Erkek milleti ?

Derya 12468

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
190
12
28
Merhaba millet bu erkekler neden ana cıl babaya duskun oluyor evliyiz sorunlardan dolayı ailesi ile görüşmüyorum ve birsy sorsan vs birsey anlatmiyor bna uzak ailesine yakın davranıyor sorsan onlar benim ailem tabi yakın. Olcam diyor ben neyim burda en sonunda sen böyle yaptıkça bir gun geldiğinde beni evde bulamicaksın dedim ya napmaliyim bu duru.ma

erkek ya da kadın olmakla ilgili değil bence herkes ailesine düşkün olabilir.
eğer sorun varsa tabii ki görüşmeyebilirsiniz en doğal hakkınız. eşinizin yanında ara ara eski konuları açıyor musunuz peki? bir de adam akıllı sinirlenmeden karşınıza alıp konuştunuz mu hiç? yani konuşulabilir biri mi bilmiyorum tabii. belki size tepkili olabilir, asıl sorun neyden kaynaklandı bilmediğimiz için çok yorum yapamayacağım.

İstediğiniz tam olarak nedir? Siz eşinizin ailesiyle görüşmüyorsunuz diye o da mı görüşmesin? Sizin tutumlarınız nasıl mesela eşinize karşı? Size hiçbir şey anlatmamasının sebebi nedir? Ne sıklıkla ailesiyle görüşüyor? Bir de sizi çözüm odaklı değil de kavga odaklı gördüm. Adamı sürekli eleştiriyor musunuz, hep kendisinden şikayetçi misiniz?

Geçerli bi nedenden dolayı eşinizin ailesi ile görüşmeyebilirsiniz fakat eşinize karışamazsınız, et tırnaktan ayrılmaz, herkes ailesine düşkündür. Aile ile görüşmüyorsanız eşinizin ne anlatmasını bekliyorsunuz? Eşiniz bahsetmeden hiç konularını bile açmayın. Hele "bi gün beni bulamazsın evde" diye hiç blöf yapmayın, gidersen git der kalırsınız öyle.

Bana biraz abartılı geldi tavriniz.
Sizin aranızda soğukluk olduğu için adam öz ailesine neden soğuk yapacak.
Ayrıca herşeyi bilmenize gerek yok demek ki.
Biriyle evlendiginiz zaman onu zimmetinize geciremezsiniz.
Ayrıca evden giderim kartını oynamak çok tehlikelidir,kocam bunu bana dese "geldiğimde gitmiş ol" derdim.

Anne annedir bunun erkeği kadının olmaz ailesiyle gorusmuyorsunuz diye eşinizin de sizin gibi ailesine davranmasını bekleyemezsiniz aile içi konuları konuşmuyorsunuz diye size anlatmıyor olabilir ve sizden uzak olduğunu neden düşünüyorsunuz acaba annesiyle kendinizi bir kıyaslamayın lütfen bu çok çirkin bir olay

Sürekli koca konusu açıp duruyorsun, adama mı sardın sorunlarınız mı bitmiyor nedir. bir yandan da çocuk yapmaya çalışıyosun? Niye oyuncak bebek mi o?
Şöyle bir dikkatli takipci geliyor konuyu aydınlatıyor ya hastayım size

Doğumuna gelmedi ve alayı benden aldigi ailemden aldığı lafısurekli yetistirdi kocama
Ve ailemle arası açıldı kocamin gitmiyor aileme
madem görüşmüyorsunuz sürekli onların konusunu açıp durmayın eşinize, aynı şeyleri duya duya insan sağır oluyor bu laflara bir süre sonra. siz kendi ailenizle görüşün, o kendisininki ile. ma birbirinize onları kötülemeyin artık. saygınızı kaybedersiniz. her ne olsa günün sonunda anne baba işet, kimse laf ettirmek istemez.
gelmedilerse de gelmediler boşver, önüne bak, geçmişte o olmuştu bu olmuştıu, kendi huzurunu kaçırmaktan başka ne işe yarayacak?

Kocana kafayı takmışsın, her gün adamla ilgili sorunlarınla ilgili yeni bir konun var. Belki de sorun sendedir sal adamı artık
başka konular da mı vardı kaçırmışım bakıyorum.
aslında bir işe girse çalışsa, bir yogaya başlasa, kitap okusa vakti kalmaz kocasını didiklemeye de işte

aslında bir işe girse çalışsa, bir yogaya başlasa, kitap okusa vakti kalmaz kocasını didiklemeye de işte
Sürekli var koca konusu, kocasının hasta olmasını bile Allahtan kocasına bi uyarı olarak algılamış mesela geçen. Derdi kocasıyla kocasının ailesi. Bu kadar sevgisizseniz aranızda iletişim yoksa çocuk neden peki? Bdv böyle konularla dolu. Bunlar çocuğu saksıya ekilen öyle kendi kendine büyüyen bi şey sanıyor ki bu kadar rahat çocuk yapıyolar herhalde.

Ailesi hakkinda olumsuz konuşup onlara daha cok itersiniz tam tersi ailesini ona övün o kadar övün iyi yanlarindan bahsedin ki ailesi sizi eleştirdiğinde eşiniz düşünsün eşim bunlari o kadar cok seviyorken benim ailem kusur bulmaya çabalıyor diye siz yokken de sizi ezdirmiyir olsun

evet baktım şimdi siz söyleyince, ben de laf anlatmaya çalışıyorum. bazı olaylar gerçekten düzelebilir gibi, anlatıp açıklamak istiyorsun da bu arkadaşın durumu gerçekten kronik ve düzelmez. kocası yağ aldı diye konu açmış, ishal olmuş adam cezasını buldu diye düşünüyor filan.
hayır bir gram sevgi yok mesela akşam eve geldiklerinde ne yapıyorlar merak ediyorum, hani yemeğe oturduklarında ne konuşuyorlar, ya da dışarda ele ele tutuşabiliyorlar mı? bu sevgisizlikte evliliği devam ettirme ısrarı neden?

Bu dedikleriniz bu profil için fazla iddialı. Keşke kadınlar hep bu saydıklarınızı yapsa. Bebeği babaya bırakıp bir arkadaşıyla bir iki saat kahve, bira içip gelse ya da sinemaya, tiyatroya, konsere gitse… Yani hayatında hem iş, hem sanat hem spor hem kültür vb. olsa böyle çıkmazlara düşmez. Hiçbir adamın ve ailesinin kendisine böyle küstahça davranmasına da müsaade etmez

evet çevremiz böyle olunca bir süre sonra insanların bu anlattıklarım imkansızmış gibi geliyor. bazen fake diye bile düşünüyorum. ama işte dediğiniz gibi kendini bu durumdan kurtaramayanlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…