Erkek neden el kaldirir?

konu başlığına istinaden; kadınlar ve erkekler arasındaki tek fark fiziksel kuvvettir bunun dışında hiçbir toplumsal cinsiyet etiketlemesi doğru değildir ("kadınlar ürkektir, erkekler soğukkanlıdır, vs vs yok efendim kadının fıtratında şu vardır" bunun gibi pek çok iddia gerçek değildir, bilimsel değildir)

bariz bir şekilde kadından daha kuvvetli olan erkek bu gücü kadını sindirmek, susturmak ve canını yakmak için kullanıyorsa o erkek en basit tanımıyla acizdir, aşağılık komplekslidir, kişiliksizdir.
birkaç yerde yazmışsınız "dışarıdan böyle görünmez, hakkında şu şu izlenimlere kapılır insanlar vs..."
bunlar kriter değil maalesef... keşke olsaydı siz de böyle acı bir sürprizle karşılaşmasaydınız...
ilk tokada ses çıkarmamanız olayı iyice meşrulaştırmış ama yanlış hesap bağdattan döner iyi ki ailenizin yanına gitmişsiniz.hakkınızda hayırlısı olsun.

not: ben eşimle ilk görüşmeye başladığımda kayınbiraderim bana hiç eşimin sinirli halini görüp görmediğimi sormuştu henüz görmemiştim "yok" dedim. o da "inşallah görmezsin yoksa hemen ayrılırsın" demişti. bunları gülerek söylediği için şaka sandım ama nişanlıyken bir gün trafikte o sinirli halini gördüm adam resmen "hulk" a dönüştü şok oldum. Fakat on yıldır ne şiddette kavga edersek edelim bana karşı bir tek fiziksel müdahalesi olmadı.

tahrik varsa siddeti haksiz bulmuyorum derken nasil bir tahrikten bahsediyorsunuz?

Bi kadin bi erkege kadinim nasil olsa bana bisey yapmaz düşüncesiyle hakaret eder şiddet uygular aldatır dolandirir kandırırsa erkek o kadina zivanadan cikip siddet uygulayabilir bu genelde olur yani bu gibi durumlarda nolursa olsun yapmamaliydi denemez bence.

İki kızım var el bebek gül bebek büyüttüğümüz.. Sürekli ya ilerde birileri onların canını acıtırsa diye aklım çıkıyor. Rabbim iyilerle karşılaştırsın, hakkınızda hayırlısı olsun.

Biz böyle seviyoruz bebeklikten itibaren sıkıştırarak, hırpalayarak. Sonra o çocuk büyüyor seviyor ama hırpalıyor. Diğeri hırpalanıyor ama seviyor beni diyor. Ailenin yanına gidecek boşanacak cesareti gösterdiğin için kutlarım çok şanslısın. Bu şansa sahip olmayanlarımız var kadın olarak

Back
X