• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kardeşimin nişanlısına hediye

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Kardeşimin nisanlisi bana bir bluz almış ama yanımda değil bizimkilere vermiş ailesi. Öyle samimi değiliz ama iyiyizdir bayramdan bayrama derler ya öyle :) Ben daha görrmedim hiç nasıl bir şey vs.. Düşünmesi yeter neyse. Ben de karşılık vermek istiyorum. Genç minyon yerine göre spor yerine göre şık. Bu çanta nasıl sizce ? İş yerinde de tatilde de kullanabilir kombine göre diye düşündüm.

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-14-13-08-07-140_com.dolap.android.webp
    Screenshot_2021-05-14-13-08-07-140_com.dolap.android.webp
    13 KB · Görüntüleme: 121
Kardeşimin nisanlisi bana bir bluz almış ama yanımda değil bizimkilere vermiş ailesi. Öyle samimi değiliz ama iyiyizdir bayramdan bayrama derler ya öyle :) Ben daha görrmedim hiç nasıl bir şey vs.. Düşünmesi yeter neyse. Ben de karşılık vermek istiyorum. Genç minyon yerine göre spor yerine göre şık. Bu çanta nasıl sizce ? İş yerinde de tatilde de kullanabilir kombine göre diye düşündüm.
umarım resimdeki gibi gelir anneme elbise almıştım yatak çarşafı göndermişler, resimdekiyle alakası yoktu

Çanta çok tatlıymış. Bence bahsettiğiniz tarzda biriyse büyük ihtimalle begenir. Ben de çok beğendim :). Hangi siteden acaba :)?

Çanta çok tatlıymış. Bence bahsettiğiniz tarzda biriyse büyük ihtimalle begenir. Ben de çok beğendim :). Hangi siteden acaba :)?
Trendyoldannn markasını buradan yazmak reklama giriyor olabilir özelden yazayım ben size 🤭

Back
X