Erkek milleti..?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Yaklaşık 10 senelik evliyim.Örnek verirs daha az taraflı anlatmış olabilirim.. Küçük bir nedenden tartışma çıktı .Eşim susarak beni evire çevire dövr.Nasil olur anlatayım.Soruna ilişkin konuşurum konuşurum konuşurum eeee karşılık vermeyecek misin derim. Bir dünya suskunluğun ardından Eşim "Tamam,Uzatma, napalım şimdi" hiç şaşmaz Eşim mi böyle geneli mi böyle bilmek istiyorum

Geneli böyle değil en azından benim eşim değil. Sorunlarınızı konusarak çözmezseniz nasıl sonuca kavuşuyor merak ettim bence bu ciddi Bi durum ilişkide

Geneli böyle değil en azından benim eşim değil. Sorunlarınızı konusarak çözmezseniz nasıl sonuca kavuşuyor merak ettim bence bu ciddi Bi durum ilişkide
Ben aşırı konuşarak o da susarak küçük sorunlar büyüyor ve küslük oluyor. O benden sürekli dillendirmemi ben de ondan konuşarak. Geçistirmemesini istiyorum.. ikimizde yapamıyoruz

Tamam uzatma diyorsa acaba çok mu olayı irdeleyip, konuşuyorsunuz?erkeklerin beyni fazla konuşmayı algılamıyor. .kısa ve öz olacaksın..bazen bende anlatırım da anlatırım ,ayrıntıya girerim ,eşim eeeee sadede gel der

Aynı ben ve eşim... eşim ortamdan ayrılır.ben ise yakasini bırakmam

Google çeviri gibi olmuş yazınız, acaba konuşma şekliniz de yazı diliniz gibi mi? Eğer öyleyse adam sizi anlamakta zorlanıyor olabilir ya da siz kendinizi ifade etmekte sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Biraz kitap okumanızı öneririm, hem anlatımınız düzelir, hem gerçekten ufkunuz genişler, belki zamanla sorun yaptığınız şeyleri önemsememeye başlarsınız.

Ben aşırı konuşarak o da susarak küçük sorunlar büyüyor ve küslük oluyor. O benden sürekli dillendirmemi ben de ondan konuşarak. Geçistirmemesini istiyorum.. ikimizde yapamıyoruz
Peki karşınızda konusmayan susan Bi adam var neden devam ediyorsunuz ki konusmaya bırakın sizde susun tek taraflı zor olmuyo mu

komik mi dayak yemek?
he susarakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…