• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yerimseniben

SON ADET TARihini vericen ?

Birde hangi sitenin çizelgesini istiyorsun?
Altta bebeğine ne not yazmak istersin
yerimseniben

20 haziran son adet tarihim balım
canım benim hiç bir bilgim yok ki
sen hangisini bepenirsen öyle yap
sağlıkla gel bebeğim
şimdiden teşekkürler balım

slm kıslar nasılsınız?
aşk meleği eltinin adına çok sevindim canım inşallah yerleşme kanamasıdır
rabbim meleğini korusun inşallah

özlem çok geçmiş olsun canım sanada
her işte bir hayır vardır
sağol canım herşeyde vardır bir hayır
özlemcim çok üzüldüm canım ama rabbimin bir bildiği vardır bence herşeyden önce sağlık sağlığını yoluna koyduktan sonra eminim bebişin gelicektir

teşekkrüler nurcum inşallah öyledir

evet canım zaten istihareye yatıştım ve istiharede duamı ederken hayırlıysa işlerimi kolaylaştır değilse uzaklaştır diye dua etmiştim hayırlısı böleymiş demekki

20 haziran son adet tarihim balım
canım benim hiç bir bilgim yok ki
sen hangisini bepenirsen öyle yap
sağlıkla gel bebeğim
şimdiden teşekkürler balım

yerimsenibenOk canım biraz bekleticem ben hazırlayım linkini sana zıyaretten yada özelden atarım eklersın

özlemcim çok geçmiş olsun canım:1hug:
üzülme kısmet böyleymiş biran önce sağlığın düzelir inşallah

çok sağol balım ama nasıl ekliycemi bilmiyorum ki:oklava::oklava::oklava:

:roflol:
ticker.php

ÖNCE YUKARDA SOL TARAFTA KULLANCI PANELİ YAZAN YERE GİR.SONRA SOL TARAFTA PROFİL DÜZENLE YAZAN YERE GİRR.ASAGIYA DOGRU IN KILO TAKIP CIZELGESI ICIN BOS BIR KUTU VARR BU YOLLADIIGIM LINKI ORAYA YAPISTIR.SONRA DEGISIKLIKLERI KAYDETSINMI YAZIYOR TAMAMA BAS BU KADARyerimseniben

slm arkadaslar ben keciboynuzu pekmezi aldım esime uygulucam acaba nasıl kullanıcaz bilgisi olan varmı?

kızlar merhaba
biliyorsunuz tüp bebek tedavisindeydim. biraz önce drum aradı....sesinde mutluluk duyayım değerin 109 dedi....henüz tam anlamadım..değer şimdilik iyi ama çba ve cuma tekrarlayalım dedi...sonucu sizlerle paylaşmak istedimm..ama hamiş miyim değil miyim anlamadım??

kızlar teşekkür ederim. gerçekten mi iyi?aptallaştım valla...sevinemiyorum..diğer testlerden falan bahsedince dr...ilk denememdi çok tecrübesizimm.
inş. darısı başınıza...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Back
X