Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versin seninn:roflol:Güldürdün beni delüüü hahahahahahaha:roflol:ulan adamın adını dipsüz koydun puhahaha ama o Çokk yakışıklıııı :roflol::roflol:Eşim diyoki bakıyorum sohbetti ilerlettiniz:roflol:iyi muhabbett ediyorsunuz.kaydirigubbakcemile3dedim konuşuyoruz ne yapayımkaydirigubbakcemile3
tülinim bende buraya girmeden sizlere bakmadan duramıyorum.sanalda olsa gerçek arkadaşlarımsınız valla burada rahatlıyorum ben
balım çatlamışsın canım. hayırlı çatlamalar inşallah. bu son olurda bebişine kavuşursun canım. iyi çalışmalar canım.
kolay gelsin canımopuyorumnanaktan
iyiyiz canım şükür bir yaramazlık yok...
hadi bakalım hayırlısı canım...inşalalh bu sefer olur....
selam canlarım ben geldim..
balım hayırlı çatlamalar bebişler olsun yumoşların inşşş
günaydın kızlar aymescim sessiz sedasız buralar
yeni bir haftaya daha start verdik inşallah güzel hatırladığımız bi hafta olur ben çok heycanlıyım sanki eltimin yarın tüp bebek sonucu belli olucak rabbim inşallah yüzlerini güldürür ailemize bebişler gönderir
bizlerede herkesede nasip eder
balum inşallah bu son olurda hamiş olursun
hadi hayirlisi olsun hakkinda
günaydın kızlar aymescim sessiz sedasız buralar
yeni bir haftaya daha start verdik inşallah güzel hatırladığımız bi hafta olur ben çok heycanlıyım sanki eltimin yarın tüp bebek sonucu belli olucak rabbim inşallah yüzlerini güldürür ailemize bebişler gönderir
bizlerede herkesede nasip eder
balum inşallah bu son olurda hamiş olursun
Nevom bizi unuttu artıklmaz:
canım inşallah eltinin sonucu pozitif olur
Allah yardımcısı olsun
bugün esila arkadaşımızında sonucu belli olucak
bende onun adına çok heyecanlıyım:asigim:
caspercım günaydın