Bana da. Hatta is arkadasim üzerime yürüdü olayinin kafamdaki canlandirmasi bile aklima geldi o derece

ama uye adini hic hatırlamıyordum yazilmis gerçi
Mobbing ispatlanmasi gereken bir sey yani elinizde kanit olmadan acarsaniz dava dusebilir yazili belgeler ve özellikle sahitlerle ispatlanması gerekiyor. Hatta bir yerde okumus ya da duymuştum (emin degilim) memur direkt mobbing davasi açamıyor haksiz da olsa bir soruşturma geçirmesi gerekiyormuş. Sonra o sorusturmaya itiraz edip mobbing davasi açabilirmis
Iste psikolojiniz bozulmuş. Yani bir uzmana gorusmekten neden kaciyorsunuz? Ileride dava acsaniz psikologa anlattiklariniz da birer kanit niteliginde olmaz mi? Uzman olarak gorus bildirir, sizin ne kadar etkilendiğinizi anlatabilir.
Siz müdürle gercekten bu söylediklerinizi konusacak mısınız? Adam demez mi "sen nasıl benim işimi ne sekilde yapacağımı soylersin" diye ? Gerçekten şu sozler onun adina isi planlamak olur ki hos degil
Yorumlariniza bakarak keskin önyargı ve kodlamalariniz oldugunu düşündüm. Eski personel genelde ben bilirim modunda olabilir ona katilirim.ama siz bilgi ve tecrübenizle onu susturabilirsiniz.
Simdiki is yerimde ilk geldigimde kendisine sorduğum şeyleri arkadaş simdi bana soruyor nasil yapiyorduk sen benden daha tecrübelisin diye. Işi birlikte öğrendiğimiz kişi de bana sorar, siz daha bilgilisiniz diyerek. Halbuki o benden daha cok yapiyor o isi. Yani demek istedigim yeni olmak değil sorun, isi bilmek ve bildiğini göstermek.
Yasca büyük olanlara da saygi duydugunuzu hissettirip onlardan daha üst konumda olduğunuzu hissettirebilirsiniz yani demem o ki yas veya tecrübe elbette etkilidir ama kesin onlar ayri havada buralar benim havasına girer denemez.
Hepimiz sorunlar yasiyoruz, ben 2 sene önceki ben degilim. Burada cok sey öğrendim mesela ve cok da sorun yasadim, hala yasadigim.durumlar var. Ama bunun caresi baskalarini suclamak değil, suclamak kolay olandir ama çözüm kendiliğinden gelmez. Ben ne yapabilirim, çözümü nedir diye düşünüp icraate gecmek lazim. Siz herseyi planlayıp herkes adına kafa yoruyorsunuz ama çözümün kendinizde olduğunu atlıyorsunuz.