• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım nerelerdesin sen:uhm:

hoşbulduk şekercim bende çıkıyordum valla kimsecikler yok diye ya aslında buralardayımda topiğe giremiyorum malesef çok yogun oluyor iş ee topiğide açınca iş yapasım gelmiyor napacam bilemiyorum sen nasılsın tatlış

Selam Fadik, geçmişi okuyordum da sen hiç kan pıhtılaşması var mı diye baktırdın mı? Yani düşüklerden sonra otopsi yapıyorlar.
Öperim seni ve inşallah bir daha ki sefere bebişin sana sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmaz..
baktırdımcanım...güzel dileklerin için çok sağolopuyorumnanaktan

canım benim :teselli:
inşallah bir dahakine böyle üzüntüler yaşamazsında sağlıcakla kucağına alırsın canım
sende çok sağol canımopuyorumnanaktan

benimde bazen aklıma geliyo
acaba bizmi beceremiyoz bu işi diye :kedi:
dersmi almak lazım acep:asigim:
yok anacım ben daha önceleri becermiştim...şimdide aynı şeyi yapıyorum ama olmuyorkaydirigubbakcemile3
kısmet bu işler...

Arkadaşlar merhaba. Listeye beni de dahil edin lütfen...
Bizde de sorun erkek infertilitesi. 2 kez mikroenjeksiyon denedik. Negatif maalesef.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allaha emanet olun...
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
geçmiş olsunopuyorumnanaktan

baktırdımcanım...güzel dileklerin için çok sağolopuyorumnanaktan

sende çok sağol canımopuyorumnanaktan

yok anacım ben daha önceleri becermiştim...şimdide aynı şeyi yapıyorum ama olmuyorkaydirigubbakcemile3
kısmet bu işler...

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
geçmiş olsunopuyorumnanaktan

şeker ya nasıl becerdin
biz beceremiyoruz casperle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk şekercim bende çıkıyordum valla kimsecikler yok diye ya aslında buralardayımda topiğe giremiyorum malesef çok yogun oluyor iş ee topiğide açınca iş yapasım gelmiyor napacam bilemiyorum sen nasılsın tatlış

ben varum tatlım valla benimde hiç iş yapasım yok,
ne olcak böyle bilmiyom çok sıkıcı geçiyo günler

şeker ya nasıl becerdin
biz beceremiyoruz casperle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ah canım bende daha beceremiyirum ki:delphin:
farklı birşeyde yapmadım...
ayaklarımı havaya bile dikmemiştimkaydirigubbakcemile3
şimdi ne yapsam olmuyor:delphin:
kısmet canımŞenizhayırlısı olsunŞeniz

denememmi canım keçiboynuzuda denedim ondan sonraki teste değerler dahada düşmüştü bizim bilmiyorum ama hiçbişey yaramadı hepsi ters tepti sanki kısmet artık önümüzde ay içinde eşim tekrar test yaptırıcak en son şubatta yaptırmıştı bakalım şimdi nasıl çıkıcak ona göre tekrar bişeyler kullanırım bende

herkesin bünyesi farklı demekki canım en iyisi oluruna bırak saldım çayıra misali :) inşallah canım bu sefer ki testte rabbim yüzünü güldürür, tedaviye gerek kalmadanda meleğini sana gönderir :Saruboceq:

benimde bazen aklıma geliyo
acaba bizmi beceremiyoz bu işi diye :kedi:
dersmi almak lazım acep:asigim:

bende hep diyorum beceremiyoruz mu diye :utangac:

neler oluyor burada böyle :bbo:
kim doktormuş :uhm:
hemde kadın doğumcumuymuş delikafadulden
aaaa yoksa değilmiymiş :1shok:
abooww ayy birde erkekmiymiş :kedi:

valla süper özetlemişsin canım kaydirigubbakcemile3

Bizde de sorun erkek infertilitesi. 2 kez mikroenjeksiyon denedik. Negatif maalesef.

canım hoşgeldin, rabbim hepimiz için hayılısı nasılsa öyle göndersin meleklerimizi, vakti gelince hepimiz anne olcağız inşallah :Saruboceq: Allah yardımcımız olsun hepimizin

hoşgeldin canım..
hakkınızda hayırlısı olsun inş..

kızlar kadın doğumcu bir yalancı..
sallayın gitsin onu..
terbiyesiz herif :mymeka: :mymeka: :mymeka:

bence öyle canım..
ben saftirik yardımcı olayım diye ekledim msne..
birşey çaktığı yok ve sorduğu soru hiç hoş değildi.. kötükedihüso :mymeka: :mymeka: :mymeka:

hımm valla aferin kızlar sayenizde uzak dururuz ondan çok sinir oldum ama ben :jeyyar:
biz ne dertle uğraşıyoruz millet ne dertle hey yarabbim akıl ver
tek derdim morfolojiye bir çare bulmak ama yokkkk :gitme:

:gitme: :gitme: :gitme:
galiba regl oluyorum :çok üzgünüm:
yine bu ayda;
olmadı-olmuyor-ol-ma-ya-cak :umursamaz:

kızlar kadın doğumcu bir yalancı..
sallayın gitsin onu..
terbiyesiz herif :mymeka: :mymeka: :mymeka:

bence öyle canım..
ben saftirik yardımcı olayım diye ekledim msne..
birşey çaktığı yok ve sorduğu soru hiç hoş değildi.. kötükedihüso :mymeka: :mymeka: :mymeka:

aanaammm gerçektende erkekmiş :1shok:
allahım yarebbim ne tür oluyor bu varlık acaba Çok üzgünüm çoook
adamdaki fanteziye bakın yaa şerefsiz,karektersiz kötükedihüso ayy zati gerginim :1closedeyes:

oyyy oyyyyyy
rabbim artık bizimde duy sesimizi, güldür yüzümüzü, vakti geldiyse anne olmayı bizede nasip et :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

birgün bizimde olacak inşallah azcık sabır sadece

desteğinize teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz birgün gerçekleşecek inşallah :Saruboceq:

ben böyle 1-2 gün takılırım " yine bana hüsran,yine bana hasret var" şeklinde :sinifsinif:
sonra geçer hemencecik yeni ay yeni umutlara yelken açarım yine :1rolleyes:

aanaammm gerçektende erkekmiş :1shok:
allahım yarebbim ne tür oluyor bu varlık acaba Çok üzgünüm çoook
adamdaki fanteziye bakın yaa şerefsiz,karektersiz kötükedihüso ayy zati gerginim :1closedeyes:

ha hakaydirigubbakcemile3 çok komik ya fantezi ha enteresan bi fanteziymiş şimdi geldim geçmişe baktım koptum doğrusu:1ninca: amaniiiiyn kaçın kızlarkaydirigubbakcemile3

topikte bi manyagımız eksikti
o da dadnmış
ben gece okuyunca anladım bi numara oldugunu ama erkek degilde yine birileri bizi kekliyo sandım

esila mısra tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah testlerin katlanmıştır sonucu inşallah
ya üfffff kızlar ne acayip insanlar var ya çok sinirlendim şu şeker sibel meselesine:mymeka: :mymeka: :mymeka:kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

Back
X