- Konu Sahibi Lovestory1
Aşk degilsede bir hoşlanti var yorumlarinizdan bu cikiyor.
bilmiyorum belki kendime bile itiraf edemiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk degilsede bir hoşlanti var yorumlarinizdan bu cikiyor.
valla canim her ikisi ola bilir simdi o karakter meselesi gormedigim kisi icin bi sey soyleyemem
ama boyle kacamak haraketler yapmasi garip
en son ne zaman oldu bu olaylar seni errkek arkadasindan ayirmasi falan
belki de simdi utaniyodur senden
o yuzden boyle gozlerini falan kaciriyodur
bu erkek arkdş olayı 1 seene oldu ve ozamandan beri küsüz düşün artık niye benimle gelip konuşmuyo böyle böyle aramzda bunlar oldu ama unutalım demiyo oda konuşmak istemiyo belliki
o zaman oluruna birak canim senin yapa bilecegin bi sey yok
bilmiyorum belki kendime bile itiraf edemiyorum..
aman etme sakin zaten
vazgec canim düsünme bile böyle birseyi, bircok yönden (sakat cocuk, ayrilikta akrabalarin birbirne küsme olayi)
ve kuzenin davranislar cok tuhaf (sevgilinden seni ayirma kiskancliklar türlü türlü oyunlar, o kizla sirf seni takip etmek icin cikmasi) karakteri pek saglam biri degil gibi , bosver cevrende erkek mi kalmadi![]()
Bencede... Yada nefret aska donüyor haberin yok. Hayırlısı olsun siKendini kandirma bence sen aşik olmussun amcanin ogluna.
Cok kötü ya.
icine dert olmusun kadininOlabilir ama neden başka kızla çıkmış o zaman ? orasını anlamadım.
Benimde başıma benzer birşey geldi.. Bizde akraba evliliği olmaz, kuzen kardeştir mantığı ile büyüdük ama bi amcamın oğlu arıza çıktı
Ailemizde böyle bir evliliğin söz konusu olmayacağı ve benimde durumu anlayıp ona sert davranmamdan dolayı sadece belli ediyor ama söyleyemiyordu yıllarca , bende böyle bir şeye cesaret edememesi için elimden geleni yapıyordum.
Askere gitti, uğurlamaya babamlar gitti ben arkadaşıma gittim onu uğurlamaya gitmedim ve o askerdeyken ben sözlendim. Kısa dönem yaptığından nişan tarihimde buraya gelmişti ama nişanıma teşrif etmedi, yengemde beni sevdiğinden olsun istiyordu ve olmadı diye kına geceme de düğünüme de tek amcam geldi
Ben 7 aylık evliyim ve çok mutluyum elhamdülillha. Maalesef akraba olduğumuzdan ömür boyu görüşmeye mahkumuz, düğün dernek vs toplantılarda da bir araya geldiğimizde yengem eskisi gibi değil eşimi süzüp durur ve bana da tavır yapar. Sanki oğlunu evlenme vaadiyle kandırmışımMümkün olduğunca az ve sert olurdu hep tavrım ümit verici en ufak birşey yapsam belki haklı bulabilirdim.
En son hala daha geçenlerde anneme demiş yengem, bizimkiler yabancılara meraklı. Ah beni dinleseler şimdi bu iş böyle mi olurdu
Kuzenimi belki anlarım kara sevda vs. filmlerdeki gibi diyelim de yengem koskocaman kadın artık bana mutluluklar dilemeli ya da olmadı bi bardak soğuk su içmelibu neyin kini ben anlamış değilim.
icine dert olmusun kadinin![]()
benimde benden 3 yas büyük 1 yas ve 2 yas kücük kuzenlerim var. ben kücükken onlarda hepü diyordu "etrafinda erkek gördügümüz an dalariz ona dikkatli ol" beni korkutmak icin tabi. genc kiz olduktan sonra da bikac kez yaptilar ama sonra hic karismadilar bana hatta onlarla gidip herseyimi konusabiliyorum. sevgilimi bile taniyorlar.
senin kuzenin neden böyle yapti anlam veremedim. belkide senin tahminin dogrudur senden hoslaniyor olabilir.
Hayır sen yanlış anladın ben aşık değilim kuzenime onun hareketlerinden acaba benle bi alakası var mı diye birşeyler düşünmeye başladım ben kardeşm gibi görüyordum ama onun bu hareketlerinden sonra ayrıldığım sevgilim gibi görmeye başladım onu
Nasıl yani?
:44:
Hem erkek olmasından kaynaklı,hem de kardeş gibi büyümüşsünüz,seni sahiplenme içgüdüsüyle hareket ediyor.Başka bir şey aklına getirme derim ben,kendi kendine kuruyorsun kafanda ve burada konuşarak olmayan bir şey varmış gibi düşünmeye başlayabilirsin.Ayrıca kardeş çocuklarısınız,uzakta olsa bile kardeş gibi hissedilir.Bu benim düşüncem,kimseyi yargılamam bunun için,ama akraba evlilikleri bana tersss..
yaa saçmalama ben burda hiç bi şekilde evlilikten veya sevgili olmaktan bahsetmedim sadce kuzenimle ilgili bi konuyu sundum ve siz ne çıkarıyosunuz bu davranşlardan onu merak ettim hepsi bu öyle bir şey olmaz olamaz zaten evlilik falanmış
Sadece evlilikten bahseden ben değilim.Ayrıca kuzeniyle evlenmiş birinin yorumunu ilgiyle cevapladın.
Neyse beni ilgilendirmez zaten.Kiminle evleneceğin bizi değil,kendini ilgilendirir.Ben senin durumunla ilgili yorum yaptım ve bana göre ters olan bir şeyi söyledim.Dikkate alıp bir şey yazmakla hata etmişim,onu anladım.