Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim evet uyumu güzel olduElif ve Emir uyumlu olabilir yahut Ege. Sağlıkla gelsin kuzunuz.
Tr de kaç milyon Ege oldu acaba çok merak ediyorum ,o kadar Cook tanıdığım var ki koyan ,şu an 10_15 yaşlarında çoğu.Siz yazınca aklıma geldi ,furyası isimleri hiç sevemiyorum.Elif ve Emir uyumlu olabilir yahut Ege. Sağlıkla gelsin kuzunuz.
Selam kızlar bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bu zamana kadar hiç isim düşünmedim. 1 kızım var ismi Elif Ebrar şimdi ise Allah izin verirse oğlum olacak anlamı güzel olan isim öner misiniz?
Hiç aklıma gelmedi gerçekten ben fikir almak istedim sadece heyecanımı paylaştım kimse bana isim önermek zorunda ddeğil. Önemseyip cevap verenlere teşekkür ediyorum ama sizin neden bu kadar zorunuza gitti sormam anlamadim?Arama motoruna "bebek isimleri , isimler sözlüğü vb" yazarsanız ; anlamlarıyla beraber A'dan Z'ye isimlere ulaşabilirsiniz.
İsimlerin ağırlıklarını taşıyor bebekler derler inanırımAras koymayın, çok haylaz oluyorlar. Oğlumdan biliyorum![]()
Mesih hiç duymamıştım çok farklı geldi. Teşekkür ederim.Mesih , İbrahim, Süleyman, Alparslan, Elyesa böyle isimler benim çok hoşuma gidiyor. KoyabilirsinizAllah mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin
Rica ederimMesih hiç duymamıştım çok farklı geldi. Teşekkür ederim.
Hiç aklıma gelmedi gerçekten ben fikir almak istedim sadece heyecanımı paylaştım kimse bana isim önermek zorunda ddeğil. Önemseyip cevap verenlere teşekkür ediyorum ama sizin neden bu kadar zorunuza gitti sormam anlamadim?