- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Aileyeguvenıyor.Kıza baya baglı bu yuzden ne ısterlerse kabul edıyor.kardesinin isi gücü var mi? Yani bilezik istediler de size guvenip mi kabul ediyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileyeguvenıyor.Kıza baya baglı bu yuzden ne ısterlerse kabul edıyor.kardesinin isi gücü var mi? Yani bilezik istediler de size guvenip mi kabul ediyor?
Sanmıyorum.Kız onu bırakır dıye cok korkuyor.Tek kelime konusulmaz onunla.Bugun bulustu kızla geziyorlar.Kızın aılesıne gıttık tanısmaya orda melek gıbı.Ama bak onlar gelsın ben evde olmıycam napıcaklar.Cidden hak etmıyor.Evlensın gıtsın artık kapısını acmıycamBenden 13 yaşında ki de kardeş değil dusman gibi bakalim evlenmeye kalkınca elin kızına melek olabilecek mi.tam bir ruh hastası.fesat ve hazimsiz.zaten size davranislari bir gün ortaya çıkacak kendi ailesine yaptığı sizofren davranışlar. Sonunda kızı soğutur ondan
Babam bize baskı yapıyor.Hadi bilezik alcam .Bana destek olun dıye.Ben kendıme bırıktırcem sonucta.Bende ınsallah ıleride evlılık ıstıyorum sonuctaKadir kiymet bilecek bi kardeş olsa seve seve. Ama boylesine dugununde ceyrek bile takilmaz. kendi söz veriyorsa kendi calissin kazansin kendi taksın. sende boyle soyle
Kıza melek gıbı davranıyo.Ustune titriyo.Nankör insan.Elalemın ıcınde anneme kızın annesı annemden ıyı dedı.Ama kızın annesı 7 bilezik tura falan ıstuyor.Iyıymıs ya hani.Ama kız tarafı gelınce evde olmamaya kararlıyım.Babama da dıcem senın oglun haketmiyor gelmıorum dıycem.
Yoo hayır kucukken baya ıyıydık hattaTerbiyesiz ya bencede gitme. Bişey oldumu hiç aranızda kardeşinle küçükken büyük bı olay vs
Alsa dahi bu hiçbirseyi değiştirmez, cunku evlendigi zihniyet altın sparisi veren tipik yiyici ailelerden ise zaten belasını bulmuş demektir.Tabıkı .nasıl alıcak o kadar şeyi merakla bekliyorum.
Var.Bıraz daha ıyı bır eve tasınalım dıyor.23 yasındaNasıl yani kızın ailesi tanışmaya gelecek diye yeni bir eve taşınalım dedi,ailen de kabul mü etti? Şaka mı bu ?
Kaç yaşında bu çocuk işi gücü var mı bari?
kac yasindaki böyle ergen modunda takiliyor?
.24 e gırcek hattaKardeşinizin hormonlar tavan.Sinirli olması da size hırçınlık yapması da kızın her dediğini yapması , kıza kul köle olması hep bundan.Zıt gitmemeye çalışın çünkü bu dönemlerde gözleri kör oluyor erkeklerin , ne yapacağı belli olmaz.
Para konusuna gelince vermemeye çalışın.Vermek zorunda kalırsanız da az verin.Sakın kredi falan da çekmeyin.
23yasında
24 işte , yaş tam hormon yaşı.30 hatta 35ten sonra anca durulur.23 yasında kucuk degıl kı
.24 e gırcek hatta
ben benimki için aynı şeyleri düşünüyorum. annem uğraşsın.Sanmıyorum.Kız onu bırakır dıye cok korkuyor.Tek kelime konusulmaz onunla.Bugun bulustu kızla geziyorlar.Kızın aılesıne gıttık tanısmaya orda melek gıbı.Ama bak onlar gelsın ben evde olmıycam napıcaklar.Cidden hak etmıyor.Evlensın gıtsın artık kapısını acmıycam