• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kardeşimle aram iyi değil.

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek kardeşimle aramız iyi degil.Anneme bana falan hrp bağırıyor, kötü davranıyor.Sabah kahvaltı yapıyorduk.İnternet faturasını yatıracakmış.Şifreyi değiştirip bana söylemiycekmiş.Sevgilisinin ailesi bize gelecek tanısmaya.Tasınalım diye tutturdu kardesım.Ev bakmaya gitti.Bana diyor ki.İstedıgın esyayı koyamıcan.Oda seçemiycen.Buz gibi soguk biri.Sevgilisine karşı melek gibi.Kız tarafı bundan baya altın falan istedi.Babm kız kardesımle benden para istiyor.Ben kesinlikle 1 lira vermiycem.Ve böyle şifre değiştiriyor falan.Kız tarafı gelince evde olmuyayım söze falan gitmeyeyim diyorum.Bahane bulcam çalışıyorum izin alamadım diye.Cidden yaranılmaz bir insan.Böyle yaparsam kötü mü yaparım?

Erkek kardeşimle aramız iyi degil.Anneme bana falan hrp bağırıyor, kötü davranıyor.Sabah kahvaltı yapıyorduk.İnternet faturasını yatıracakmış.Şifreyi değiştirip bana söylemiycekmiş.Sevgilisinin ailesi bize gelecek tanısmaya.Tasınalım diye tutturdu kardesım.Ev bakmaya gitti.Bana diyor ki.İstedıgın esyayı koyamıcan.Oda seçemiycen.Buz gibi soguk biri.Sevgilisine karşı melek gibi.Kız tarafı bundan baya altın falan istedi.Babm kız kardesımle benden para istiyor.Ben kesinlikle 1 lira vermiycem.Ve böyle şifre değiştiriyor falan.Kız tarafı gelince evde olmuyayım söze falan gitmeyeyim diyorum.Bahane bulcam çalışıyorum izin alamadım diye.Cidden yaranılmaz bir insan.Böyle yaparsam kötü mü yaparım?
Para vermeyin, kız tarafı gelince de evde olmayın. Sizden hizmet beklenir. Ne gerek var...

Kadir kıymet bilmeyen, buldumcuk kardeşe az bile yaparsın.Burnunu biraz sürtmek lazım ki kıymetiniz bilinsin.

Asla buna hakkı yok. Annene de bağırıyormuş, terbiyesiz. Elin kızına da melek gibi davranırlar. Tamam davransın ama ona da gerçek yüzünü gösterir elbet.
Kızdan öyle korkuyor ki.Eminim mi evlenince yüzümüze bakmıycaklar.Aynı kanı tasıyoruz bir de yazık

Kıymet bilmez o.Bu kız yuzunden karakolluk oldu biz koştuk.İşi düşünce arar beni anca.Kızla dogum gunu kutlamıslar.Kızın ablasını falan cagırmıslar.Benle kardesımı cagırmadılar bile

o zaman tanışma olmuyor o..
istendi mi kız?
siz para vermeyin. evlenecek olan kendisi totosu yetmiyorsa kıza söylesin istediğin altınları alamam diye.
Kız tarafı gelecek bu hafta.Sonra biz istemeye gidicez.Kız tarafı söyledi ama istedıgı altınları falan.Kardesımde bize güveniyor

Kız tarafı gelecek bu hafta.Sonra biz istemeye gidicez.Kız tarafı söyledi ama istedıgı altınları falan.Kardesımde bize güveniyor
Gerçekten kardeş olsa belki verirdin bile. Ama sen o parayı vereceksin yine de kıymet bilmeyecek yok öyle yağma. Sonra pişman olacaksın keşke vermeseydim diye. Ama durup dururken mi böyle davranıyor merak ettim?

Back
X