cnm benım tek taraflı olarak konu acmıssınız .kardesınızın eşi neden durduk yere ben dilegno yu sevmıyorum desın .neden durduk yere sıze karsı sert tutum alsın .acaba zamanın da onu uzecek farketmeden bırsey yaptınız mı ? bazı ınsanlar kıncı olur unutmaz yapılanı ,hanı zamanın da yaptıgınız bırseyden dolayı boyle olmus olabılır dıye dusunuyorum .yok hıc bırsey yapmadım dıyorsanız eger ,dıger bır ıhtımal olarak suclu aranacaksa kardesınızdır dıye dusunuyorum .oncelıkle kardesınız neden sıze esının sızı sevmedıgını soyleyerek laf tasıyor kı ? kardesınız de arayın sucu bence ortalıgı karıstıran kardesınız .aynı durumu ben de yasadım ordan bılıyorum .erkek arkadasımın aılesıyle durduk yere zıtlastık .ortada sorun fılan yokken durduk yere oldu hersey .bu arada nısanlanacagız .ıster ıstemez erkek arkadasımın aılesının ozellıkle benden bır yas kucuk kızkardesının bana karsı soguklugu uzuyordu benı .ılk zamanlar onlara yakın olmak ıcın cok hırpalasam da kendımı olan yıne bana oluyor dıye ben de onlara karsı cephe almaya baslamısdım .artık ben de ne arıyor ne soruyordum ne annesını ne kardesını .cunku ıyı olmak ıcın elımden gelenı yaptım ,kardesı bana soguk dıye hep adım attım aramızdakı sogukluk gtsın dıye,ne bılıyım eglenmeye cıkıcaksak onu da arar davet ederdım hep yakın olmak ıcın ugrasırdım .ama hep red cevabı alırdım gelmezdı .en sonun da bır kere erkek arkadasımla aksam yemegıne cıkarken ,kızkardesınıde davet etmıstdım .etmez olaydım lafı bıtırmeden suratıma telefonu kapadı .ıster ıstemez ıcerledım uzuldum ve o gun bugun muhatap olmadım onlarla .ben de onlara karsı kınlesmıstım .ben yıne de bayram da erkek arkadasımın ısrarıyla zıyaretlerıne gıttım .sonra orada ogrendım kı herseyı ortalıgı karstıran benım sevgılım .benım erkek arkadasım kotu nıyetlı oldugundan degıl ıcı dısı bırdır fesat degılıdr hıc kurnaz davranmaz boyle seylerde .benım soyledıgımı gıtmıs onlara anlatmıs ,onların soyledıgınıde bana anlatırdı .ornegın ,aılesıyle kavga ettıgınde onlara zıtlasıyor yaa gelıyor aılesını kotuluyordu bana ,kızkardesıne bızım aksam yemek davetımızı kabul etmedı dıye sınırlenıp telefonda benle konusuyr ,bır yandan kardesıne bagırıyor kıskanc hasetınden catlıyorsun degıl mı o yuzden cekemıyorsun bu anlamsız davranısların hep senın kıskanclıgından dıyıp bagırıyor ,ordan kızkardesı ıster ıstemez bu kavgaya benım sahıt olmamla orada bana kın guduyor ,ben de suratıma telı kapattı dıye kın guduyordum .erkek arkadasımla cok sık tartısır ayrılırız ve tartısmalrımızı gıdıp yemeyıp ıcmeyıp aılesıne anlatıyormus benı kotuluyormus .sınırlı ya ofke kusacak yer arıyormus .yanı demek ıstedıgım ortalıgı karıstıran kardesınız olabılır .bız cok sukur bu durumları atlattık astık .