Erkek kokusu

koku yastığın kendisine de sinmiş olabilir koku.(yastığın içi kokuyu çok çekiyor ve kalıyor) öncelikle yastığı bi yıka veya işte elyaf veya yünse içini çıkartıp kılıfını yıka içini havalandır. sonra üzerine havlu kılıflar var ondan geçir onun üzerine yastık kılıfı kullan. gün aşırı da kılıfı değiştirirsen haftada bir de havlu kılıfı değiştirirsen kılıf zaten makinede çok yer tutan bir şey değil sana da zorluk olmaz kötü koku da olmaz.
Ortapedik yastıksa yıkamayın yalnız :D cağğnım yastığım makineden 8 parça çıktı :D

Benim eşimde çok terliyor malesef. Ama Allahtan agir bir kokusu yok. Yataga alez kullaniyorum yastik icinde de alez var. Nevresimleri sık sık yıkiyorum. Bu arada biz yün yastik kullaniyoruz ama yorgan hazir. Aslinda hazir yorgan daha cok terleme yapiyor sanirim bazen yün mü kullansak diye dusunmuyor degilim..

Merhaba.2 güne bir çarşaf ,yastık kılıfı değiştirmek zorunda kalıyorum.Eşimin yastığının kokusu ağır geliyor.Değiştirmemin ertesi günü kendi tarafımı tütüyorum yıkandığındaki haliyle kokarken,eşimin yastık kılıfı ,terlemesiyle de alakalı herhalde ağır kokuyor.Sık yıkanmayan biri de değil.Fakat terlediği için ,ilk kullanımda kokuveriyor kılıf.Başına gelen var mı ?Ne yapılabilir tecrübesi olan?

yastığın içini boşalt yününü elyafını vs neyse yıka şiltesini de aynı şekilde.
sonra su geçirmeyen alezlerden tak üzerine te yastık kılıfını kılıfı alezi yıkarsın sürekli

Benim eşimde terler ama kokmuyor,ıslak oluyor yastık o kalkınca hafiften. Ben odayı uzun süre havalandırıyorum. Haftada 1 değiştiriyorum çarşaf yastık kılıfı. Kokmuyor çünkü.
Sadece çift kılıf kullanıyorum yastıklara,sararmasınlar diye.
Bunun dışında ekstra birşey yapmiyorum.
Eşiniz her akşam duş alsın. Terlese dahi kokmaz böylece.

Her gün yıkanmak mecburiymiş gibi veya her gün eve girince duş almayanlar pismiş ve medeniyetsizmiş gibi yazılmıyor mu şu forumda çok gülüyorum.. :KK48:

Bir insan her gün yıkanmasa bile normalde ter kokmaz. Ter bakteri ile birleşirse kokar.
Sürekli kafası boncuk boncuk terleyen bir iş arkadaşım var bir kere ter kokusu almamışımdır.

Bence senin eşinin teri kokuyor. Bu yüzden daha sık yıkanmalı. Bu da bir vücut yapısı. Her gün kılıf değiştireceksin o zaman. Yastıkları da daha sık yıka.

koku yastığın kendisine de sinmiş olabilir koku.(yastığın içi kokuyu çok çekiyor ve kalıyor) öncelikle yastığı bi yıka veya işte elyaf veya yünse içini çıkartıp kılıfını yıka içini havalandır. sonra üzerine havlu kılıflar var ondan geçir onun üzerine yastık kılıfı kullan. gün aşırı da kılıfı değiştirirsen haftada bir de havlu kılıfı değiştirirsen kılıf zaten makinede çok yer tutan bir şey değil sana da zorluk olmaz kötü koku da olmaz.
Hepsi yeni ve pamuk.alez kullanıyorum sık sık onuda değiştiriyorum . kendinden oluşan birşey .veya da bana ağır geliyor da olabilir kendisi normal diyor:)

Merhaba.2 güne bir çarşaf ,yastık kılıfı değiştirmek zorunda kalıyorum.Eşimin yastığının kokusu ağır geliyor.Değiştirmemin ertesi günü kendi tarafımı tütüyorum yıkandığındaki haliyle kokarken,eşimin yastık kılıfı ,terlemesiyle de alakalı herhalde ağır kokuyor.Sık yıkanmayan biri de değil.Fakat terlediği için ,ilk kullanımda kokuveriyor kılıf.Başına gelen var mı ?Ne yapılabilir tecrübesi olan?
Ter kokusu yedigi gidalarla ilgili..mesela cok alkol alan bir insanin teri alkol kokar..

Erkeklerin vücut ısısı bizden daha yüksek. Ben o yüzden ona battaniye verdim kendim tek kişilik yorganla örtünüyorum. Adam da rahat etti ben de. Böyle olunca akşamları çok terlerdi, şimdi terlemiyor artık. Bir de yastıkları yatakla beraber almıştık, terletmez olarak geçiyor. Sorabilirsiniz bir kaç markada var.
Teşekkürler

Back
X