• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz
gecmisi okumadim sadece son bir kac sayfaya goz attim

esila@misra tebrik ederim canim Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

ayse hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah sende kardesini en kisa zamanda teyze yaparsin canim

Anladim canim.
Bende lyon'daki doktordan randevu aldim bir ürologdan agustos sonunda.
Iki hafta sonrada dijon'dan bir tüp bebek merkezinden gelen bir doktorla görüsecek esim.
Benim tercihim lyon. Doktorlarla görüstükten sonra bakicam hangisi kafamiza yatiyor.

esila mısracım tebrik edrrim canım..
darısı bizim aşımıza inşallah..
Allah kucağına almayı da nasip etsin..

ayşecim hayırlı olsun..teyze de olmuşuz..opuyorumnanaktan
Allah analı babalı büyütsün inşallah..

Anladim canim.
Bende lyon'daki doktordan randevu aldim bir ürologdan agustos sonunda.
Iki hafta sonrada dijon'dan bir tüp bebek merkezinden gelen bir doktorla görüsecek esim.
Benim tercihim lyon. Doktorlarla görüstükten sonra bakicam hangisi kafamiza yatiyor.

ok canim lyon icinde iyi diyorlar
insallah hakkinda hayirlisi olur canim

kızlar teşekkür ederim. gerçekten mi iyi?aptallaştım valla...sevinemiyorum..diğer testlerden falan bahsedince dr...ilk denememdi çok tecrübesizimm.
inş. darısı başınıza...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

tebrikler canım:teytey::teytey: hayırlı olsun darısı başımıza inşş:Saruboceq:

kızlar teşekkür ederim. gerçekten mi iyi?aptallaştım valla...sevinemiyorum..diğer testlerden falan bahsedince dr...ilk denememdi çok tecrübesizimm.
inş. darısı başınıza...rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

canim tebrik ederim bende senden haber bekliyordum Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim hadi halaya kızlarrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

:teytey:Tebriklerr.Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallhha.s.
saol canım ..inş tüm isteyenler yaşar bu duyguyu...eminim bizim topikteki bütün kadınlar zamanı gelince tadacaklar...

canımın içi bende şimdi msnden sana yazıyodum
sevin tatlım sevin hamişsin çok ama çok tebrik ederim
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:sositososito sositososito sositososito sositososito sositosositohihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi:ohhhh şöyle bi tadını çıkarıyım çok bekledik bu bebişi biz dimi ama :lepi: Şeniz
bitanemmmmm hep destek oldun bana...eminim sende benim arkamdan geleceksin..

Aysecim tebrik ederim canım teyze olmuşsun
Esila mısracım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
canım çok saol...inş.topiğimzin ilk annelerinden bize umut ışığı olmuştun hep...

tebrikler esramısra rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
amin canım rabbim sana da yaşatsın inş.

tebrikler canım:teytey::teytey: hayırlı olsun darısı başımıza inşş:Saruboceq:
amin canım inş...listemizden herkes pembe listeye terfi eder inş..

canim tebrik ederim bende senden haber bekliyordum Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim hadi halaya kızlarrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

canım sana yazacaktım msnden ...burda karşılaştık..çok saol bitanem..darısı başına en kısa sürede

esila mısracım tebrik ederim canım inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün hayırlısıyla..

eslamısra çok çok tebrikler canım Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin:)))

hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz
gecmisi okumadim sadece son bir kac sayfaya goz attim

esila@misra tebrik ederim canim Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

ayse hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah sende kardesini en kisa zamanda teyze yaparsin canim

esila mısra tebrik ederim canım allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin işallah

esila mısracım tebrik edrrim canım..
darısı bizim aşımıza inşallah..
Allah kucağına almayı da nasip etsin..

canlarım hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun....rabbim gönlünüzdeki muradları tez zamanda verir inş...a.s.a.s.

kızlar insan bi an öyle umutsuzluğa düşüyor ki...hem gelecek diyor hem de ya olmazsa diyor..bizde aşılamaya bile şans vermedi doktorlar...hepimiz gibi adet dönemleri benim için kabus oluyordu.her ay bi umut daha çöpe gidiyordu. ama demek ki zamanı varmış...ve rabbim bana tedavi olmayı yazmış.o kadar korkarak başladım ki bu tedaviye..iğne muyene kelimeleri beni o kadar geriyordu ki...ama ben yaptıysam bu tedaviyi herkes yapar. sabır acı ama meyvesi tatlı imiş...(henüz daha tam inanamasamda)...inş. isteyen her kadın tadar annelik duygusunu...hepiniz çok iyisiniz kalbiniz tertemiz...hep dualarımdasınız...

günaydın kızlar eltimle birlikte dün 2 hamiş haberi aldık aslında haftaya iyi başladık inşallah devamıda gelir tedavide olan herkese rabbim kolaylıklar nasip etsin biizm gibi bekelemedekilere sabır ihsan etsin
nevrodan uzun zmandır haber yok umarım iyidir
esila mısracım seni çok iyi anlıyoruz inşallah bi problem yaşamassın ve herşey tam zmanında olur
herkese güzel bir gün diliyorum

Back
X