- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Yaklaşık 10 senelik evliyim.Örnek verirs daha az taraflı anlatmış olabilirim.. Küçük bir nedenden tartışma çıktı .Eşim susarak beni evire çevire dövr.Nasil olur anlatayım.Soruna ilişkin konuşurum konuşurum konuşurum eeee karşılık vermeyecek misin derim. Bir dünya suskunluğun ardından Eşim "Tamam,Uzatma, napalım şimdi" hiç şaşmaz Eşim mi böyle geneli mi böyle bilmek istiyorum
Susarak beni dövüyor diyo psikolojik şiddetEşin seni evire çevire dövüyor? Doğru mu Yanlış anlıyorum galiba.
Ben aşırı konuşarak o da susarak küçük sorunlar büyüyor ve küslük oluyor. O benden sürekli dillendirmemi ben de ondan konuşarak. Geçistirmemesini istiyorum.. ikimizde yapamıyoruzGeneli böyle değil en azından benim eşim değil. Sorunlarınızı konusarak çözmezseniz nasıl sonuca kavuşuyor merak ettim bence bu ciddi Bi durum ilişkide
Aynı ben ve eşim... eşim ortamdan ayrılır.ben ise yakasini bırakmambi konu hakkında tartıştıysak, eşim sorunu çözüp halletmeden bırakmaz yakamı, bende biraz rahat bıraksın bi sakinleşeyim isterim. her ilişkinin dinamiği farklı. ama 10 yıldır hep aynı mı, hiç mi törpülenme yok iki tarafta da?
Hey allaaamSusarak beni dövüyor diyo psikolojik şiddet
Yok yok susarak dövüyor anladığım kadarıyla, konu sahibi harflerden cimrilik yapmış anlaşılmıyor o yüzden tam olarak ne demek istediğiEşin seni evire çevire dövüyor? Doğru mu Yanlış anlıyorum galiba.
Peki karşınızda konusmayan susan Bi adam var neden devam ediyorsunuz ki konusmaya bırakın sizde susun tek taraflı zor olmuyo muBen aşırı konuşarak o da susarak küçük sorunlar büyüyor ve küslük oluyor. O benden sürekli dillendirmemi ben de ondan konuşarak. Geçistirmemesini istiyorum.. ikimizde yapamıyoruz
Yaklaşık 10 senelik evliyim.Örnek verirs daha az taraflı anlatmış olabilirim.. Küçük bir nedenden tartışma çıktı .Eşim susarak beni evire çevire dövr.Nasil olur anlatayım.Soruna ilişkin konuşurum konuşurum konuşurum eeee karşılık vermeyecek misin derim. Bir dünya suskunluğun ardından Eşim "Tamam,Uzatma, napalım şimdi" hiç şaşmaz Eşim mi böyle geneli mi böyle bilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?