• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek ismi :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Uzay Aras olabilir ama ben de eski isimleri daha çok beğeniyorum. Ömer. Yusuf .Burak gibi.

Mesela ben zeynep ismini çok seviyorum ama arapça, kızım olursa iki isim istiyorum zeynep yanına kesinlikle Öz Türkçe bir isim olacak.

Berkecan konusuna katılıyorum bak, hatta sonuna can gelmiş bütün isimlere gıcığım :KK70:

Tekrar düşününce Ahmetcan daha da kötü geldi sanki :KK70:

Uzay ismi değişik ama ismi biraz dalga konusu olabilir 'uzaylı' falan gibi mesela :)
Ben oğlum olsa Dolunay , deniz falan düşünürdüm :KK51:

2016 şubat erkek annesi olacağım inşallah kızlar :) eşim ismini uzay istiyor. İkinci isim önerir misiniz hem anlam hem söyleyiş olarak ben çok zorlanıyorum :)
Uzay Ata..ayy hoş durdu bence:KK49:Bir erkek evlat sahibi olursam adını Ata koyacağım aklıma gelen ilk öneri de bu oldu:KK54::KK46:

Kesin uzay mi olacak çok tuhaf isim keskeşke çocuklara aileleri daha anlamlı isimler koysa iki dünyası için hayırlı isimler. Benim dogum 15 ocak inşAllah oğlumun adı Muhammed taha.bence talha huzeyfe musab çok değişik isimler illa değişiklik diyorsanız bence bunlar daha hos

Back
X