Ben yeni mesajları bakıp soru sbana arkadaşlaravraklarını verdilçalışıyorumkbildiğimaşeylerehakkındadevlet hastanesi kartal eğitim araştırma hastanesi

uzaksevda

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
111
13
13
27
Bana yardımcı olurmusunuz ilk başta neler yapılıyor nasıl bı tedavi veriliyor Kartal'da yaptircam evim oraya yakın yani bu rahim filmi smaer testi falan onları biliyorum onları yaptırdım tabi diğer evraklarida yaptircam mamografi kaldı Eylül'de randevu verdi işlem olarak ne yapıyorlar ilk başta lütfen yardımcı olun

Bana yardımcı olurmusunuz ilk başta neler yapılıyor nasıl bı tedavi veriliyor Kartal'da yaptircam evim oraya yakın yani bu rahim filmi smaer testi falan onları biliyorum onları yaptırdım tabi diğer evraklarida yaptircam mamografi kaldı Eylül'de randevu verdi işlem olarak ne yapıyorlar ilk başta lütfen yardımcı olun
konunu hıc anlamadım ne problemın var da ?

Ablacım ne yazdığın belli değil

Aynen haklısın düzeltme yaparken oldu boşlukları basmayı unutunca böyle oldu
Tüp bebekte ilk başta nasıl bir tedavi uyguluyorlar diye merak ettim de
Amh değeri ve yaşınıza bağlı. 1 in altındaysa direkt tüp bebek başlanıyor.

Back
X