• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kardeşimle aram iyi değil.

Benden 13 yaşında ki de kardeş değil dusman gibi bakalim evlenmeye kalkınca elin kızına melek olabilecek mi.tam bir ruh hastası.fesat ve hazimsiz.zaten size davranislari bir gün ortaya çıkacak kendi ailesine yaptığı sizofren davranışlar. Sonunda kızı soğutur ondan
Sanmıyorum.Kız onu bırakır dıye cok korkuyor.Tek kelime konusulmaz onunla.Bugun bulustu kızla geziyorlar.Kızın aılesıne gıttık tanısmaya orda melek gıbı.Ama bak onlar gelsın ben evde olmıycam napıcaklar.Cidden hak etmıyor.Evlensın gıtsın artık kapısını acmıycam

Kadir kiymet bilecek bi kardeş olsa seve seve. Ama boylesine dugununde ceyrek bile takilmaz. kendi söz veriyorsa kendi calissin kazansin kendi taksın. sende boyle soyle

Kadir kiymet bilecek bi kardeş olsa seve seve. Ama boylesine dugununde ceyrek bile takilmaz. kendi söz veriyorsa kendi calissin kazansin kendi taksın. sende boyle soyle
Babam bize baskı yapıyor.Hadi bilezik alcam .Bana destek olun dıye.Ben kendıme bırıktırcem sonucta.Bende ınsallah ıleride evlılık ıstıyorum sonucta

Kıza melek gıbı davranıyo.Ustune titriyo.Nankör insan.Elalemın ıcınde anneme kızın annesı annemden ıyı dedı.Ama kızın annesı 7 bilezik tura falan ıstuyor.Iyıymıs ya hani.Ama kız tarafı gelınce evde olmamaya kararlıyım.Babama da dıcem senın oglun haketmiyor gelmıorum dıycem.

Terbiyesiz ya bencede gitme. Bişey oldumu hiç aranızda kardeşinle küçükken büyük bı olay vs

Kardeşinizin hormonlar tavan.Sinirli olması da size hırçınlık yapması da kızın her dediğini yapması , kıza kul köle olması hep bundan.Zıt gitmemeye çalışın çünkü bu dönemlerde gözleri kör oluyor erkeklerin , ne yapacağı belli olmaz.

Para konusuna gelince vermemeye çalışın.Vermek zorunda kalırsanız da az verin.Sakın kredi falan da çekmeyin.

23 yasında kucuk degıl kı
Kardeşinizin hormonlar tavan.Sinirli olması da size hırçınlık yapması da kızın her dediğini yapması , kıza kul köle olması hep bundan.Zıt gitmemeye çalışın çünkü bu dönemlerde gözleri kör oluyor erkeklerin , ne yapacağı belli olmaz.

Para konusuna gelince vermemeye çalışın.Vermek zorunda kalırsanız da az verin.Sakın kredi falan da çekmeyin.
.24 e gırcek hatta

Sanmıyorum.Kız onu bırakır dıye cok korkuyor.Tek kelime konusulmaz onunla.Bugun bulustu kızla geziyorlar.Kızın aılesıne gıttık tanısmaya orda melek gıbı.Ama bak onlar gelsın ben evde olmıycam napıcaklar.Cidden hak etmıyor.Evlensın gıtsın artık kapısını acmıycam
ben benimki için aynı şeyleri düşünüyorum. annem uğraşsın.

Back
X