erkek nasıl tavlanır?

callidora

Μια φορά μ
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
297
0
46
İstanbul
Selam bayanlar...

Gerçekten çok merak ediyorum erkekler nasıl tavlanır? Yani neden benim beğendiğim insanlar beni tınlamıyor? Nasıl benle ilgilenmelerini sağlarım ki...
Yani yanlarına gidip sırnaşmak en nefret ettiğim şey, kolay lokmalıktan başka şey değil. Hakkaten bir bilen varsa yardım edebilir mi? boshayallersmile

bence bırak onlar seni tavlasınlar :))) ya şaka bir yana bence de erkekler kolay kızları sevmiyorlar aslında o yuzden mumkun mertebe agır takılmak dogru bence once hafif bir belli edersin begendigini bakış olabilir gülüş olabilir ya da sadece bir mesaj atıp tabi hafif sevimli gülücüklü ama çok samimi olmayan aklında oldugunu azıcık belli eden ; sonra tam gaz kaçmaya baslarsın kovalarsa o da istiyordur kovalamazsa yapıcak birsey yok :)

bence bırak onlar seni tavlasınlar :))) ya şaka bir yana bence de erkekler kolay kızları sevmiyorlar aslında o yuzden mumkun mertebe agır takılmak dogru bence once hafif bir belli edersin begendigini bakış olabilir gülüş olabilir ya da sadece bir mesaj atıp tabi hafif sevimli gülücüklü ama çok samimi olmayan aklında oldugunu azıcık belli eden ; sonra tam gaz kaçmaya baslarsın kovalarsa o da istiyordur kovalamazsa yapıcak birsey yok :)

gayet hanımefendi bi kızımdır..... fazla asil durunca da korkup, çekinebiliyorlar dikkat derim.... şekil A:Ben :1no2:senağlama

Ohoo onları beklersem ben...:D Ya hakkaten ama yılışık kızların dibinden ayrıldıkları yok. İlla yanına gidip sürtünmem mi lazım :D sinir oluyorum ya... Ben ilgilenmeden kimse beni gelip tavlamaya kalkmadı hep ben uğraştım. Yeter biraz da ben tavlanayım ya...

Ohoo onları beklersem ben...:D Ya hakkaten ama yılışık kızların dibinden ayrıldıkları yok. İlla yanına gidip sürtünmem mi lazım :D sinir oluyorum ya... Ben ilgilenmeden kimse beni gelip tavlamaya kalkmadı hep ben uğraştım. Yeter biraz da ben tavlanayım ya...

o kızlar bizim bildiğimiz kızlardan canım dikkat etme onlara:delphin:

Allah aşkına bırakın tavlamayı sempatiksalakcinni
adamlar kendilerini bişiy sanıyolar,iyice düştü kaliteleri biz kızlar peşlerinde pervane oldukça...:1closedeyes:

erkekler yapacak başka hiçbir işi olmayan kadınların boşlukta kalma ruh hallerinin bilinç altına yaptığı" bul birini bul birini "sinyalleriyle tavlanır :)))

Allah aşkına bırakın tavlamayı sempatiksalakcinni
adamlar kendilerini bişiy sanıyolar,iyice düştü kaliteleri biz kızlar peşlerinde pervane oldukça...:1closedeyes:

orası öyle kesinlikle haklısın eh ben tavlanmayı beklemek istemiyorum ama kaydirigubbakcemile3 İlla bir ilişkimin olması için birinin benden hoşlanması mı lazım? Ben hoşlanınca belli etmek isteyince bir tarafları kalkıyor resmen.mafoldumben

bana göre hep ters olmuş olsada şimdi ki gençler hep öyle gerçi benim arkadaşlarımda vardı öyle yani istiyosa senden hoşalnıyorum diyodu sende öyle yap hoşlandığını söyle illa yılışık olmana gerk yok bunun için

resimblogu_cingene.gif

çingene makyajı yarışmamız için başvurular başlamıştır kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14475938#post14475938

kendileri tavladıgı halde ilgisiz kendilerini uzak tutan tipler zaten bide biz onları tavlamıs olsak dusunemiyorum ben nasıl kasıntı tipler olur:)

önceden erkek tavlamak diye bir tanım yoktu yeni çıktı. kız tavlamak da unutuldu, kız götürmek oldu.

eh böyle saça böyle tarak.

kendileri tavladıgı halde ilgisiz kendilerini uzak tutan tipler zaten bide biz onları tavlamıs olsak dusunemiyorum ben nasıl kasıntı tipler olur:)

katılıyorum kendileri zar zor ikana ettikleri halde zamanla ilgisizlenen erkek o halde ne olur:)

bana göre hep ters olmuş olsada şimdi ki gençler hep öyle gerçi benim arkadaşlarımda vardı öyle yani istiyosa senden hoşalnıyorum diyodu sende öyle yap hoşlandığını söyle illa yılışık olmana gerk yok bunun için

söyleyince havalara giriyorlar hemen. Normal tepki veren yok. Artık nasıl egoları varsa...

Ben de anlamıyom ya bu nasıl iş?Benden hoşlananları ben beğenmiyom;benim beğendiklerim beni beğenmiyor?ismail yk nın şarkısında dediği gibi kafamçokkarıştı

erkek tavlamak yalnış tabir değil mi..ne bilim bana göre öyle yada duyduklarıma göre..
dersane kantininde konuşulurken duymuştum..
dersanede tüm kızların peşinde koştuğu bi genç vardı..
arkadaşlarına aynen şunu dedi :
bırak oğlum yaa o kızlar o yolun yolcusu otobüsçülük oynuyoruz bizde..ardandan da bi kahkaha...
aşk yaşıcam derken erkeklerin ağzına sakız olmakta var..sonuçta herkes bizleri tanıyamaz..
reklamın iyisi kötüsü olmaz derlerde bunun olur galiba...

hoşlandığınızın sinyallerini verin bence....sonra o sinyalleri kesin başka şeylerle ilgilenin..sinyali alan sizden hoşlanıyorsa o sizin etrafınızda dönmeye başlar zaten..

Back
X