Doğuma Hazırlık erkek isimleri paylaşalım, başlıklarda hep kız isimleri var...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yiğit, yağız, doruk, berkay, caner, kuzey, kerem beğendiğim erkek isimleridir.

20 haftalık hamileyim çok acele etmiyorum, ciddi anlamda da araştırmıyorum ama isim beğenemiyoruz. Eşimle zevklerimizde tutmuyor bazen.

Eymen, Bera, Doruk, Ediz, Yağız, isimlerini düşündük ama ortak noktada birleşemedik.

doğacak bebeğimin ismini "POYRAZ" koymayı düşünüyoruz çok hoş bir isim...:))

doğacak bebeğimin ismini "POYRAZ" koymayı düşünüyoruz çok hoş bir isim...:))

bebeğiniz hayırlı olsun kolay doğumlar dilerim:)poyraz az ne kulağa çok hoş gelen bir isim ama gerçektende rüzgar gibi hızlı ve başına buyruk bir oğlum var tam adı gibi önceden söyliyim de annesi sonra bu çocuk niye böyle oldu demeyin:)))

bebeğiniz hayırlı olsun kolay doğumlar dilerim:)poyraz az ne kulağa çok hoş gelen bir isim ama gerçektende rüzgar gibi hızlı ve başına buyruk bir oğlum var tam adı gibi önceden söyliyim de annesi sonra bu çocuk niye böyle oldu demeyin:)))

ayy korktum valla:53: bizde poyraz veya rüzgar düşünüyoruz çünkü...

Merhaba,bende kismetse ekimde dogum yapicam ve bir oglum olucak.Ismini Ali Deniz koyucam bu isimleri cok seviyorum.

ne evliyim nede hamiş ama sevgilim de bende "DORUK" ismine bayılıyoruz. allah erkek çocuk nasip ederse yüksek ihtimalle adı doruk olacak:emir_bebek:

benim oğlum olursa adını çağan veya toprak kayacağız...

beğendiğim isimler ;

kıvanç , kerem , kuzey , çınar , eşimin adı ozan , orçun , buğra , boran

Back
X