Erkek kadın Doğum doktoru

2 kadın 2 de erkek doktora gittim. 2 kadın da beni çok gerdi, çok bilgililerdi ama yıldızımız uyuşmadı. Erkek doktorlar ise o kadar rahatlatıcı ve kibar yaklaşıyorlar ki.. benim de eşim çok karşıydı, şu anki erkek doktorumu o kadar seviyor ve içi o kadar rahat ki başka birine geçsem asla izin vermez. Doktora cinsiyet olarak yaklaşmayın, o doktor. Kadın olsa da erkek olsa da fark etmez, önemli olan bilgisi ve tecrübesi

İlk vajinal muayenemi erkek doktora oldum. Gittim, biraz korkuyorum açıkçası, evleneli bir yıl oldu ama hiç vajinal muayene olmadım, şimdi bebek düşünüyoruz öncesinde kontrole gelmek istedim dedim. Hiç korkma sakin ol dedi. Önce karından baktı, kist görünce emin olmak için vajinal bakacağım ama hiç kasma kendini dedi. Aleti yerleştirirken konuştu hep, tamam çok az acıdı biliyorum özür dilerim diye diye neredeyse hiç acısız bitirdi. Her soruma da cevap verdi. Şimdi hamileyim hala ona gidiyorum. Mükemmel bir adam nazar değmesin. İnşallah ayrılmaz bu hastaneden.

Sonra ailemin yanına gidince büyük şehir diye bir de burada bakayım dedim. Kadın doktor denk geldi. Seçmem zaten. Yine çok ilgili ve sorularıma cevap veren biriydi ama o aleti bir soktu afedersiniz, hopladim yeminle. Bir de kültür alırken içi boş bir alet daha soktu, tövbeler olsun. Ama güzel baktı ilgilendi orası ayrı.

Demem o ki doktorun kadını erkeği yok. Doktorun eli hafif olanı eli ağır olani var. Tecrübeli ve tecrübesizi var. İlgilisi ve ilgisizi var. İnsan başta utaniyor ama sağlık bu, utanma olmaz. Kadın doktor ilgisizse hiç geç kalmadan erkek doktora gidin. Eşinize de deyin ki: "Adam günde yüz tane vajina görüyor, sence o gözle bakması artık mümkün mü?"
İlk defa bebek için gitmiştim bayandı vajinaş ultrason dahi yapacagını bilmiyordum abartmıyorum direk soktu sonra ben korktum biraz sonra sen nasıl kadınsın eşine acıdım daha bunu yapamıyorsun Doğum hiç yapamazsın dedi çok moralim bozuldu

Kızlar bir senedir çocugumuz olmuyor yaşadığımız ilde çok iyi olduğunu düşündüğüm bir doktor var ama erkek ve eşim gitmemi istemiyor.aslımda ben de biraz çekiniyorum.suan gittiğimiz bayan ve bana hiç umut vermiyor yani öyle bir uzmanlık alanı da Yok sadece hamilelik sürecini takip ediyor. Araştırdığım kadarıyla.ne yapmam lazım siz olsanız ne yapardınız kafam çok karışık
Bende erkek doktora gidemem utanirim derdim ama hiçte öyle olmadı gittim alttan muayene etti vs eşim de sağolsun bise demedi erkeği kadini ayrımı olmaz dedi. Suan hamileyim ve doktorum erkek yani

1 senedir evlat hasreti çekiyosunuz ve bunu sorun mu ediyorsunuz..ve de iyi bi doktormuş yani...vallaa canımı istese veririm erkek doktoru geçin..evlat için atmayacağm adım yok !

Ben özellikle erkek doktor seciyorum.cünkü kadinlara karsi daha kibar oluyolar bence.ayrica saglikta utanma olmaz.umrumda olmaz biyerimi görmesi acikcasi günde kac tane görüyolar.

Valla bu işler cinsiyet ayrımına kalmıyor. Ayrıca her zaman da söylerler tıpta utanma olmaz. Hamile kalmadan önce kadın bir doktora gidiyordum hiç memnun kalmadım . Hamile kaldıktan sonra da rasgele randevu aldım bi erkek doktora oda yıllar önce annemin beni doğururken ki doktoruymuş. Ilk aylarımda düşük tehlikem vardı hiç bir doktor benim içimi rahatlatmazken 5 dkda icime su serpti bu doktor. Makinaları iyi diye özelden de muayene olayım dedim oda bi erkekti ondan da hiç memnun kalmadım. Kendi doktorumu mumla aradım resmen. Dediğim gibi asla cinsiyete bakmıyor elektriğin tuttuğu tecrübesine inandığın aklında soru işareti bırakmayan doktor her zaman en doğru doktordur. Için kimde rahatliyorsa ona git.

2 doğum yaptım 2 doğumumu da aynı doktor yaptırdı.bayandi..genç ve ilgiliydi.sanki kendini muayene eder gibi yaptı hep.hastahaneye gittiğimde mutlaka uğrarım.cocuklari sever.ben de sizin gibi onyargiliyim erkek doktora karşı.bir türlü de yenemedim.dusuncesi bile rahatsız ediyordu beni.esim de bayan doktor taraftariydi zaten.
Yani benim için prof da olsa erkek erkektir...diploma aldıklarında erkekliklerinden istifa etmiş olmuyorlar.sadece vahsiliklerini kamufle etme yetenegi kazanıyorlar.

Back
X