- 27 Mayıs 2019
- 121
- 52
- 18
- 31
- Konu Sahibi mimarice16
-
Kızlar oğluş geliyor kısmetse ama ismine karar veremiyoruz hiç içime sinmiyor nasıl olacak böyleeee
önerilerinizi bekliyorum beğendiğim bazı isimler ;
Rüzgar
Yaman
Yamaç
Sarp
Bora
Kuzey
Gece
Bende de başlayacak bu gidişleBizde çok zorlandik en sonjnda esime biraktim artik bas agrilari baslamisti bendeo da poyraz olsun dedi. Aras Barlas Kağan guzel isimler
Erkeklerin her seyi zor bence canım bugün cinsiyet belli oldu erkek bebek kıyafetlerine bakayim dedim. Kızla kiyaslayinca hiçbir şey yokben de şimdilik mete ile poyraz düşünüyorum
Bunlar da beğendiğim ama cok yakinimda oldugu icin koyamadığım isimler; yağız mert yiğit çınar
Beğendiklerinizden Rüzgar ve Kuzey güzel
Aras , Arda , Yiğit , Ege beğendiğim erkek çocuk isimleri.
Yagiz koyun yağız bir delikanlı olsun aman diyim hırçın isimler koyma sonra valla çekiyorsun hangi poyraz isimde çok görsem fırtına gibiler adı gibiher yeri her yere katıyorlar aman diyim valla
Pamir benim de hoşuma gitmiyor ya :/ sarp pars daha güzel bence de hatta biz sarp düşündük ama yakınımızda olduğu içn elendi malesef ikisi de güzel sarp efe , pars efe ismiyle gelsin yakışıklıBızım cinsiyetimız belli degıl lakın benım ıstedıgım isim PAMİR. Ama eşim bılıyorum bu tarz isme bahane bulacak erkek olursa. O yuzden Efe ismine takıntılı EFE PARS YADA PARS EFE ikna ediyorum yada SARP EFE.
Oysa tek Pamir hayalim bakalım bakalım. Kız olursada BİRCE ASYA seviyorum.
YAMAÇ ta guzel YAMAN da.
Kızlar oğluş geliyor kısmetse ama ismine karar veremiyoruz hiç içime sinmiyor nasıl olacak böyleeee
Rüzgar
Yaman
Yamaç
Sarp
Bora
Kuzey
Gece
Rüzgar
Yaman
Yamaç
Sarp
Bora
Kuzey
Gece
Güneş güney kuzey ustekilerde guzel saglıkla gelsin minnoşKızlar oğluş geliyor kısmetse ama ismine karar veremiyoruz hiç içime sinmiyor nasıl olacak böyleeee
Rüzgar
Yaman
Yamaç
Sarp
Bora
Kuzey
Gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?