• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek kardeşimin eşi

dilegno

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
50
7
98
kardeşimin eşi kendisini kızkardeş olarak görmeme rağmen ona hiç gelin muamelesi yapmamama rağmen beni hiç sevmediğini söylemiş ayrıca bana iftira attı.kendisi için özel olan bir meseleyi heryerde konuşuyormuşum deyip iftira lar atıyor kardeşimi de buna inandırmış türlü yeminler etmeme rağmen inandıramıyorum.ayrıca birilerinden duydum oğlumu hiç sevmiyor ve kardeşimden kıskanıyormuş.bir akıl verin nolur kardeşim evime gelmez beni yeğenini aramaz sormaz oldu napcam:59:

bu konuyu yüz yüze konuşmayı denediz mi?
ayrıca söylüyor-muş,yapıyor-muş
birilerinden duyuyorsunuz.iki tarafta öyle.
kime söylemiş bunları gelin?
özellikle sizi sevmediğini?

beni sevmediğini kardeşime çocuğumu sevmediğini de babasına söylemiş bizzat kendileri gelip bana söyledi.yüzüne vurmayim dedim ama yine yaranamadım.ya böylebişey olabilirmi bir düğüne gitmiştik kardeşimle dans ettim diye düğünü terk etti

Gelininiz biraz kaprisliymis anladigim kadariyla.Üzerine fazla düsmeyin derim.Sizi sevmese de olur hatta cocugunuzu sevmese ne olur.allah size bir yavru vermis anali babali büyütsün.

beni sevmediğini kardeşime çocuğumu sevmediğini de babasına söylemiş bizzat kendileri gelip bana söyledi.yüzüne vurmayim dedim ama yine yaranamadım.ya böylebişey olabilirmi bir düğüne gitmiştik kardeşimle dans ettim diye düğünü terk etti

bu kaprisli kıskanç gelinleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. benimde aynısı başımda ben herşeyi denedim olmadı. artık umursamıyorum sizde aynısını yapın

Gelininiz biraz kaprisliymis anladigim kadariyla.Üzerine fazla düsmeyin derim.Sizi sevmese de olur hatta cocugunuzu sevmese ne olur.allah size bir yavru vermis anali babali büyütsün.

çok tşk ederim cnm.haklısın da elimde değil üzülüyorum

zaten elimden de başka birşey gelmiyor.allaha havale ediyorum

cnm benım tek taraflı olarak konu acmıssınız .kardesınızın eşi neden durduk yere ben dilegno yu sevmıyorum desın .neden durduk yere sıze karsı sert tutum alsın .acaba zamanın da onu uzecek farketmeden bırsey yaptınız mı ? bazı ınsanlar kıncı olur unutmaz yapılanı ,hanı zamanın da yaptıgınız bırseyden dolayı boyle olmus olabılır dıye dusunuyorum .yok hıc bırsey yapmadım dıyorsanız eger ,dıger bır ıhtımal olarak suclu aranacaksa kardesınızdır dıye dusunuyorum .oncelıkle kardesınız neden sıze esının sızı sevmedıgını soyleyerek laf tasıyor kı ? kardesınız de arayın sucu bence ortalıgı karıstıran kardesınız .aynı durumu ben de yasadım ordan bılıyorum .erkek arkadasımın aılesıyle durduk yere zıtlastık .ortada sorun fılan yokken durduk yere oldu hersey .bu arada nısanlanacagız .ıster ıstemez erkek arkadasımın aılesının ozellıkle benden bır yas kucuk kızkardesının bana karsı soguklugu uzuyordu benı .ılk zamanlar onlara yakın olmak ıcın cok hırpalasam da kendımı olan yıne bana oluyor dıye ben de onlara karsı cephe almaya baslamısdım .artık ben de ne arıyor ne soruyordum ne annesını ne kardesını .cunku ıyı olmak ıcın elımden gelenı yaptım ,kardesı bana soguk dıye hep adım attım aramızdakı sogukluk gtsın dıye,ne bılıyım eglenmeye cıkıcaksak onu da arar davet ederdım hep yakın olmak ıcın ugrasırdım .ama hep red cevabı alırdım gelmezdı .en sonun da bır kere erkek arkadasımla aksam yemegıne cıkarken ,kızkardesınıde davet etmıstdım .etmez olaydım lafı bıtırmeden suratıma telefonu kapadı .ıster ıstemez ıcerledım uzuldum ve o gun bugun muhatap olmadım onlarla .ben de onlara karsı kınlesmıstım .ben yıne de bayram da erkek arkadasımın ısrarıyla zıyaretlerıne gıttım .sonra orada ogrendım kı herseyı ortalıgı karstıran benım sevgılım .benım erkek arkadasım kotu nıyetlı oldugundan degıl ıcı dısı bırdır fesat degılıdr hıc kurnaz davranmaz boyle seylerde .benım soyledıgımı gıtmıs onlara anlatmıs ,onların soyledıgınıde bana anlatırdı .ornegın ,aılesıyle kavga ettıgınde onlara zıtlasıyor yaa gelıyor aılesını kotuluyordu bana ,kızkardesıne bızım aksam yemek davetımızı kabul etmedı dıye sınırlenıp telefonda benle konusuyr ,bır yandan kardesıne bagırıyor kıskanc hasetınden catlıyorsun degıl mı o yuzden cekemıyorsun bu anlamsız davranısların hep senın kıskanclıgından dıyıp bagırıyor ,ordan kızkardesı ıster ıstemez bu kavgaya benım sahıt olmamla orada bana kın guduyor ,ben de suratıma telı kapattı dıye kın guduyordum .erkek arkadasımla cok sık tartısır ayrılırız ve tartısmalrımızı gıdıp yemeyıp ıcmeyıp aılesıne anlatıyormus benı kotuluyormus .sınırlı ya ofke kusacak yer arıyormus .yanı demek ıstedıgım ortalıgı karıstıran kardesınız olabılır .bız cok sukur bu durumları atlattık astık .

Son düzenleme:
Yapacak birşey yok seni sevmiyor illaki birşey yapmış olmanda sebep değil en iyisi mesafeli ve soğuk olman

gelininiz belli ki seni kıskanıyor kardeşinle dans ettin diye düğünü terk ettiğine göre ben başka bir sebep düşünemedim:97: ama asıl burda kardeşin çok hatalı.seni hiç tanımıyor mu da eşinin her sözüne kayıtsız inanıyor hatta seninle küsüyor:20:boşver canım sen bu ikiliden uzak dur kardeşindir üzülürsün anlıyorum ama herkese ederi kadar değer vermek gerekiyor ben bunu öğrendim:31:

boşver bence bu tip insanlar için fazla kafa yormaya değmez...

cnm benım tek taraflı olarak konu acmıssınız .kardesınızın eşi neden durduk yere ben dilegno yu sevmıyorum desın .neden durduk yere sıze karsı sert tutum alsın .acaba zamanın da onu uzecek farketmeden bırsey yaptınız mı ? bazı ınsanlar kıncı olur unutmaz yapılanı ,hanı zamanın da yaptıgınız bırseyden dolayı boyle olmus olabılır dıye dusunuyorum .yok hıc bırsey yapmadım dıyorsanız eger ,dıger bır ıhtımal olarak suclu aranacaksa kardesınızdır dıye dusunuyorum .oncelıkle kardesınız neden sıze esının sızı sevmedıgını soyleyerek laf tasıyor kı ? kardesınız de arayın sucu bence ortalıgı karıstıran kardesınız .aynı durumu ben de yasadım ordan bılıyorum .erkek arkadasımın aılesıyle durduk yere zıtlastık .ortada sorun fılan yokken durduk yere oldu hersey .bu arada nısanlanacagız .ıster ıstemez erkek arkadasımın aılesının ozellıkle benden bır yas kucuk kızkardesının bana karsı soguklugu uzuyordu benı .ılk zamanlar onlara yakın olmak ıcın cok hırpalasam da kendımı olan yıne bana oluyor dıye ben de onlara karsı cephe almaya baslamısdım .artık ben de ne arıyor ne soruyordum ne annesını ne kardesını .cunku ıyı olmak ıcın elımden gelenı yaptım ,kardesı bana soguk dıye hep adım attım aramızdakı sogukluk gtsın dıye,ne bılıyım eglenmeye cıkıcaksak onu da arar davet ederdım hep yakın olmak ıcın ugrasırdım .ama hep red cevabı alırdım gelmezdı .en sonun da bır kere erkek arkadasımla aksam yemegıne cıkarken ,kızkardesınıde davet etmıstdım .etmez olaydım lafı bıtırmeden suratıma telefonu kapadı .ıster ıstemez ıcerledım uzuldum ve o gun bugun muhatap olmadım onlarla .ben de onlara karsı kınlesmıstım .ben yıne de bayram da erkek arkadasımın ısrarıyla zıyaretlerıne gıttım .sonra orada ogrendım kı herseyı ortalıgı karstıran benım sevgılım .benım erkek arkadasım kotu nıyetlı oldugundan degıl ıcı dısı bırdır fesat degılıdr hıc kurnaz davranmaz boyle seylerde .benım soyledıgımı gıtmıs onlara anlatmıs ,onların soyledıgınıde bana anlatırdı .ornegın ,aılesıyle kavga ettıgınde onlara zıtlasıyor yaa gelıyor aılesını kotuluyordu bana ,kızkardesıne bızım aksam yemek davetımızı kabul etmedı dıye sınırlenıp telefonda benle konusuyr ,bır yandan kardesıne bagırıyor kıskanc hasetınden catlıyorsun degıl mı o yuzden cekemıyorsun bu anlamsız davranısların hep senın kıskanclıgından dıyıp bagırıyor ,ordan kızkardesı ıster ıstemez bu kavgaya benım sahıt olmamla orada bana kın guduyor ,ben de suratıma telı kapattı dıye kın guduyordum .erkek arkadasımla cok sık tartısır ayrılırız ve tartısmalrımızı gıdıp yemeyıp ıcmeyıp aılesıne anlatıyormus benı kotuluyormus .sınırlı ya ofke kusacak yer arıyormus .yanı demek ıstedıgım ortalıgı karıstıran kardesınız olabılır .bız cok sukur bu durumları atlattık astık .

aynen kardeşimde saf biri.ben hata yaptığımı düşünmüyorum kız ailesinden sürekli şiddet gören bir kız hep horlanmış sevdiği insanı ailesinden bile kıskanandan ne beklersin 2 yaşındaki çocuğumu kardeşim seviyor diye çocuğa bakışlarını görseniz inanamazınız.şuan görüşmüyorum kendi bilir artık takmıyorum hiç benim için kardeşim önemli o gizlice arıyor beni yeter bana.bu arada çok tşk ederim size yardım etmeye uğraştınız

Sizle alakası yok!

Onun kendince kendi geçmişine ya da psikolojine dair sebepleri vardır mutlaka...

Bence sorun etmeyin, bende erkek kardeşimi çok seviyorum ama mesafemizi de biliyoruz...

Herkes evinde huzurlu mutlu olsun bu bize yeter deyip geçiyoruz...

siz üzülmeyiniz. kendi ailenizle mutluluğunuza bakın. kardeşiniz de artık onunla bir aile. sizin de görümceleriniz vardır. bence de gelin kaprisli ama öyle böyle onlar bir aile. kendileri bilir. iyi olsunlar, iyi haberleri gelsin yeter. kardeşiniz bu kadar saf ise şimdi siz ona konuyu açsanız gider karısına der... laf büyür. gelin de sizden bilir.. zor işler bunlar. ben susmanızdan yanayım.

mutlu olsunlar varsın uzak olsunlar.

eğer gelin ruh hastası değilse durduk yere yapmış olamaz
ki eğer nedeni varsada sizinle konuşmalı orda burda değil

bizde de var bu modellerden bi tane
ama benim çocuklarım eşim annem babam bana yeter
kardeşim de beni görmek isterse yerim belli yurdum belli

boşverin takmayın sonuçta el kızı işte
herkes herkesi sevmek zorunda değil

hee aman yanlış anlaşılmasın
sevmek zorunda değil ama
birlikte bir ortamda karşılaşıldıysa
tabi ki saygı göstermek zorunda

Sizle alakası yok!

Onun kendince kendi geçmişine ya da psikolojine dair sebepleri vardır mutlaka...

Bence sorun etmeyin, bende erkek kardeşimi çok seviyorum ama mesafemizi de biliyoruz...

Herkes evinde huzurlu mutlu olsun bu bize yeter deyip geçiyoruz...

ben annemin erkek kardeşinin hanımı hep annemleri mesafeliydi tabi çocuklarda bize öyle dayım hanımım kuklasıydı dayımın bir dayılığını görmüş değilim zaten yengemin annemi kırıcı davranışları çok olmuştur dayım kılıbık olduğundan buna dahi engel olmamıştır ,yengem sürekli kendi ailesini önplanda tutardı ,en son geçen yıl alzheimer hastalığa yakalandı ,şimdi birden çocukları bizlerle yakınlaşmak istiyorlar ama artık çok geç bu yakınlaşma ve iyi niyet çocukken olmalıydı, kendi kardeşleri yengemden uzaklaşmış çocukları dert yanıyor

Back
X