Canım öncelikle inşallah ilk ve son olur tedavin. Bizimde sorun erkek faktörlü. İki negatifimden sonra üçüncü de gebe kaldım. Keşke bana ilk tedavimde rahim filmi yapılsaydı eşimden tahlil ayrıntılı istemeseydi. Eğer merkezin ilk tedavinde bu kadar ayrıntıya giriyorsa sevin. Ben gittim hormon testi bile bakmadan. Yaşın genç, yeni evli, eşimin de sayı çok kötü değil tamam yapalım ettiler. Ayrıntılı hiçbir şeye bakılmadı. Yumurta rezerveme baktılar çok güzel tamam bitti. O kadar kötü embriyo kalitem oldu ki üçüncü güne bir tane zorla geldi ve negatıf. Canım tecrübe etmiş biri olarak korkma herkes rahim filmi çekiyor. Bende anestezi altında histeroskopi oldum rahme baktılar parça aldılar. Hangi merkeze gidiyorsun. Mutlaka mikroçip yapan merkezi seç. Bizim çözümümüz mikroçip oldu. Sperm seçimi için ekstra işlem yapıyorlar. İlk iki tedavim de embriyo kalitesi kötü oldu. Mikroçip ile 10 embriyom 5. Gün donduruldu. Senin merkezde arayacağın lab çok iyi olması. Ve mikroçip yöntemi ekstra 1500 lira verdik.