]()
OH OH SAĞLICAKLA ÇATLASINLAR İNŞŞŞŞŞŞ SPERMLERLE ŞENİLKLİ BULUŞMALARI OLUSUN :lepi::lepi::lepi:VVVVEEEEEEEEEEEEEEE KALİTELİ EMBİRYOLAR OLSUNLAR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: CANIM GÖBÜŞÜNÜ DLDURSUNLAR İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: SENDE ŞİPŞİŞKO BİR ANNE ADAYI OLURSUNİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
hadi balım gazan mübarek olsun..sen başla bu günden.erken çatlama ihtimaline karşı.çok lalışman lazım çokkkkkkkkkkk:jeyyar: Şeniz
tüliny nan seni ve nesrini rüyamda gördüm.bişey hakkında konuşuyorduk ama hatırlamıyorum.ama sizlerle olmak güzeldi rüyada bile olsayerimseniben
balkafam kaytarmak yok..
çalış çalış dipsüz hamiş yapcak seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canımopuyorumnanaktanİyi geceler kızlar umarım keyifler yerindedir. Ben işe başladığımdan beri fazla takılamıyorum buralara. Herkesin sağlığı sıhati iyidir inşallah....
hadi bakalım hayırlısı canım...inşalalh bu sefer olur....Yumoşlarımı son kezz çatlattım az önce![]()