ERKEK Mİ DAHA FAZLA SEVMELİ?

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
merhaba kızlar :KK28:
bugun annemle konusuyorduk konumuz erkeklerdi :KK66:
babam sözde evlenmeden önce annemi korur kollar laf söyletmez çok severmiş gözünden sakınırmış (hala öyle ama) evlendikten sonra babam annemi korumamış o kadar şimdi kimden koruyor diyeceksiniz görümcelerden(bazı sorunlar olmuş her aile gibi ) :KK53:
benimde kafama takıldı yani evlenmeden önce erkekler nasıl bir tavır takılmalı ki gerçek olduğunu anlıyım bende şaşırdım annem bir evlilikte erkek kadından daha çok sevmeli diyor :KK64: evet kızlar bu konu hakkındaki yorumlarınızı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirm :KK66:

HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:KK68::KK68:

tamam canım :KK73:bende merak ediyorum ve yorumları dört gözle bekliyorum :KK73: peki sen ne düşünüyorsun bu konuda ?
Aslına bakarsan bazen bende en çok erkek sevmeli diyorum. Ama ben ondan daha az sevdiğimi fark edersem sanki ona haksızlık ediyormuşum gibi hissedebilirim. Bu sefer vicdanen rahat edemem. Karşımdakinden daha çok svediğimi bilmemde kötü hissettirir. Bilmiyorum ya karşık bir konuo_ODaha önce hiç ilişki yaşamadım bence tecrübeli hatunların görüşlerini bekleyelimm:KK19:

Aslına bakarsan bazen bende en çok erkek sevmeli diyorum. Ama ben ondan daha az sevdiğimi fark edersem sanki ona haksızlık ediyormuşum gibi hissedebilirim. Bu sefer vicdanen rahat edemem. Karşımdakinden daha çok svediğimi bilmemde kötü hissettirir. Bilmiyorum ya karşık bir konuo_ODaha önce hiç ilişki yaşamadım bence tecrübeli hatunların görüşlerini bekleyelimm:KK19:
aynen cnm :KK73:

güzel ve tartışılacak bir konu :KK47: hehehe. erkek adam gibi sevmek diyor erkekler bazen. şiir yazıyorlar şarkı yapıyorlar. gerçekten erkek daha çok sevmeli bence de sanırım.

peki bu sevgi evlendikten sonrada devam ediyor mu acaba ? yani nasıl olsa cepde diyolar mı ?

HADİ TARTIŞALIM KIZLAR :KK9:

İki tarafta birbirini eş sevmeli derdim önceden de artık öyle dusunmuyorum, erkek daha fazla sevmeli ve hep kaybetme korkusu olmalı, evli olsa bile. Havucun pesinde kosan tavsan gibi. Yoksa elde oldugunu bildikleri zaman sen hep eldeki kisi olarak kalıyorsun. Evliyken de evdeki cocuklara bakan, ev isi yapan kisi olarak. O dısarda, nette arayıs içinde oluyor. Deneyimim etraftan gördügümden yaptıgım cıkarım bu. Ha unutmadan her zaman da kendi ayagının üzerinde durmalısın ki bilsin ona muhtac olmadıgını, sen tehdit etmesen bile ki zaten etmeyeceksin bu cok yaralayıcı bir insan icin, bilecek o adam ilk hatasında kolaylıkla def edebilecegini. Olay bundan ibaret. Yoksa askmıs, emekmis bunların hic birinin bir önemi yok erkekler icin. Acı ama gercek cidden. Üzücü. Bu hale gelmemde payı olana da tesekkürü bir borc bilirim. Acı sekilde de olsa ögrendim artık, insanca , baglılıkla islerin yürümedigini.

İki tarafta birbirini eş sevmeli derdim önceden de artık öyle dusunmuyorum, erkek daha fazla sevmeli ve hep kaybetme korkusu olmalı, evli olsa bile. Havucun pesinde kosan tavsan gibi. Yoksa elde oldugunu bildikleri zaman sen hep eldeki kisi olarak kalıyorsun. Evliyken de evdeki cocuklara bakan, ev isi yapan kisi olarak. O dısarda, nette arayıs içinde oluyor. Deneyimim etraftan gördügümden yaptıgım cıkarım bu. Ha unutmadan her zaman da kendi ayagının üzerinde durmalısın ki bilsin ona muhtac olmadıgını, sen tehdit etmesen bile ki zaten etmeyeceksin bu cok yaralayıcı bir insan icin, bilecek o adam ilk hatasında kolaylıkla def edebilecegini. Olay bundan ibaret. Yoksa askmıs, emekmis bunların hic birinin bir önemi yok erkekler icin. Acı ama gercek cidden. Üzücü. Bu hale gelmemde payı olana da tesekkürü bir borc bilirim. Acı sekilde de olsa ögrendim artık, insanca , baglılıkla islerin yürümedigini.
canım öncelikle yazdıklarından anladığım kadarıyla baya etkilenmişsin yaşadıklarından gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum :KK43:
ve bende güçlü bir kadın olmayı istiyorum daha önce hiç sevgilim olmadı belkide bu yuzden korkuyorum ilişkilerden ve nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum ama kadın her zaman gizemini korumalı bu evlenincede çocuk oluncada olmalı diye dusunuyorum
ve erkek daha çok sevmeli yoksa gerçekten o ilişki yurumuyor....

Erkek daha cok sevmeli. Eger bir kadin erkegi daha cok seviyorsa daha cok fedakarlik yapmasi gerekir bence. Kadin cok sevse bile erkek bunu hiss etmemeli diye dusunuyorum

erkek daha çok sevmeli ...
çünkü kadın daha çok severse erkek bunu kullanıyor sıkılıyor hatta aldatıyor ... o yüzden bazı kadınlarımız der ye saçımı spürge ettim daha ne yapayım onu çok sevdim öldüm bittim ama o bunu yaptı ..işte bu yüzden ...
erkek daha çok sevsin beni bende seveyim tabi ama onun sevgisi daha büyük olsun isterim .. gözünden sakınsın kimseye laf söyletmesin romantik olsun duygusal olsun hassas olsun isterim .. herşey kaba kuvvetle çözülmüyor dünyada .. kendime body guard almıyorum ...o yüzden duygusal romantik tipleri seviyorum ...

Yani şimdi her erkeğin yapısı farklıdır kimisi çok sever sevgisini kıskançlıkla belli eder kimisi çok sever sevgisini hediyelerle sürprizlerle belli eder bnce o erkeğin yapısına bağlı bişey

Yani şimdi her erkeğin yapısı farklıdır kimisi çok sever sevgisini kıskançlıkla belli eder kimisi çok sever sevgisini hediyelerle sürprizlerle belli eder bnce o erkeğin yapısına bağlı bişey[/QUOT
Yani şimdi her erkeğin yapısı farklıdır kimisi çok sever sevgisini kıskançlıkla belli eder kimisi çok sever sevgisini hediyelerle sürprizlerle belli eder bnce o erkeğin yapısına bağlı bişey
kıskançlık kişilik bozukluğuudur .. hafif kıskançlık tabi olur ama kıskançlıkla sevgi gösterilmez ... seven insan sevdiğinin üstüne titrer evet elinden geldiğince hediyelere boğar sürekli birşeyler yapmaya çalışır didinir ..

Bence de eşit olmali ama imkansiz gibi. İki taraftan biri daha çok sevip daha çok fedakarlık yapıyor malesef. Tabi istisnalar vardir.Sevgi en çok onu hakeden de güzeldir.

Aslında biraz düşününce ya eşit olmalı yada erkek daha çok sevmeli. Bir kadın en çok seven taraf olursa çokca yıpranır bence..

X