Erkek kadından 6 yaş küçük ve aile engeli

Şu da var ki bu zihniyetteki bir ailenin oğlundan ne hayır gelebilir acaba yetiştirme tarzı diye bi şey var. Gün gelir bu pislik düşünceyi kendisi de içten aldığı için yüzüne vurur.
Böyle cahil ailenin oğlunu kendime layık görmem alın oğlunuzu turşu kurun diye ayrılırım asıl.

Leonardo DiCaprio gibi adamların sevgililerini 25 olmadan emekliye ayırmasını doğrulamak için uydurulmuş şeyler işte.

Leo kadınları seçeneklerinin çok olduğu, doğru erkek bulma şansının yüksek olduğu yaşta bırakıyor. Bunu bilinçli yapıyor. Hem kadınların zamanını çıkamıyor, hemde o yaşta ayrılan kadın rahatlıkla biyolojik yaşı geçmeden doğru kişiyi bulabiliyor kadınlar.

Şimdi burda çoğu kişi fark etmez kendi bilecekler şey ,iki yetişkin insan vs vs diyecek ama ben erkeğin ailesi ile empati kurduğumda ben de istemezdim .Ha benim istememem evliliği engellemezdi biliyorum ama yine de için için istemezdim.
İçime sinmezdi demek daha doğru sanırım

İçime sinmezdi demek daha doğru sanırım
Yani benim içimin sinip sinmemesi önemli değil. Aile olarak aynı şey başımıza gelseydi eşim de ben de müdahale asla etmezdik ve görüşümüzü de söylemezdik.Yukarida sebebini açıkladım.Yaş ile ilgili.Evlilik iki çiftin arasındadır ve iki kişiyi ilgilendirir.Yasadiklarimdan öğrendiklerim bana kalsın deyip ,içimden geçirirdim evet.

Aynı konu 30 yaşında kadın, 36 yaşında boşanmış erkek olsa yine olmaz derdim. Hayat tecrübeleri çok farklı yerlerde çünkü. Aynı kafaya ulaşmak, benzer şekilde düşünmek zor olur.

Bir de burada ki genel gözlemim şu. Bir kadının ailesi eş adayını istemeyince büyük çoğunluk aileni dinle diyor. Tersi oldu mu erkek ailesine yönelik olumsuz yorumlar yapılıyor. Burada bir tutarsızlık var.

Değerli hanımlar merhaba
Öncelikle yazdıklarım umarım kimseyi incitmez. Bir erkeğin (30) kendisinden 6 yas büyük (36) evlenip ayrılmış bir kadınla-çocuk yok- evlenmek istemesi ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Erkeğin ailesi kesinlikle kabul etmiyorlar.Bu olaydaki kadın ben değilim bu arada.
Konuyu editlemek isterim burda asıl sormak istediğim ailenin istememesi gayet normal mi ilerde yaş farkından kaynaklanan ne gbi sorunlar yaşanır bu evlilik mutsuz bir evliliğe dönüşebilir mi.
gayet normal,yaş farkı olunca noluyorki bende onu anlamıyorum,olaya hangi boyuttan bakıpta tuhaf karşılamalıyız onu hiç bilmiyorum,yaş sadece bir sayıdır heleki sevdiğim biriyse isterse 20 yaş fark olsun nolacakki,sevmediğin bir insanla 10 dk geçmez,yarına çıkacağımız belli değil,bakın bu bizim ülkemize has bir durum,birisiyle tanışınca önce adını sonra yaşını soruyorlar,estetikte dünya 1. siyiz,bu kadar komplekse girmeye bukadar yaş konusunu ciddiye almaya gerek yok yani,bu sitede kocam aldatıyor galibadan sonra en çok açılan konulardan biride bu yaş konusu😂geçen yabancı bir belgesel izledim adam nişanlısına yaşını sordu o kadar ilgilenmiyorlar bu durumlarla sadece gününü biliyor,ciddiye almasın tanıdığınız kişi bu tarz şeyleri,o olgunluktamı bilemedim ama,fiziksel görünüş,yaş,maaş,eğitim durumu vs. bunlar şekilcilik ve somut beklentiler içeriyor,maneviyatta böyle sorular olmaz insanın kafasında.

Valla hiç evlenmemiş erkeğin 10 yaş büyük, evlenip ayrılmış iki çocuklu kadınla düğünlü dernekli evlenmesini anadoluda küçük bir şehirde yaşadık. Şimdi nasıllar bilmiyorum ama erkek istedi mi her şeyi yapar

Bilemedim ne desem ailleler isin içine girmese mutlu olunurda aileler araya girince mutlu olunmuyor bosanma olur sonu bence

gayet normal,yaş farkı olunca noluyorki bende onu anlamıyorum,olaya hangi boyuttan bakıpta tuhaf karşılamalıyız onu hiç bilmiyorum,yaş sadece bir sayıdır heleki sevdiğim biriyse isterse 20 yaş fark olsun nolacakki,sevmediğin bir insanla 10 dk geçmez,yarına çıkacağımız belli değil,bakın bu bizim ülkemize has bir durum,birisiyle tanışınca önce adını sonra yaşını soruyorlar,estetikte dünya 1. siyiz,bu kadar komplekse girmeye bukadar yaş konusunu ciddiye almaya gerek yok yani,bu sitede kocam aldatıyor galibadan sonra en çok açılan konulardan biride bu yaş konusu😂geçen yabancı bir belgesel izledim adam nişanlısına yaşını sordu o kadar ilgilenmiyorlar bu durumlarla sadece gününü biliyor,ciddiye almasın tanıdığınız kişi bu tarz şeyleri,o olgunluktamı bilemedim ama,fiziksel görünüş,yaş,maaş,eğitim durumu vs. bunlar şekilcilik ve somut beklentiler içeriyor,maneviyatta böyle sorular olmaz insanın kafasında.

Dünyanın her yerinde sorun oluyor, yanlış biliyorsunuz. Yabancı Arkadaşımın ablası 16 yaş büyük biriyle evlendi diye anne ve babası kızı reddetti. TV de her gördüğünüze inanmayın.

Erkek ailesi boşatana kadar uğraşıyor, istemiyor. Çünkü er kişinin kontrolünün gelinde olmasina zaten dayanamayan her seyi buna yoran kayın aile, kız büyük olduğunda ogullarinin bütün kontrolu kaybettiğini felan düşünüyorlar, kiza defolu muamelesi yapıyorlar.

Dünyanın her yerinde sorun oluyor, yanlış biliyorsunuz. Yabancı Arkadaşımın ablası 16 yaş büyük biriyle evlendi diye anne ve babası kızı reddetti. TV de her gördüğünüze inanmayın.
abaza her yerde abaza ona yapacak bişey yok maalesef,arkadaşınızın ailesi dar kafalı sığ olabilir ama herkes o şekilde düşünmüyor çok şükür,verdiğim örnekte buna benzer bir örnekti,tv de her gördüğüme inandığım doğrudur uyardığınız için tşkrler aydınlanma yaşadım sayenizde😂

abaza her yerde abaza ona yapacak bişey yok maalesef,arkadaşınızın ailesi dar kafalı sığ olabilir ama herkes o şekilde düşünmüyor çok şükür,verdiğim örnekte buna benzer bir örnekti,tv de her gördüğüme inandığım doğrudur uyardığınız için tşkrler aydınlanma yaşadım sayenizde😂

Arkadaşımın ailesi dar kafalı falan değil bazı şeyleri daha iyi ön gördükleri için kızlarının geleceğini düşündüler ve haklı da çıktılar.

Değerli hanımlar merhaba
Öncelikle yazdıklarım umarım kimseyi incitmez. Bir erkeğin (30) kendisinden 6 yas büyük (36) evlenip ayrılmış bir kadınla-çocuk yok- evlenmek istemesi ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Erkeğin ailesi kesinlikle kabul etmiyorlar.Bu olaydaki kadın ben değilim bu arada.
Konuyu editlemek isterim burda asıl sormak istediğim ailenin istememesi gayet normal mi ilerde yaş farkından kaynaklanan ne gbi sorunlar yaşanır bu evlilik mutsuz bir evliliğe dönüşebilir mi.
Bı tanidigim geçen sene 7 yaş büyük biri ile evlendi 91 li kız 84 lu minyon biri siritmiyolar ailede karşı çıkmadı şuan çocukları yok ilerde nolur bilmiyom ikisi de işinde gücünde 😊 kocamda benden 3 yaş küçük 😊

Mutlu olabilir. Eltim eşinden yaklaşık 6 yaş büyük kaynım ve kv ile arası çok iyi.

Bana sanki hem yasi buyuk hem de aa boşanmış bizim oglumuz bekar ona bekar yakışır düşüncesinden evliligin onaylanmadigini düşünüyorum. 30 yasindaki bir adamin 36 yasindaki bir kadını tasiyamayacagini düşünüyorum ama onlar karar verdiyse saygi duymak duser ikisi de yasini basini almis insanlar

Değerli hanımlar merhaba
Ben de bosandiydim. Esim benden 9 yas kucuk, boyu da kucuk. Ailesi kabul etmedi ama ikna ettik. Suan 6 yil gecti ve hala cok mutluyuz

Bazı erkek ailelerinde şöyle iğrenç bir durum var bir kadın evlenip boşanmış (meali cinsellik geçmişi var🥱) ben böyle bir kadini oğluma layık görememmm nayırrr kafasına giriyorlar. Çok sığ ve eskide kalmış bir düşünce ve o evliliğe resmen işkence çektiriyorlar en sonunda boşanma. Cerry 'ninde dediği gibi iş erkekte bitiyor.
Erkegin evlenneden cinsel gecmisi oluyor da bisey olmuyor onlara. Ne cahil insanlar var ya

Back
X