Erkek kız çocuk ayrımı ?

Ya sorma ya bu erkek sevdası nedir anlamıyorum bende kız istiyorum hemde çok istiyorum ama evlat sonuçta Allah neyi nasip ederse o oluyor kız erkek ayrımı mı var bu devirde? Alsınlar o pipileri başlarına çalsınlar cahil düşüncelere sahip insanlardan uzak kalmak Laz'ım özellikle bu dönemde

Annemlerin mahalleden bir kadin beni karnim burnumda gorunce kiz mi oğlan mi diye sordu kizim olacak dedim.
Olsun uzulme dedi!
Pardon dedim.niyr uzuluyorum?
Kiz ya da erkek degil ben evladim oldugu icin mutluyum.
Ilk cocugum.kiz olsun isterdim rabbim gonlumr gore verdi cok sukur.
Bu kafayi hala anlamis degilim.
Erkek cocugu olup onu buldumcuk olanlara cok sadiriyorum.
Heeeeeyyyy bakar misin sen de kadinsin! diyesim geliyor.
Daha kadinlar kendi cinsiyetlerini kabullenemz yadirgarken, erkek cocuk dogurmayi marifet zannederken, bu toplumunun itten sapiktan kurtulacagini pek sanmiyorum.

Hayir yani padisah degil kocan! saltanat degil rejim! valide sultan da olmayacaksin cok sukur!
Neyin kafasindasin!

Hamileyim , Allah nasip ederse bir kızım olacak inşallah. Bebeğin cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum "hii , hayırlısı. " veya "üzülme öteki erkek olur " veya da "biz erkek için ugrastik tuttu " diyorlar. Anlamıyorum.Allah öyle nasip etmiş. Kader bu. Hatta ve hatta oğlu olacağı için , herkesin kendisini kiskandigini düşünen hamile bir arkadaşım var. Açık açık söylüyor da benim oğlum olacak kızı olanlar beni kıskanıyo diye. İnstagrama bile yazmış her yere oğlan anası diye :) Onun gibi oğlan doğurdum havalarında olanlar da. Anlamıyorum şimdi ben şanssız miyim ? Oğlu olanlar çok mu şanslı ? Nedir bu bakış açısı ? O benim bebeğim , kanatsız meleğim. . Kız veya erkek ne fark eder.. gülüp geçiyorum ama bu zihniyet yordu beni ya..
sacma sapan konusan insanlari takma kafana ben cok kiz istiyordum ama oglan olacagini ogrendim. ikinciyi hic dusunmuyordum ama ilerde duruma gore kizimda olsun diye ikinciyi dusunebilirim

Cocugu olmayana da cocuk baskisi yapiyorlar. Onun bunun lafiyla hayat gecmez. Tinlamayin olsun bitsin

Üzülmeyin Allah hayırlı evlat versin. Kız çocuğu her koşulda yardımcı olur size.

Oğlu olan huzur evinde kızı olan huzur içinde ölür demişler :) şaka bi yana çok saçma Allah hayırlı evlat versin yeterki

Buraya yazdigina gore gulup gecememissin canim.
Valla benim bi kizim var.Dunyalara degismem.Bi oglum olsaydi onu da degismezdim eminim.Gul gec canim onlar da oyle iste,komik.

oglan doguracagi icin gururlanan bu 'ozsaygisiz' ve 'ozguvensiz' kadinlari hic mi hic ciddiye almayin, hatta bu kadar dar vizyonlu ve kucuk beyinli insanlarla araniza mesafe koymayi ve hayatinizdan cikarmayi deneyin. boyle insanlarla ayni ortamlarda vakit gecirmek hayat seviyenizi asagi cekecektir. ufkunuzu acacak insanlarla arkadas olun, kiziniz icin simdiden tebrik ederim, allah anali babali buyutsun..

Hamileyim , Allah nasip ederse bir kızım olacak inşallah. Bebeğin cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum "hii , hayırlısı. " veya "üzülme öteki erkek olur " veya da "biz erkek için ugrastik tuttu " diyorlar. Anlamıyorum.Allah öyle nasip etmiş. Kader bu. Hatta ve hatta oğlu olacağı için , herkesin kendisini kiskandigini düşünen hamile bir arkadaşım var. Açık açık söylüyor da benim oğlum olacak kızı olanlar beni kıskanıyo diye. İnstagrama bile yazmış her yere oğlan anası diye :) Onun gibi oğlan doğurdum havalarında olanlar da. Anlamıyorum şimdi ben şanssız miyim ? Oğlu olanlar çok mu şanslı ? Nedir bu bakış açısı ? O benim bebeğim , kanatsız meleğim. . Kız veya erkek ne fark eder.. gülüp geçiyorum ama bu zihniyet yordu beni ya..
cahilligin sınırı yok be kardeş... ne yapak kimileri de böyle. he he deyip gececeksin...

Benim babam kızı olmayan ben baba oldum demesin kız cocugu yetıstırmek onun sorumlulugu bambaska bunu bıtek kızı olan bılır der...
Bı abim var bı ben abim sulalenın ılk erkek torunu
Bızde kadına kıza cok saygı duyarlar sonucta o erkegı doguranda kadın
Erkek kadının kadın erkegın tamamlayıcısı ıkısıde olmalı yeryuzunde herkes erkek dogurursa nasıl olacak
Benım gerızekalı bı komsum 4 aylıkken bana tatlı yede erkek olsun dedı
Bunu dıyen gerızekalının 1 kızı 3 oglu var 1 ogluda 17 yasında öldürülmüş
Yuzune baktım ve acıdım ınsan evladını topraga vermıs utanır cınsıyetımı kalmıs bunun bak oglu olmus ama toprakta

Oyle ınsanlarla muhattap olmamak lazım bu ınsanlar cahil kalmak ıcın mucadele edenler
Onemlı olan hangısıne sahıp oldugun degıl nasıl yetıstırdıgın

Bırakın o insanları
Cahilce , komik düşünceler bunlar
Bizde kız da olmuyor , erkek de.
Ee ne yapalım :)
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
En önemli olan bu
Gülün geçin çok cahil ve boş beyin bu tarz davranan insanlar bence

Benim de kızım olacak Allah nasip ederse etrafımdaki herkesin ise erkek. Ben de hıı olsun ya da aa bize de ilk kız demişlerdi ama erkek çıktı belki sizin de öyle olur yorumlarını duydum ilk zamanlar ben de üzüldüm böyle demelerine ama şimdi takmıyorum çok da mutluyum kızım olacağı için.Biz 3 kız kardeşiz çok güzel bir şey.
Öncelikle Allah hayırlı evlat versin Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin ama o yere göğe sığdıramadıkları erkek çocuklar sonra aileleri çok üzüyor. :KK43:

Eskilerden kalma cahilce bir düşünce malesef. Erkek çocuk anasina babasına bakarmis ya guya. Hayirli evlat olmak onemli.

4 kız kardeşiz aslanlar gibi anamıza babamiza bakar bir dediklerini 2 etmeyiz. Canlarimiz onlar bizim.Anneme çok cektirdi cevredeki insanlar ay oğlun yokmu diye var öyle cahil insanlar.

Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi.
hayirli bir evlat olsun size vatana millete.

Back
X