Erkek Kardeşimin Belası :(

Orman Perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
125
39
28
30
Merhaba ablalarım bu bir derdim vara ikinci konu açışım ilk konumda size erkek kardeşimin 40 yaşında para yiyen kızarkadaşından bahsetmiştim hatta öyle bir duruma gelmiştiki kredi kartları yetişmiyordu bir çoğunuz aileme söylememi tavsiye etmiştiniz ama ben söyleyemedim (salaklığım işte) okul çıkışı kadının evine gittim (erkek kardeşimle) kadın erkek kardeşimin yanında bana o kadar tatlı davrandıki hatta kedilere olan zaafımı bile öğrenmiş ben tabii kadının ne (ayıptır söylemesi) halt olduğunu biliyorum.(ve aileme hala söyleyemiyorum) erkek kardeşim beni tehdit etmeye başladı ailemlede arası bozuk olduğu için aileme bişey söyliyemiyorum evden gider diye asıl sormak istediğim soru kadının biryakının numarasını buldum (annesi) kadının annesine söylesem nasıl olur (kadının ailesi örümcek kafalı kadının başına bişey gelir mi)

işin ucu bana gelmese aldırmıcam ama geçen ay kendi kredi kartı yetmemi benimkinden kadına pahalı bir fular almış
nasıl senın kredı kartını kullanıyor pekı ?
Sende verme .
Şifrenı değiştir.
Eğer tehdıt ederse anneme söylerım de....

sen boyle bi iliski yasasaydın ikizinin ne yapmasını istemezdin. neyi istemezsen onu yap.

ikizim assosyal ve biraz sorunlu bir tip pskytr yardımı alıyordu ama bişey olur diye korkuyorum yoksa ötmüştüm

Yani ne kadar bencilsiniz şaştım kaldım şu anda
Kendi ailene söylemek yemiyor ama kadının ailesine söyleyeyim mi diyorsunu?
Birinin ailesini işin içine sokacaksanız kendi ailenizden başlayın
Size de elalemin anasından düşüşümden

Valla bir yerden artık dur demezsen kardeşinin maddi olarak iyice yeyip bitirecek.Artık icra vs vs uğraşır durursun.Ailene söylemelisin hemde bir an önce yoksa kardeşini diğer türlü kaybedeceksin.

evet biraz bencilim farkındayım diğer konumu baştan okursanız belki beni anlarsınız

Herkes ailene söyle diyor sen söylemeyip hala ne yapayım diye soruyorsun. evden kaçaçak diye korkmak biraz saçma annen baban daha iyisini bilir sen merak etme yaşınız küçüktü hatırladığım kadarıyla

Ayrıca annen baban bi şekilde öğrenince senin bildiğini bilseler inan bana sana daha çok kızacaklar

evet daha ünüversitediyim ama sorunları var onun için korkuyorum

Kotu bir kadin oldugundan eminmisin? Kardesinden buyuk olmasi...kardesinin ona jestler yapmasi onu kotu yapmaz...
kesin delilin var mi ...? Evet bu kadin tam bir ......diyebiliyormusun? On yargisiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…