arkadaşlar erkek kardeşim 16 yaşına yeni girdi... o daha 10 yaşlarındayken annemle babam başka bi kadın yüzünden ayrıldılar.. Annem ne kadar bunu bize yansıtmak istemese de kardeşim herşeyin farkına varıyordu... Mehmet en küçüğümüz benden 10 yaş küçük... Beni çok sever ve dinler... Dersleri önceleri çok başarılıydı... Daha sonra kötüleşmeye başladı... Evde durmak istemiyor sürekli arkadaşlarıyla geziyordu... Hatta bundan 1,5 sene önce arkadaşları "gel cesaret oyunu oynayalım" deyip bunu bi güzel gazlıyolar ve o da bi mağazadan cüzdan çalıyor... Tabi ilk kez yaptığı için de yakalanıyor... Polisler aradı annem gitti perişan bi şekilde... Bende gittim yanında... ama onun umursamaz tavırları devam ediyor... Annem yerin dibine girdim falan diyor... Biliyorum kardeşim yaptığı hatanın farkında... Ama gösteremiyor... Sevinsede üzülsede gösteremiyor bunları...Neyse bu konu kapandı... Birdaha da böyle bişeye kalkışmadı tabiki... Bu sene Ekişehire gittik beraber... Anneannemler teyzemler falan hepsi orda kalıyorlar. Herkezin evi ayrı ama yinede beraberler.. Benim yaşımda bi kuzenim var mehmet onunla çok iyi anlaşıyor... Bu sürekli her dakikasını onunla geçirdi... İzinin sonunda annem kuzenimle kardeşimi konuşurken duymuş.. Kuzenim bu benim görüşüm tabi, seni de yanıltmak istemem ben yapıyorum diye sende yapma falan demiş... Din ile ilgili konuşuyolarmış... İzin bittiğinden beri kardeşimin tuhaf davranışları olduğunu söyledi annem bana... Ne gibi dediğmde ise "bayram namazına, cuma namazına gönderemiyorum" dedi. geçen sınıfca tatile gitmişler annem hadi allaha emanet ol diyomuş kardeşimde ben kendime emanetim diyomuş... Ya ateist falanmı oldu bu çocuk??? Önceden böyle değildi... Bayram namazına falan kendi gitmek isterdi...
Annem yazık çok üzülüyor... Sizce nasıl anlarız bu durumu? Direk soralımmı yoksa ne yapalım... Of ya Babasız çocuk büyütmek çok zormuş mafoldumben
Annem yazık çok üzülüyor... Sizce nasıl anlarız bu durumu? Direk soralımmı yoksa ne yapalım... Of ya Babasız çocuk büyütmek çok zormuş mafoldumben