Erkek kadın samimiyeti

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Merhabalar..
Evli erkeklerle dozunu ayarlamadan samimiyet kuran bir sürü bekar/evli kadın var. Bunlara o yüzü veren kendi kocalarımız.

Mesafesini koruyan bir insanla erkek olsun kadın olsun hiç kimse gülüşemez, şakalar yapamaz. Bu tarz laubali insanları nerede görsem tiksiniyorum. İş yerinde, arkadaş çevresinde görmüşsünüzdür böyle insanları. Hatta flört tarzı bu sakalasmaların aldatmalara evrildiğine de şahit olmuşsunuzdur.

Bu şakalaşmaların dozu ne olmalı? Mesela kıskanc olmadıgınız halde iç kurcalayan, ayıp olmasın diye görüşmek zorunda oldugunuz böyle bir kadın var. Aldatma olmayacağından eminsiniz ama bu samimiyet sizin hosunuza gitmiyo eşin aklına sokmamak için susmalı mı yoksa eşeğin aklına karpuz kapugu düşürmeyi göze alıp tepki vermeli mi?

Merhabalar..
Evli erkeklerle dozunu ayarlamadan samimiyet kuran bir sürü bekar/evli kadın var. Bunlara o yüzü veren kendi kocalarımız.

Mesafesini koruyan bir insanla erkek olsun kadın olsun hiç kimse gülüşemez, şakalar yapamaz. Bu tarz laubali insanları nerede görsem tiksiniyorum. İş yerinde, arkadaş çevresinde görmüşsünüzdür böyle insanları. Hatta flört tarzı bu sakalasmaların aldatmalara evrildiğine de şahit olmuşsunuzdur.

Bu şakalaşmaların dozu ne olmalı? Mesela kıskanc olmadıgınız halde iç kurcalayan, ayıp olmasın diye görüşmek zorunda oldugunuz böyle bir kadın var. Aldatma olmayacağından eminsiniz ama bu samimiyet sizin hosunuza gitmiyo eşin aklına sokmamak için susmalı mı yoksa eşeğin aklına karpuz kapugu düşürmeyi göze alıp tepki vermeli mi?
çok haklısın bu durumda eşlerin tepkisi önemli
Ben mümkün olduğunca yan yana getirmiyorum ki aklına düşürmeyelim eşlerin çok farkına varırsa eşiniz sevmediğim birşey var bu kadında o yüzden kendimden uzak tutuyorum der ona çaktırmazdım

Kocan böyle laubali tiplere laubalice cevap veren bir laubali ise bi kadın gider başkası gelir. Önünü alamazsın, çünkü o kadınlara bu yüzü veren bir koca var ortada. Kocan mesafeli ise sorun yok zaten, isteyen yavşasin dursun. Peki sen kocana güvenıyor musun yoksa yavşak (aklıma bu tabir geldi kusura bakma) biri midir?

Merhabalar..

Ben sevgilimi uyarırım şahsen, düşüyorsa düşsün karpuz kabuğu, sonuçta demekki aldatabilecek kapasitesi varmış derim. Bişey kaybetmiş olmam

Sevgilim de o laubali hareketlere öyle karşılık veriyorsa aşırı sert konuşurum hatta belki tehditvari.

Ha yok kadın kendi kendine takılıyor sevgilim de onu normal arkadaş olarak görüyorsa laf arasında bu durumun beni rahatsız ettiğini,hatta üzüldüğümü falan söyleyerek minnoşluk yaparım tatlı şekilde çözeriz.

Tepki vermediğiniz sürece belki kadının bu hareketleri eşinize normal gelmeye başlayabilir. İyi ya da kötü bir tepki verin bence.

benim erkek arkadaşımın da var, çocukluktan beri tanıdığı aşırı yakın oldukları kız arkadaşı. Kız da nişanlı, 3'ü beraber büyümüş zaten. Bazen ikisinin de bazı hareketleri hoşuma gitmiyor ama sonra kendime diyorum ki onlar çocukluktan beri arkadaş, sonradan gelen olarak senin ne haddine onlara karışmak, bir şey de demedim şimdiye kadar, diyeceğimi de sanmıyorum.

Başkasıyla bu şekilde laubali olsa ve beni rahatsız ederse uyarırım ama. Yine de erkek tarafının hareketlerine dikkat etmesi taraftarıyım.

Bunu ayarlayacak olan eşiniz bence, sulu şakalar yapıyorsa canım vs gibi buz gibi bir suratla karşılık versin. Dokunarak konuşuyorsa huylanıyorum lütfen dokunarak konuşma desin

Onemli olan insanin yuregidir , icinde yoksa aldatmak zaten kim olursa olsun karsisinda aklini celemez , icinde varsa da ruhunuz bile duymayabilir aldattigini

Benim esimin kiz arkadaslari var , benim de erkek arkadaslarim var , ikimiz de birbirimizi biliyoruz , nasil davranmamiz gerektigini de biliyoruz bu yuzden kiskanmiyoruz , hayati da zehir etmiyoruz birbirimize

Esinizden eminseniz hic dert etmeyin boyle seyleri

Merhabalar..

Ben bu konuda rahatsızlığımı belli etmeden
Görüşmeyi keserdim
Baska bir yol bulurdum

adamın içinde varsa yüzüne bakmayan kadına da yavşar,
içinde yoksa üstüne çıkan kadını da iter,
o yüzden elalem beni ilgilendirmiyor, bana karşı sorumluluğu olan tek insan eşim.
ayrıca medeni bir şekilde şakalaşıp gülmelerinin de bir sakıncası yok, flörtleşme aşamasına gelirse o eşimin hatasıdır kadının değil.

Ben karşımdakini insan olarak görürüm ve esprileşirken kadın mı erkek mi diye ayırt etmem açıkçası. Sizin bahsettiğiniz ne tür şakalar acaba? Bence bedensel temasın abartılmadığı durumlarda şakayı abartmamak lazım

Kadinalr daha laubali benim gozlemledigim.
Gecen is yerinde denizde amele yanigi oldum diyen bir arkadasa bayan arkadas bilemiyorum ciplak gormek lazim demesi karsin da:olamaz: ben utandim.

Back
X