erkek ismiyle kayıtlı kadın

konuşsanız ne olacak? hangi açıklama sizi tatmin edecek ki?

annenize söyleyecek misiniz mesela? hadi söylediniz anneniz boşanacak mı?

Anneniz boşanacak güçte bir kadınsa konuşun. Ama boşanamaz, ekonomik gücü yok diyorsanız hiç söylemeyin bence.

Bunu tekrarlayıp hala konuşmayı bırakmassa bırakması zor görünüyor.Yinede içini rahatlatmak istersen konuş her kız babası gibi biriyle evlenmek ister benim baba profilimi çizdin gibisinden :KK14:

Bunu tekrarlayıp hala konuşmayı bırakmassa bırakması zor görünüyor.Yinede içini rahatlatmak istersen konuş her kız babası gibi biriyle evlenmek ister benim baba profilimi çizdin gibisinden :KK14:
konuşmak istiyorum ama dediğini gibi..bilmiyorum

konuşsanız ne olacak? hangi açıklama sizi tatmin edecek ki?

annenize söyleyecek misiniz mesela? hadi söylediniz anneniz boşanacak mı?
tabiki hiç bir açıklama..
henüz söylemedim. boşanır mı bilmem..
ama farkında oldugumu bilsin istiyorum. ne bileyim gözümdeki değerini. duygusal mı düşünüyorum bilmiyorum ama içimdekileri kusmak istiyorum

tabiki hiç bir açıklama..
henüz söylemedim. boşanır mı bilmem..
ama farkında oldugumu bilsin istiyorum. ne bileyim gözümdeki değerini. duygusal mı düşünüyorum bilmiyorum ama içimdekileri kusmak istiyorum

bence zararı dokunur size. kurcalamayın eğer gerçekten anneniz bunu kaldıramayıp boşanmayacaksa.

bence babanızla konuşmalısınız, annenize hiçbir şey yansıtmadan babanıza bu durumun farkında olduğunuzu ve bunun size neler hissettirdiğini söylemelisiniz. ama hakaret ederek, bağırarak, ağlayarak değil. gayet sakin, kararlı ve net bir konuşma yapıp, konuşmasına fırsat vermeden, hiçbir şekilde soru sormadan, açıklama beklemeden konuyu kapatın ve vicdanıyla başbaşa bırakın. hakaret etmek, bağırmak ya da ağlamak sadece size zarar verir karşınızdaki babanız da olsa eğer vicdan merhamet yoksunu ise ne içi acır, ne de kendini düzeltir. o yüzden siz üstünüze düşeni yapın, aptal olmadığınızı bilsin ve geri çekilin. ben öyle yaptım, babama değil başka bir yakınıma ve hazmedemedi bildiklerimi, doğruları duymak hoşuna gitmedi ve sildik birbirimizi hayatlarımızdan.. sonucun bu olabileceğini de göze alın, sizin vicdanınız içiniz rahat olur eminim ve sonuç ne olurssa olsun bilip de susmak kadar acıtamaz. Siyah Kugu Siyah Kugu

Back
X