- 6 Eylül 2015
- 125
- 39
- 28
- 30
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
ikizim assosyal ve biraz sorunlu bir tip pskytr yardımı alıyordu ama bişey olur diye korkuyorum yoksa ötmüştümSen git kendı ailene söyle. Söyleyemıyorsanda bırak abın ne halı varsa görsun.
Ne olcak ailende kardeşinin bu hastalıklarından haberdardır. Ona göre birşey yaparlar..ikizim assosyal ve biraz sorunlu bir tip pskytr yardımı alıyordu ama bişey olur diye korkuyorum yoksa ötmüştüm
işin ucu bana gelmese aldırmıcam ama geçen ay kendi kredi kartı yetmemi benimkinden kadına pahalı bir fular almışSen git kendı ailene söyle. Söyleyemıyorsanda bırak abın ne halı varsa görsun.
nasıl senın kredı kartını kullanıyor pekı ?işin ucu bana gelmese aldırmıcam ama geçen ay kendi kredi kartı yetmemi benimkinden kadına pahalı bir fular almış
değitirdim zatennasıl senın kredı kartını kullanıyor pekı ?
Sende verme .
Şifrenı değiştir.
Eğer tehdıt ederse anneme söylerım de....
ikizim assosyal ve biraz sorunlu bir tip pskytr yardımı alıyordu ama bişey olur diye korkuyorum yoksa ötmüştüm
evet biraz bencilim farkındayım diğer konumu baştan okursanız belki beni anlarsınızYani ne kadar bencilsiniz şaştım kaldım şu anda
Kendi ailene söylemek yemiyor ama kadının ailesine söyleyeyim mi diyorsunu?
Birinin ailesini işin içine sokacaksanız kendi ailenizden başlayın
Size de elalemin anasından düşüşümden
evet daha ünüversitediyim ama sorunları var onun için korkuyorumHerkes ailene söyle diyor sen söylemeyip hala ne yapayım diye soruyorsun. evden kaçaçak diye korkmak biraz saçma annen baban daha iyisini bilir sen merak etme yaşınız küçüktü hatırladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?