• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kuzenlerimin böyle davranması neye işaret??

Bende birşey danışmak istiyorum. Benimde teyzemin oğlu bana biraz garip davranıyor bazen sıcak bazen ise soğuk. Görüyor bakıyor görmemezlikten geliyor sorduğumda ise görmedim diyor. Bir kere yalnız kaldı bana dedi annemle köye gelsene sende. İlk defa böyle birşey söylediği için çok şaşırdım ve arada bana karşı bakışlarını yakalıyorum. Sosyal medyadan konuştuğumuz da kuzen gibi davranmıyo bana konuşmalarıda bir tuhaf . Sizce neyden kaynaklanıyor? Ben hiç birşey hissetmiyorum ona karşı.

Öncelikle kendinize yeni konu açın. Bu şekilde kimse sizin yorumunuzu görüp de cevap yazamaz. Bir derdim Var ana sayfasında sağ üstte yenikonu aça tıklayıp sonra da bu mesajınızı kopyalayabilirsiniz.

Konunuza gelirsek. Siz bir şey hissetmiyorsanız yaptığı ufak tefek hareketlere anlam yüklemeye çalışmayın. Tutup da size karşı net bir şey söylemediği sürece anlamamazlıktan gelip umursamayın. Hareketinin anlamı şu bu farkeder mi?

Ben sadece doğrumu anlıyorum onu danışmak istedim. Korkuyorum çünkü. Aile ilişkilerine karşıyım.

Ailede başka kız kuzenlerin biriyle çıktığında biliyorlar mı buna tepki veriyorlar mı ? Sadece kızın sevgilisi olmaz mantığında olabilirler.

Benim çocuğum olsaydın o kuzenlerin bacaklarını kirardim ben. Hadsiz terbiyesizler. Kocaman genç kız olmuşsun artık zaten uzak ve mesafelisin. Olaylar ilkokudla başlamış aileden patavatsiz birileri sizi ona yakıştırmis olabilir. Oyle buyumus olabilir. Yuzune acikca soyle sen cocukkenden beri bana takiksin var biseyler sende ama unut bu isi cok sapikca falan de utandir. Hatta boyle boyle diye sevgililerine de soyle. Iyicene uzaklasir senden. Ama akıllı davran nolur böyle yobazlardan uzak kal. Sevgi falan değil bu.

Back
X