- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.861
- 798
- 35
- Konu Sahibi Perfect lady
Erkek 18 19 yaşında olsaydı sorun olurdu fakat 30 yaşında eşek kadar adam ne sorunu olacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu toplum bir gram ileri gitmez mi gitmiyor işte sırılsıklam cehalet akıyorSiz de üzülürsünüz tabi, başka anneler de üzülür, daha taze, genç mal almak varken son tüketim tarihi geçmiş mal alarak! kazıklanan oğlancığa herkes üzülür. Bari kadınlar diğer kadınlara satılık mal olarak bakmasın yahhuuu bu toplum ne zaman ilerleyecek, kadınlara yaşlarıyla, bedenleriyle yapılan metalaştırma?
Zaten şımaramayız ki yaş geçtikçe olgunlaşıyor insan 36 yaş kadının tam olgunlaştığı yaşlarMilletin yaş farki hakkinda bir sey dusunmem acikcasi ama kendi adima bu kadar yaş erkegin kucuk olmasini istemezdim. Nedeni de garip gelecek bir coguna
Buyuk olursam adama rahat rahat şımaramam, sevimlilik yapamam gibi geliyor hani koca kadin gibi hissederim yakistiramam galiba adam kucucuk diye
Bilmiyorum garip olabilir bu tamamrn benim kafamin icinde bir sey.![]()
Zaten şımaramayız ki yaş geçtikçe olgunlaşıyor insan 36 yaş kadının tam olgunlaştığı yaşlar
Ben de küçüğüm ben de 5.5 yaşBen 30 yaşimdayim ama 36 olunca da simarmak isterim gibi geliyor.Bi de kac yasina gelirsem geleyim esimden kucuk oldugum icin daha genc hissedecegim.
![]()
Zaten şımaramayız ki yaş geçtikçe olgunlaşıyor insan 36 yaş kadının tam olgunlaştığı yaşlar
Durulmaz da eskisi gibi olmuyor sanki 20 30 arası daha şımarık oluyor insan 30 sonrası biraz daha olgunlaşma oluyorBen o yaşta da durulacağımı hiç sanmıyorum sanmıyorum.
Durulmaz da eskisi gibi olmuyor sanki 20 30 arası daha şımarık oluyor insan 30 sonrası biraz daha olgunlaşma oluyor