Erkek kadın samimiyeti

Bizde küçük çocuklardan birinin doğum günü sünneti falan olur anca öyle görüşmeye bşladık çünkü benimle hiç samimiyeti yok. Eşime bu şekilde dedim oda ayıp olur bazen görüşmek zorundayız dedi. Bu bile sinirlerime iyi gelmiyor. Siz ne yapıyodunuz onlar konusurken peki?
Ya kız sadece eşimle ortak noktalarindan konuştu bütün akşam. Her bulusmamizda bu boyleydi. Yeri geldi iş konuştu. Beni sıkan muhabbetler oldugu icin girmedim. Esim beni muhabbete dahil etmeye çalıştı. Evli de olsa hala o kiza karşı supheyle yaklasiyorum. Neden sadece benim eşimle dialog kurmaya çalışıyor ki. Cok masumca bi hareket degil

kendi kendini dolduruyosun şuan farkında mısın. iş hakkında konuşuyorlar diyorsun. evli diyorsun. orta yerde flort edecek hali yok heralde. normal muhabbet bile edilmezmiş karşı tarafla çok net anlaşılıyor. ne biçim düşünceler. biri konuşunca illa ard niyet olması lazım, herkesin kocişlerinizde gözü var çünkü. bu konu cidden ders olsun milletin düşüncelerini görmüş oldum.

bu arada burada yazılanlarla gaza gelme. ortada cidden bişey yok
not:evliyim

kendi kendini dolduruyosun şuan farkında mısın. iş hakkında konuşuyorlar diyorsun. evli diyorsun. orta yerde flort edecek hali yok heralde. normal muhabbet bile edilmezmiş karşı tarafla çok net anlaşılıyor. ne biçim düşünceler. biri konuşunca illa ard niyet olması lazım, herkesin kocişlerinizde gözü var çünkü. bu konu cidden ders olsun milletin düşüncelerini görmüş oldum.

bu arada burada yazılanlarla gaza gelme. ortada cidden bişey yok
not:evliyim
Bana mıydı bu cevap bilmiyorum. Asla haksız yere kıskançlık yapmadım. Bütün akşam boyunca sadece eşimle konuşan bi kadın evli de olsa masum gelmiyor. Millet yeğeniyle birlikte oluyor kimseye güvenilmez

Bana mıydı bu cevap bilmiyorum. Asla haksız yere kıskançlık yapmadım. Bütün akşam boyunca sadece eşimle konuşan bi kadın evli de olsa masum gelmiyor. Millet yeğeniyle birlikte oluyor kimseye güvenilmez
Yok size cevap vermedim. Önceki sayfalara bakmıştım. Sizin olayda iş arkadaşı olduğu için ortak noktası çok olup konuşması kolay gelmiş olabilir bilmiyorum. Bide ortamda eşi de var. Kimse bu niyetteyse kendini bu şekilde belli etmez ki. Ama işte ben böyle düşünüyorum başkaları başka düşünüyormuş. Bende öyle çok dikkat etmezdim. Konusmaktan ne olur sanki diye düşünürdüm.Bundan sonra selam dahi vermem yani kimseye. Kimseyi germeye gerek yok. Benim eşim de işyerinde dışarda konuşuyor ben umursamiyorum. Demek başkaları farklı şeyler düşünüyormuş.

Yok size cevap vermedim. Önceki sayfalara bakmıştım. Sizin olayda iş arkadaşı olduğu için ortak noktası çok olup konuşması kolay gelmiş olabilir bilmiyorum. Bide ortamda eşi de var. Kimse bu niyetteyse kendini bu şekilde belli etmez ki. Ama işte ben böyle düşünüyorum başkaları başka düşünüyormuş. Bende öyle çok dikkat etmezdim. Konusmaktan ne olur sanki diye düşünürdüm.Bundan sonra selam dahi vermem yani kimseye. Kimseyi germeye gerek yok. Benim eşim de işyerinde dışarda konuşuyor ben umursamiyorum. Demek başkaları farklı şeyler düşünüyormuş.
Yok benim olay farkliydi. Eşim eşimin iş arkadaşı ve onun eşiyle bulustuk bi kac kez. Esimle is arkadasinin eşi ayni yerde calismiyorlar. Ama hanımefendi sadece eşimle konustu. X bunu yedin mi tarzinda. Cok fazla eşimle dialog kurdugu icin bana tuhaf geldi. Kiskanc değilim demiyorum ama gereksiz yere hic kıskanmadım eşimi. Beni huzursuz eden şeylerde hep bi tehlike ve fazla samimiyet vardı malesef ki

Back
X