Erkek kardesimden intikam isteyen arkadası

Ezik her zaman ezik değildir.
Bunun en büyük örneği benim.
Küçükken sessiz sakinken sizin tabirinizle "ezikken" şuan o karakterimi 180 derece tersiyim.
Ayrıca ne garip bir konuşma tarzınız var. "eğlenmek için takıldıklarım" "ensesine iki tane yapıştırın" ne biçim konuşmalar bunlar yahu.
Siz insanları ezmeyi ne kadar çok seviyorsunuz. Umarım birgün sizi de ezerler, o ezdiğiniz insanların ne hissettiğini anlarsınız.
Takdir ediyorum sizi.. Küçükken fırlama olmak her zaman daha önemli görülürdü. Akıllı, sakin çocuk veya gençler silik görünürdü. Oysa zeka yaşı üstün olduğu için kimseyi aşağılamak aklına gelmediğinden. Çocuklar, gençler çok acımasız oluyorlar. Kişi büyüyüp artık kısasa kısas yapmayı öğreniyor hem de aynı akıllı haliyle.. Biraz çirkef olmak şart yerine göre..

Ezik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin
Hı hı hı hı ıyy ni kımik :kusmuk:

Erkek kardesim 2009da liseden mezun oldu 90 dogumlu. Kardesim o zamanlar bir çocukla çok uğraşmış . Zorbalık yapmış . Çocuk efendi çalışkan bir tipmiş. Çocuğa resmen zehir etmiş sınıfı yani .

Çocuk yaklaşık 1 aydır kardesime mesaj atıyor . Hesaplaşacağız senle diye . Bana yaptıklarının bedelini ödeyeceksin diyor. Sonra şaka şaka buluşup konuşalım diyor. Ortak arkadaşlardan fellik fellik evin adresini ve kardesimin iş yerinin adresini arıyor ama kimse vermiyor .

Kardesimde bende ürktük . Çocuk o zamanlar cılız tıfıl biriymiş ama şimdi heybetli kaslı biri .

Çocukla ben mi konussam. Kardesim hic cevap bile vermiyor . Yalan yok, kardesim korkuyor bende tedirgin oldum.

Ne yapsak şaşırdım ? Bu işi tatlılıkla halletmek istiyorum
eee zamanında yediği hurmalar şimdi g...tırmalar tabi..kimbilir o yıllarda ne eziyet etti çocuğa..birde liseli gençlerin çoğu çok kavgacı acımasız olur..seninki öyleymiş galiba ve kıskanç..

Keske o cocugu bulsam okutsam bu yazılanı
10 sene oncenın aslanı kedı olmus:))
Inlh bulur kardesını kusurs bakma ama en sevmedıgım tıplerdı okulda senın sıpa kardes modelın
Bızler kendı cocuklarımızı guzel yetıstırelım
Farklı cocuklarla dalda gecmemek gerektıgını ogrenmelı bu da bız ebeveynlerın elınde...
Sıddete hayır ama temız dayak yer ınlh
(Bende yasadım okuldan nefret etmıstım)

29 30 yasinda war kardesin ne kucugu 90 dogumlu demissin ne kucugu :işsiz:

ben olsam ben de unutmazdım bana yapılanları kardeşinin ciddi özür dilemesi lazım :kahve:

Ezik her zaman eziktir canım ben de lisedeyken eğlenmek için takıldıklarım olmuştu mezun olduktan sonra karşılaştık yine aynı başı eğik yürüyodu değişmez bunlar söyle abine gitsin yanına ensesine iki yapıştırıp gelsin

Eğlenmek için ensesine yapıştırdıkların muhtemelen senden bir kaç level üst sevideydi, içinde yaşadığın eziklik duygularını tatmin etmeye çalışmışsın. Senin gibiler üremesin, dünyada ki kavgalar, cinayetler, sorunlar senin kafa yapındakiler yüzünden çıkıyor zaten. Ah bir olmasanız dünya cennet olacak zaten.

İnsanı, hayvanı, doğayı sevmeyi, saymayı, değer vermeyi, empati yapmayı öğrenerek büyütülen çocukların başının belası, akran zorbalığı yaparak, kocaman iri vücudunun arkasına saklanan korkak, bencil çocukların annesi siz ve sizin gibiler işte.
Oğlum yaşından önce okula başladı, okula başlama yaşı gecikmiş, oğlumdan 3 yaş büyük iri kıyım bir çocuğun akran zorbalığına maruz kaldı. Büyük yaşına rağmen 2.sınıfta dahi okuma yazmayı tam anlamıyla öğrenemeyen ama astığım astık kestiğim kestik bir çocuktu.
Oğlumun ciddi yaralanmaları oldu. Hatta çoğu olayı daha yeni yeni anlatıyor bana. O anlattıkça o anlarda da koruyamadığım için sinirden ağlıyorum. İlk başlarda karşı tarafında bir çocuk olduğunu düşünerek küçük uyarıların ötesine gidemedim. Gerçi yaptığım en büyük tepkide aileye, okul yönetimine ve rehber öğretmene şikayet olmuştu. Annesi desen asıl sorunun ailede olduğunu belirten hareketlerle, her uyarıya pişkinlikle ve sataşmalarla yaklaştı. Canını yaktığı başka bir çocuğun annesi şikayet etti olayın üstüne gitti diye, zorba çocuğun babası tarafından ufak çaplı şiddete maruz kaldığı bile oldu. Öğretmenimiz bile bıkmıştı, aile ve yönetimle konuşmak dahil her yöntemi denedi.
O kadar çok olay yaşadık ve sataşmalara maruz kaldık ki, karşı taraf tüm çirkefliği yapınca sinirlenmek ve çocuğunu kendi çabalarınla korumanın ötesine geçemiyorsun. Herkesin evladı kendine kıymetli ama başkasının evladını hiçe sayanda insan değil bence. Siz önce insani değerleri öğrenin, sonra karışın topluma. Külliyen zarar ve tehlikesiniz.

Back
X