• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kardeşten şiddet görmek :(

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk üyeleri,

19 yaşında bir erkek kardeşim var. Çocukluğundan beri hep şiddet eğilimi vardı. Ailemizden şiddet görmedik ama ayrılar.Bu nedenle mi böyle yetisti bilmiyorum.

Bugün sabah bir baktım koltuğun üzerinde ütü yapıyor. Ben de ütüyü ütü masasında yapması konusunda uyardım.Sonra benim üzerine yürüdü sen karışamazsın gibilerinden... Banyoya girdiğini düşündüm ben de annemi aradım koltuğun üzerinde ütü yapıyor beni dinlemedi akşam sen uyar dedim. Bu da benim telefonla annemi aradığını duymuş yine üstüne yürüdü gece lambasiyla... Tam atacaktı yüzüne dedim ki onun içinde cam var, saçmalama yüzümü parçalarsın yapma dedim. Gece lambasını yüzüne atmadı ama topuğuna tekme atti. Nasıl açıyor şimdi çok sızlıyor bir bilseniz :((((

Annesine bile dediği olmazsa 19 yadinsa vuran bir genci düşünün. Hıc saygı yok, doğru yolu gösterip anlatmaya çalışınca sen karışma diyip şiddete baş vuruyor.Bunun gibi yaptığı bir cok köyü davranışları var.Cocukken de vuruyordu çok üzülüyordum ama pek canım acımıyordu. Şimdi 19 yaşında yetişkin erkek gücüyle vuruyor ve canım çok yanıyor. Hatta geçen kafama iki kez vurdu vereceği kalıcı beden hasarlarından korkuyorum :((

Erkek kardeşimi çok seviyorum, ben onun ablasiyim ama neden böyle yapıyor? Ergenlik döneminde dicem ama çocukluğundan beri böyle davranışları var. Nasil bir yol izleyebilirim? Psikologa hayatta gitmez.Simdi bize böyle yapıyorsa ileride eşine çocuklarına da aynı şekilde şiddet uygulayacak.

Kendisine guzelce soyle bakalim ..ablacim biraz sakinlesmen icin senle doktora gidelim mi vs..de..belki guzellikle soylersen anlar annen de ayni sekilde guzellikle yaklassin bakalim

Onu ve olmayan karisini cocugunu bosver kendini kurtar. Bir daha gorusme. Olur da istemeye nisana cagirirsa kizin ailesine anlat bunlari baskasinin basini yakmasin.
Çok üzülüyorum , kendim öğretmenim. Ergenlik dönemindeki bireye bildiğim bütün davranis metodları uyguladım. Sevgi, anlayış vs. Ama insan nasihat etmeden de duramıyor.Bu kez nasihat edince karışma diyip şiddet uyguluyor :(

Akli basina gelene kadar onunla tek kelime etmeyin.
Yok sayin yuzune bakmayin.
Essek kadar herif ablasina vuruyorsa hatra annesine vuruyorsa etrafindakileri kirdiginin farkinda olmali.
Ne yazik ki bu konusmayla duzeltilmez cunku dinlemez suan.
Hatasini anlamasini saglamaniz lazim.
Nefretle degil kirilmislikla onu yok sayin derim bn.
Bi insana verebileceginiz en buyuk ceza onu yok saymaktir.
Onune cayi kahvaltisi vs koymayin,hicbisey olmamis gibi konusmaya calisirsa kobusmsyin, ne zaman noldu abla diye gelirse ozaman sakince derdinizi anlatin.
Size birdaha vurursa onu kardesiniz gibi gormeyeceginizi soyleyin.
Gercekten elinde bile kalabilirsinizz.
Acilen tavir koyun

Darp raporu alıp savcılığa şikayette bulunun ki ileride kız arkadaşı, eşi veya aynı otobüste gittiği ve onu sinirlendiren tanımadığı kadın darp raporu almak zorunda kalmasın. Eğer yapmazsanız, ileride uygulayacağı her türlü şiddette sizin de sorumluluğunuz olmuş olur. Davranışlarının sonucunu görmediği için rahat davranır.

Onu sevmeyin, görüşmeyin demiyorum. Sevdiğiniz bir insanın davranışlarının sonuçlarına katlanmasını isteyebilirsiniz. Darp raporu alıp savcılığa şikayette bulunun. Davranışlarının sonuçlarına katlansın, sonra psikoloğa gitmeyi belki kendi ister.

Merhaba kk üyeleri,

19 yaşında bir erkek kardeşim var. Çocukluğundan beri hep şiddet eğilimi vardı. Ailemizden şiddet görmedik ama ayrılar.Bu nedenle mi böyle yetisti bilmiyorum.

Bugün sabah bir baktım koltuğun üzerinde ütü yapıyor. Ben de ütüyü ütü masasında yapması konusunda uyardım.Sonra benim üzerine yürüdü sen karışamazsın gibilerinden... Banyoya girdiğini düşündüm ben de annemi aradım koltuğun üzerinde ütü yapıyor beni dinlemedi akşam sen uyar dedim. Bu da benim telefonla annemi aradığını duymuş yine üstüne yürüdü gece lambasiyla... Tam atacaktı yüzüme dedim ki onun içinde cam var, saçmalama yüzümü parçalarsın yapma dedim. Gece lambasını yüzüme atmadı ama topuğuma tekme atti. Nasıl açıyor şimdi çok sızlıyor bir bilseniz :KK43:(((

Annesine bile dediği olmazsa 19 yadinsa vuran bir genci düşünün. Hıc saygı yok, doğru yolu gösterip anlatmaya çalışınca sen karışma diyip şiddete baş vuruyor.Bunun gibi yaptığı bir cok köyü davranışları var.Cocukken de vuruyordu çok üzülüyordum ama pek canım acımıyordu. Şimdi 19 yaşında yetişkin erkek gücüyle vuruyor ve canım çok yanıyor. Hatta geçen kafama iki kez vurdu vereceği kalıcı beden hasarlarından korkuyorum :KK43:(

Erkek kardeşimi çok seviyorum, ben onun ablasiyim ama neden böyle yapıyor? Ergenlik döneminde dicem ama çocukluğundan beri böyle davranışları var. Nasil bir yol izleyebilirim? Psikologa hayatta gitmez.Simdi bize böyle yapıyorsa ileride eşine çocuklarına da aynı şekilde şiddet uygulayacak.
psikiyatriste gidip kendine ve çevresine zarar verdiğini söyleyeceksiniz. kapatacaklar hastaneye tedavi edecekler. başka yolu yok.

İşte bazıları böyle bela malesef. Şeytan diyor eşek sudan gelene kadar döv kır kemiklerini anlasin nasıl bişey olduğunu s.refsiz. Çok sinirlendim annesine bile vuruyormuş

Back
X