erkek kardeşim evlenecek..

Canım benim kardeşim de evlendi yeni geliinimizi çok seviyorum allah mutlu etsin onları ısallah ( amin ) bende kardeşime birseyler soyluyordum bu defa bende senin gibi dusunuyordum oyüzden arada yanyana geldiğinizde de şöyle mesela içinizde birsey kalmasın neyi istiyor sa niz yapın yardım edeceğim birsey olursa da söyleyin de. Bn öyle yapıyordum. Şimdilik bi sıkıntı yok

kızlar erkek kardeşim evlenecek söz nişan nikah düğün peşpeşe olacak,
evlenme teklifi yapmamıştı, ben erkek kardeşime evlenme teklifi yapması tektaş alması romantik akşam yemeği,sürpriz hediyeler, balayı yapması gerektiği konularında çok sıkıştırıyorum hepsini ayarladı ben dedim diye, gidecekleri restoranı bile bana ayarlattı :KK70: kendisi odunluk yapmasın,kızın gözünde bir şey kalmasın diye yapıyorum bunu. ve kız bunu farkediyordur eminim benden kaynaklı olduğunu. kızı da seviyorum ama nasıl anlaşılacağımı bilemiyorum. sizce kız sinirleniyo mudur yönlendiriyorum diye içten içe? yoksa hoşuna mı gidiyodur?

Ben olsam sana değil de odun sevgilime gıcık olurdum. :)

evlenme teklifi yapmamıştı, ben erkek kardeşime evlenme teklifi yapması tektaş alması romantik akşam yemeği,sürpriz hediyeler, balayı yapması gerektiği konularında çok sıkıştırıyorum hepsini ayarladı ben dedim diye, gidecekleri restoranı bile bana ayarlattı :KK70: kendisi odunluk yapmasın,kızın gözünde bir şey kalmasın diye yapıyorum bunu. ve kız bunu farkediyordur eminim benden kaynaklı olduğunu. kızı da seviyorum ama nasıl anlaşılacağımı bilemiyorum. sizce kız sinirleniyo mudur yönlendiriyorum diye içten içe? yoksa hoşuna mı gidiyodur?

Benimde manevi görümcem olur musun , lütfeeeeennnnnn:KK45:

Benımm okuzedee böyleee akılll veren bır ablaaaaa lutfennnn :KK200:
Zannetmıyorum kızında hosuna gıder,erkekler dusunemıyor böyle şeyleri.
Kardesınızde bellı etmesın fazla ablam dedı, ettı dıye :)

kızlar erkek:63: kardeşim evlenecek söz nişan nikah düğün peşpeşe olacak,

Yaptığınız şeyler gerçekten çok güzel, sizi takdir ettim. Bu şekilde bir iki sefer siz yol yordam göstererek kardeşinize ön ayak olabilirsiniz ancak misal evlendikten sonra kardeşiniz doğum günü kutlamasa, özel günde süpriz yapmasa daha kötü olur. Adı: zamanında ablanın lafını dinledin yaptın, gözümü boyadınız olur. Ya da kardeşin bir bayanın nelerden hoşlandığını sizin sayenizde öğrenir ve hep uygular. İşte bu güzel tarafı :)

Ha bir de erkekler, evlilikte organizasyonda kız istemede vs adet gelenek görenek bilmezler. Özellikle o konuda yardımcı olmanız kız açısından bence süper. En azından kızı istemeye giderken güzel bir çikolata yaptırırsınız. Bizimki gibi karton kutuda çikolata götürmezsiniz ve gelinizin de içinde kalmaz :63: (içimde kalan birşey de bu ondan yazdım, örnek amaçlı :)

Siz iyi niyetli yapıyorsunuz çok düşüncelisiniz ama arkadaşların dediği gibi beklenti yüksek olucak sonralarında ama eğer kardeşiniz şu şekilde yapsan daha iyi olur onu öne sürererek kendisinin hem bu tarz şeylere alışıp öğrenmesini hemde olayın içerisine kendisini katarak yapmasını sağlayabilirseniz hem kardeşiniz alışmış olur hemde gelin hanım kardeşinizn yapmış olduğu bu davranışları içinden gelerek kendi özverisi ve duygularıyla yaptığını düşünür. Diğer türlü görümce diyor oda yapıyor kendi akıl edemiyor içinden gelmiyor vs vs gibi düşünceler edinebilir.

şeyden korkuyorum işte bak beni düşünmüyor da ablasının lafıyla herşeyi şıp diye yapıyor der mi diye :) o sizin tatlılığınız.
E kiz senin yaptirdigini bilmesin?
Iyi niyetli biriyse senin yaklasimini zaten anlar Allah in izniyle.. Allah korusun oteki turlu biriyse ne yapsan da yaranamazsin

Ne taraftan baktığınıza bağlı.
İlk başta sevimli gelebilir ama daha sonra itici olur.
Şahsen ben sevgilimin böyle iktire kaktıra bir şeyler yapmasını istemem.
Kendi düşünebilmeli..

Aslında çok güzel şeyler düşünüyorsun ama bence kardeşin yönlendirmelerle yapıyorsa yönlendirme nasılsa nişanlısı olduğu gibi tanısın sonra kardesin yapmayıncada evlendikten sonra değiştin olur yinede siz bilirsiniz

hoşuna gidermi diye soru sormuş.bence yaptıklarını anlatıp bir alkış istiyor

Bencede bır art nıyet yok kızlar kı soyle bişey bazı erkekler dusunemez ne yapmam lazım kı sımdı der kuzenlerımde bana sorar abla olarak o yüzden doğrusunu öğrenmek için ,cok odun olsa zaten cocuk ablasınıda dınlemez fıkrını almazdı bence,aferın valla size =)))

İdeal gorumcee adayımız burdaaaaa eyyyy ahali =))

Gorumce adayları ornek alın lutfen :D
belki benımkilerde uyedir diye umutlanan audrey :confused::confused:

sen böyle tatlı olduğun sürece hangi gelin seni sevmez:)

Back
X