• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek infertilitesinde DNA HASARİ %60 üzeri olanlar nasıl ilerledi?

Tüp bebek merkezleri neden dna hasarı önemsemiyor anlamıyorum oysa mikroskopla görünmüyor onun için enjektörle özel alınıyor dire sperm erkekten
Haklısınız hep geçiştirilen bi konu ,erkeklere hiç odaklanılmıyor ,sonra 5. Güne gidemeyince yumurta kalitesiz oluyor.. bazı doktorlar önemsiyor bazıları hiç konusunu bile açmıyor malesef

Canım medipolun de çok iyi embriyologları laboratuar benim en önemli sıkıntım Amh düşük üç yumurta en fazla toplanıyor en son bir çıktı yumurta düşün bak senin 10 Dan ücü kalmış beşinci güne benim şanım tüp bebekte de çok sıkıntı Amh çok zor düşük olunca diğer tedavi seçenekleri de olumlu olmuyor ama şansı olan kalıyor kuzenim üç ayda kaldı Hamile doğaldan gerçekten şans faktörü da var Allah bize nasip etsin kolaylıkla 💕
Evet kaldı ama 3 de sağlıklı değil. Hem 5.güne kalıp kaliteli olması önemli hem de pgt den transfer edilebilir sonucu ile sağlıklı olması önemli. 2 kriter var yani. 1 tane bile hem sağlıklı hem kaliteli transfer şansımız olacak inşallah 🤲🏽
Evet şans, laboratuvar, kullanılan teknik vs bir sürü faktör var etkileyen. Amin Allahım sağlıkla kolaylıkla nasip etsin hepimize🤲🏽💖 bu arada bir arkadaşım medipolde tüp bebek tedavisi gördü bebeğine kavuştu😊

Back
X