Erkek İsim Önerileri

Selam kızlar bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bu zamana kadar hiç isim düşünmedim. 1 kızım var ismi Elif Ebrar şimdi ise Allah izin verirse oğlum olacak anlamı güzel olan isim öner misiniz?

Arama motoruna "bebek isimleri , isimler sözlüğü vb" yazarsanız ; anlamlarıyla beraber A'dan Z'ye isimlere ulaşabilirsiniz.

Arama motoruna "bebek isimleri , isimler sözlüğü vb" yazarsanız ; anlamlarıyla beraber A'dan Z'ye isimlere ulaşabilirsiniz.
Hiç aklıma gelmedi gerçekten ben fikir almak istedim sadece heyecanımı paylaştım kimse bana isim önermek zorunda ddeğil. Önemseyip cevap verenlere teşekkür ediyorum ama sizin neden bu kadar zorunuza gitti sormam anlamadim?

Hiç aklıma gelmedi gerçekten ben fikir almak istedim sadece heyecanımı paylaştım kimse bana isim önermek zorunda ddeğil. Önemseyip cevap verenlere teşekkür ediyorum ama sizin neden bu kadar zorunuza gitti sormam anlamadim?

Anlamlarını okuyarak seçim yapabileceğiniz kaynaklara nasıl ulaşabileceğinizi hatırlattım ben de.

Forumda bebek isim önerisi isteyen; bir kaç isim arasında kalıp, yorum isteyen onlarca üye var. Ancak konularını Bir Derdim Var bölümüne açmıyorlar. Konunuz yanlış bölümde.

Back
X