• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar olmadığını biliyorum ama genede gittim kan testi yaptırdım. her zamanki sonuç 0,1 bu sonuç hiçmi değişmez ya arada 1 yada 2 falan damı olmaz hep 0,1. senağlamasenağlamasenağlama

geldiler gene bana soldan soldan.

neyse benimki negatifi gördü ya rahatlar sabaha kadar gelir kırmızılar muhtemelen bekleyelim bakalım biraz daha:çok üzgünüm:

kızlar olmadığını biliyorum ama genede gittim kan testi yaptırdım. her zamanki sonuç 0,1 bu sonuç hiçmi değişmez ya arada 1 yada 2 falan damı olmaz hep 0,1. senağlamasenağlamasenağlama

neyse benimki negatifi gördü ya rahatlar sabaha kadar gelir kırmızılar muhtemelen bekleyelim bakalım biraz daha:çok üzgünüm:

:1hug::teselli:Sevimli hayalett casperımm hayırlısı olsunn canım..Keşke evde test yapsaydın öyle kan verseydinn.insan sonucu alınca ınan adet olmaktan daha beter oluyorr

Allah razı olsun kızlar iyiki varsınız Meryemcim sende çok saol iyiki sizinle beraberim moral deposusunuz.Tedavide olan tüm arkadaşların Rabbim yolunu açık etsin tüm engelleri kaldırsın kucaklarımızı doldursun inşallah amin amin amin yarrabbim:Saruboceq:

amin amin canım.sende sıkma canını.herşeyin bir çaresi var.bu bir sıınav.ve hepimiz bu sınavı gecicez.bebişlerimizi kucağımıza alıcaz hayırlısıyla.ve bu yaşanılanlar unutulacak emin ol.

hayatımda bir kere kan sonucu bekledim 45 dakika
Allahım anlatılamaz
kalbim boğazımda atıyordu sanki
o heyecanı ve sonundaki üzüntüyü yaşamayan bilmez
Rabbim kimseye yaşatmasın

canım benim ya hayırlısı ne zamansa ozaman olsun, vakti gelince rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

hayatımda bir kere kan sonucu bekledim 45 dakika
Allahım anlatılamaz
kalbim boğazımda atıyordu sanki
o heyecanı ve sonundaki üzüntüyü yaşamayan bilmez
Rabbim kimseye yaşatmasın

Bencede canım onun heyecanı bambaşka
ellerin ayakların titriyo resmen
ama sonunda alınan negatifte insanı çok yıkıyo be
3 kere kan testi yaptım 3ündede mahfoldummafoldumben
ama kısmet işte elden bişey gelmiyo

casperim canım üzülme tatlım
benimde hiç 0,1 den yukarı çıkmadı daha değerim
hep aynı................................

merhaba şekerliklerim,nasılsnız görüşmeyeli benden sorarsanız yoğunum bu aralar :bbo:babamlar yazlığa gittiler bende gidicem birkaçgüne kadar zemuszemus

esilamısra tebrikler canım rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :Saruboceq:

aşkmeleği eltini kutlarım özlem sonunda sona ermiş rabbim bizlerede nasip eder inşallah:Saruboceq:

nesrincim teyzoş oluyosun hee hayırlı olsun canım bende teyzeyim 2 tane lokumdan tatlı yeğenlerim var teyzelik başka birşey özellikle bizler için çok özel bir duygu :1rolleyes:

meryem42 tedavin hayırlı olsun canım hayırlısı ise inşallah tatlış bir bebiş olur :CüvCüv:

casper hayırlısı canım ben inanıyorum bir gün gelecek hepimiz buradan hamileyim diye haykıracağız sırayla canım sıramızı bekliyoruz büyük bir umutla :Saruboceq:

merhaba şekerliklerim,nasılsnız görüşmeyeli benden sorarsanız yoğunum bu aralar :bbo:babamlar yazlığa gittiler bende gidicem birkaçgüne kadar zemuszemus

esilamısra tebrikler canım rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :Saruboceq:

aşkmeleği eltini kutlarım özlem sonunda sona ermiş rabbim bizlerede nasip eder inşallah:Saruboceq:

nesrincim teyzoş oluyosun hee hayırlı olsun canım bende teyzeyim 2 tane lokumdan tatlı yeğenlerim var teyzelik başka birşey özellikle bizler için çok özel bir duygu :1rolleyes:

meryem42 tedavin hayırlı olsun canım hayırlısı ise inşallah tatlış bir bebiş olur :CüvCüv:

casper hayırlısı canım ben inanıyorum bir gün gelecek hepimiz buradan hamileyim diye haykıracağız sırayla canım sıramızı bekliyoruz büyük bir umutla :Saruboceq:

saol canim guc veriyosunuz bana

hayırlı günler kızlar..........ben ankaradan çok güzel haberlerle geldim çok şükür gözlerimdeki rahatsızlık yavaş yavaş geçiyor en önemlisi kornea naklinden kurtuldum allahın izniyle inşallah kötü birşey olmazsa ömrümün sonuna kadar cam lenslerle devam edeceğim hayatıma kullanması ne kadar zor olsada buna çok şükür tabi......benimde eşiminde içi baya rahatladı çünkü dr unda dediği gibi 2 yıl çok önemliymiş ve bende 2. yılımı doldurdum rahatsızlığımda hiç bir ilerleme olmamış hatta gerileme varmış ve böyle devam edermiş tabi 6 ayda bir kontorollerime gideceğim aksatmadan ne olur ne olmaz diye olsun ben iyileşeyime herşeye razıyım...birtek sol lensimde çizikler oluşmuş değişme zamanı gelmiş siparişle ingiltereden getirtiriyoruz şimdilik idare eder biraz görüntümü bozsada çünkü lenslerimin gelmesi 2 ayı bulacak....eşimle dönüş yolunda kaplıcalar vardı haydi bir kaçamak yapalım birazda tatil yapalım dedik otelin fiyatları biraz tuzluydu ama olsun herşey sağlık ve mutluluk için (eşimi öyle deyip avutuyorum) 2 günde orada kaldık çok güzel geçti balayı gibi birşey yaptık .......allahın izniyle herşey yoluna giriyor umarım bundan sonrada öyle gider

hoşgeldin canım..
geçmiş olsun şükür atlatmışsın..
inş çok daha iyiye gider lenslerden de kurtulursun..
tatilde iyi olmuş oh oh zemuszemus

slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim bugun 2. tup bebek tedavimize basladik allahin izniyle dondurulmuslarla denicez insallah
bugun ilk kan tahlili yapildi
insallah allahim yuzumuzu guldurur
kizlar dualariniza ihtiyacim var
rabbim tum bebek hasretiyle yananlara en kisa zaman anne olmayi nasip etsin insallah

meryemcim Allah yüzünü güldürsün inş bu kez..
inş sonucu güzel olsun.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Slm arkadaşlar eşim doktora gitti sonunda ve sonuçlarımız pek iyi değil.yine spermiogram sonucu 0.
Ultrasonda testislerde ufak küresel küçük yağ bezesi yada ona benzer bişey çıkmış ama bunun azospermle alakalı olmadığını söylemiş ve testisler normalden biraz küçük demiş hormonlarımız şükür iyi çıktı ama doktorun tek önerdiği TESE .ve şansın % 50-60 demiş başka çözüm yok . Ramazandan sonra düşünüyoruz .Ramazanda bol bol dua ederiz rabbim yüzümüze güler inşallah .Kızlar lütfen dua edin bu son şans bundanda bişi çıkmazsa ben bilmiyorum napıcazmafoldumben

Allah yardımcınız olsun canım..
tez zamanda bebeğin seni bulsun inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

casperım üzülme canım..
sağlık olsun.. bu adet gecikince inatla ya testi bekler ya doktoru..
inş daha fazla gecikmeden gelsinler artık..

nesrincim hayırlısı olsun teyze oluyormuşsun..
Allah analı babalı büyütsün inş..

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.. vereliniortak

canım benim bi nevi kader arkadaşım
tebrikler bitanem
çook sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah :Saruboceq:
çok heyecanlandım ben yaa

darısı diğer arkadaşlarımın başına :Saruboceq:

canımmm komşum saol...bana uğurlu geldi senin hamişliğin...dediğin gigi darısı diğer arkadaşlarımızın başına inş.:Saruboceq:

kızlar hamişimiz çıkmış.
esila@mısra canım tebrikler. rabbim tamamına erdirsin. sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım.

canım tebrikler gözün aydın allahım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhabazemuszemuszemuszemus
esıle mısaracım tebrık edrım canım..
rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın..
ozlemcım sanada gecmıs olsun en guzel kararı vermısın...hihoyyyt

esİla mısra cıĞım tebrİk ederİm canım..rabbİm saĞ saĞlİm kucaĞına almayı nasİp etsİn...

ask melegı eltın adına cok sevındım.benım eltımınde yırmıyıl sonra dorduncu tup bebegınde bır kızı oldu.ıkı yasında sımdı..
esıla mısra cok tebrık edıyorum canım.dedıgın gıbı nasıp boyleymıs.allah sonuca ulastırsın ınsallah..
ben gezmeye gıdıyorum.herkese hayırlı gunler kızlar..

kızlar güzel dilekleriniz ve dularınız için çok saolun...iyi ki varsınız...sizlerde benim dualarımdasınız emin olun..inş. herkes bebişlerine kavuşacak...sizi seviyorummm:1hug:

Back
X